Új hozzászólás Aktív témák

  • ZeroSoul

    tag

    válasz vhunor #68596 üzenetére

    monk:Jah mirane agyonveri a bosst :/ Úgy 32-3 ig. Néztem quinn-t buildjét, kb ugyanaz van az én monkomon is, de vagy én tolok el valamit, vagy neki van nagyon nagy makkja a proccokkal, de azt sehogy nem hiszem el hogy 60 sec alatt lepörget egy 25b-hps bosst, ahogy azt a guide-ban említi.

    barbi: Hiába rakod rá az ice walkerst, az a sebzéstől nem fog mevédeni, szimplán a vége effekt nem fagyaszt be. Én azt hittem, hogy ó farnkó innentől nem sebez majd a jailer meg a frozen dejólesz nekem. Egy frászt... azóta 3 IW-t ajándékoztam el, a sajátomat is csak azért tartottam meg, mert olyan sok hely van a sztessemben (ja nincs... ;] )

    Support WD-hez: Stormshieldet én tök fölöslegesnek érzem, ha molten/desec/plague-n kívül (azokra úgyis immun bt4 miatt) valami megüt fájni fog azzal is és anélkül is. Továbbá CDR nem mehet rá. Én most egy brekit raktam be, Grave Injustice is jobban procol és még CDR is mehet rá. Mobok amúgy is fearben állnak, nincs ami ütne, és ha jól tudom range dmg reduction nem fog rámenni secondaryben, pedig az lenne az egyetlen előnye mert még a kis fehér rangedek tudnak fájni 40 fölött.
    tipp:Ha nincs esetleg meg valakinek a Xephi amu. (mint pl nekem :O ) electrified pakkokon érdemes MC-t tolni, amíg abban vannak nem sebez az electrified. És ne spammeld a feart, mert vmiért felülírja az MC-t és ha egyszerre van rajta a kettő akkor már sebez (fuck logic :U ).
    Az viszont vicc kicsit, hogy reflectes pakkon 40 fölött már a fetishek visszacsatolása is rendesen tud fájni.

    ZeroSoul#2186 Ha az, amit mondok kétféleképpen érthető és az egyik megsért, elszomorít vagy feldühít, akkor én a másikra gondoltam. /TS3 turbohorror.no-ip.info - NoStressGaming - Diablo3 (pass: hunph)

Új hozzászólás Aktív témák