Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
oxox
addikt
válasz Rayner #82052 üzenetére
tegnap ketto griftben (40-50 kozottieket szaladtam) esett...a harmadik mar nem emlekszem, hogy bountny vagy rift alatt..amugy altalaban akkor esik, mikor mar tervezem, vagy el is hasznaltam egyet...
griftet soloban szoktam tolni, minden mast publicon....
remek, hogy mar van 10-11db a ladaban, csak nincs mit likasztani vele...ill. az a fenti sunkeeper kap egy likat, ha megmondjatok mit forgassak rajtaT10 riften kaptam publicon amugy...tetszik a T10 rift mert potyog minden szepen.
amugy ha van nyitva egy vault, akkor csak uj jatek inditasaval lehet masikat nyitni? reggel kaptam ket puzzle-t az emlitett riftek alatt (egyet el is lottem)...vicces volt, mert harman voltunk a szeron, mikor bementunk vaultra, kozben jott egy negyedik emberke (DH), aki csori gondolta addig nyomja a riftet...10m-nel a bejaratnal lehalt....Zombiland: legfontosabb szabaly " Dont be a hero...."
WD-re visszakanyarodva: tegnap a kopi wd-mel megprobaltam gogok helyett trapped-el...hamar a sorrend somplicity, trapped....nem jott be, kb fele olyan "gyors" voltam vele
[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest