Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kvelstadt
veterán
válasz Janusz001 #88526 üzenetére
Akkor még meglátom mi lesz de am tetszik az xo. Az fs-el meg az a baj hogy hiába írjátok higy mit törjek be mert ebben a 2.04(azt írták 360-on még az megy) verzióban nem azt ad.
Nekem soncs gold-om de nem baj. Nem az a baj hogy nem tudom kivárni higy adjon hanem hogy nem tudom mikortól ad. Tesóm kéz fokozattal feljebb van és neki se edik plusz neki se ad betörésért sem.
Lehet itt még nagyon más módja volt hogy olyan naterialt szerezzünk.
Multizni meg nem megyek. Én tök szeretek egyedül menni is de tesómmal szoktunk coop-olni live nèlkül system link-be és az nekünk teljesen megfelel mint coop èlmény.
2 tv egymás mellett két box és repül az idő.."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest