Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    válasz Gorneck #84241 üzenetére

    Nos, ha tudunk higgadt hangnemben tovabbra is kommunikalni akkor reagalnek par dologra, tovabbra sem provokalni akarok, csak en a sajat szemszogembol maskepp latom..

    "1 kari uralja a gémet..." - mindig minden patch / season eseteben megvolt az az optimalis maxos felallas amivel maxos GR-t lehetett menni.. amikor 3 LGT DH meg egy tank WD tudott legjobb GR-t menni akkor is megvolt ugyanezt a kaszt uralom. Ez mindig is volt, es nem varhatod el a Blizzardtol hogy forintra, dps-re, statpontra pont ugyanolyan erosre be tudjon loni 5 kasztot amihez van 5 x 2-3 jatszhato build. Ez keptelenseg..

    "Season: egy vicc...nem ad túlképp semmit". - de, vannak season only itemek, gemmek portrait kepek ,achievementek stb.. szamodra mi lenne az az elvart ujitas amire azt mondanad hogy na ezert mar erdemes nullarol kezdeni es seasont tolni..? Egy komplett uj kaszt spec. szett megtenne..?

    Attis: "Aki szeret nagy GReket menni annak csak ez számít: Diablo Leaderboards" - csak reszben igaz.. a mi klanunk tud menni 70-es GR-t seasonban ugy hogy az egyik dps karakter lehet monk, hota barbar vagy eppen darts wd is.. es megyunk es elvezzuk, mikozben tudjuk hogy a LB teteje mar 80-85 meg meg magasabb rifteket tolnak, aztan ettol mi megis nyugostan alszunk, es a mi szintunkon buszkek lehetunk a teljesitmenyunkre. Szoval az hogy mi a magas GR, es ki mivel kerul fel a LB-ra az relativ.. sokan nem latjak realisan az elert eredmenyeiket a befektetett ido es energia fuggvenyeben. Aztan csalodnak es leave game + exit diablo..

    Bird: "A sezlony telibe sz*rt* az egész játékot. :U Gyakorlatilag szétválasztotta a játékosokat," - nezopont kerdese ez is. Mi klanon belul megegyeztunk hogy indulunk S4-ben mert az elozetes infok alapjan mindenki talalt vmit ami miatt azt mondta ok, gyerunk. Mellesleg 4 het utan Seasonban topposabb volt a wwbarbarom es a monkom mint amit NS-ben hagytam, es a Stricke gem miatt magasabb GR-t tudtunk menni tehat a gemmjeim is magasabbak mint ami NS-ben valaha is lehetett volna. Ha igy nezem akkor nekem megerte a Season mert tobbet ertem el benne mintha NS-ben maradtam volna.

    Gorni: "Tök szimpi kaszt a Pala...vártam nagyon...mióta bent van a játékban kb follower...akkor minek teszik be, ha nincs hozzá egy olyan fejlesztő se aki játszhatóvá élvezhetővé tenné?" - most csak ugye viccelsz.. legalabb 5 olyan builet tudok mondani ami mind baromi jo volt es a maga idejen az adott patchben kaszalt rendesen.. A Cruznak van support buildje, volt a Phalanx, a Roland, az Akkhanra epulos a mittomen meg melyik nekem is volt vagy 4 fele.. a Condemn meg a Shield Bash amivel eloszor mentunk a klanban GR50 fole.. ja meg a sweep attack-os is.. hat ne mondd mar hogy a cruz csak follower kategoria..

    Nah ennyi.. meg1x mondom nem provokalni akarok csak probalom megerteni miert keseregtek ennyit.. Mellesleg egy jotanacs: en egesz nyaron nem jatszottam.. mondjuk adom hogy 6 hetig volt 35 fok, de nekem baromi jot tett a hosszu szunet, es volt egy pont ahol azt hittem kesz vege en mar nem is fogok tobbet diablozni.. de S4 nagyon bejon es tolom tan meg tobbet mint regen, de szte aki besokallt az take a long break.. jatszatok massal, mozogjatok, olvassatok nezzetek filmet mittomen.. aztan ha az van megirva akkor ugyis visszatalaltok a jatekhoz..

    Peace.. :R

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák