Új hozzászólás Aktív témák

  • SQX_Barto

    addikt

    válasz granini #87314 üzenetére

    En birom Quinn stilusat a dumait, nyilvan a helyen kell kezelni a dolgot, en sem jatszom tul sokat, 80as GR-re sose tettem meg be a labamat. A Set Dungeon-os guide-jai nem rosszak es mindig ki is hangulyozza, hogy hiaba latszik a videon egyszerunek, de nem az. Nehol mondja is, ezt pl huszadjara csinalta meg, azzal 5-6 orat szenvedett.

    En orulok, hogy kicsit meggyorsitottak a dolgokat. Ez az ingyen set eleg jo otlet volt, na meg a plusz ladahely mindenkit vonz. Ha olyan feladatok lennenek, hogy csak a "cso kockak" tudjak megcsinalni, elegge kevesen vettek volna reszt a mostani seasonban tekintve, hogy nincsen season only legek.

    Egyebkent a patch konnyitette meg a dolgokat amiatt tolodott felfele a Greater Riftek szintje. 2.4 elott 50-et mentem a DH-mmal, utana 62-nel tartok most nemi valtoztatassal es a 65-66 siman benne van meg, az uj recepttel meg talan meglehet a 70 is.

    If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters

Új hozzászólás Aktív témák