Új hozzászólás Aktív témák

  • DjDanee87

    addikt

    válasz 42861 #77564 üzenetére

    Vannak dolgok amit nem jól csinálsz, de annyiból igazad van, hogy csinálhatsz bármit eléggé papír marad a wizard. A megoldás kikerülni mindent ami fáj :P

    Amit rosszul csinálsz:
    Focus+Restraint gyűrűt nem használod ki csak félig, mert nincs bent generátor spelled. Érdemes volna a meteor helyett betenni egyet. Mondjuk Electrocute - surge of power. Ha ezt beteszed máris lesz még 50% extra sebzésed ami nem kevés, a meteorokat meg szórja továbbra is a set az arcane poweredet meg használhatod fagyasztásra, ami segít a túlélésben, lásd lentebb.
    Blizzardnak rossz rúnáját használod, frozen solid a megfelelő. Fagyaszt, nagyon sokat segít a túlélésben, működik elitekre is!! Ha beteszed a generátort akkor könnyebb lesz úgyis castolni, mert lesz AP-d és fagyaszthatsz sokszor egymás után.
    Ezeken kívül a tal rasha setnek az arcane meteorját nem használod jelenleg, illetve a 6os bonus 150% damage-ét sem, mivel nincs arcane sebzésed. Black hole - spellsteal rúnája jó megoldás. Még ad extra damaget maga a black hole is.

    Ezeken a spell variálásokon kívül pedig tényleg rajtad múlik csak a dolog. Jól kell helyezkedni, fagyasztani blizzarddal, black hole összehúzás és megoldható a dolog.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák