Új hozzászólás Aktív témák

  • abéla

    senior tag

    Köszönet sorstársaim a segítséget. :D :R
    Összefoglalva elmondhatjuk, hogy a blood magic vagy a healing blade alap lesz lassan :) , de igen, a kötsög refl. monszták miatt kell a life st. (az értéke: sebzésed x lefesteal% x 0,2(a 80%-os inf. nerf)), mindemellett a magas armor/allres-ről már nem is beszélve.
    Köszi a build/gear-linkeket, az látszik, hogy a skornom felett eljárt az idő, de nem baj, legalább tudom mire gyűjtsek (LS 1h + source). Egyebekeben nagyjából hasonló az elképzelésem a tiétekkel, talán nálam kicsit felülprezentált az armor/dex (leginkább a dps kárára), de én "sokat" nyomom a solo-t és azt is a legszokatlanabb időpontokban, így a multi csak eseti, tehát kell ez a hibriditás a túléléshez.

    Ami látszik, hogy a már említett pants-csere talán várhat, a strongarm br. allres-re cserélni meggondolandó, a fegyvert meg cserélni kell(ene).

    Ilyen cucc-kipróbálós progit tud valaki linkelni, mert így +source-szal nehéz pontosan kiszámolni, mennyit bukok/nyerek a váltással. (kezdésnek megnézném a linkelt geareket, hogy mennyi az annyi)

    hootka!

Új hozzászólás Aktív témák