Új hozzászólás Aktív témák

  • Gorneck

    titán

    válasz davidsz #60463 üzenetére

    Sztem elég érthetően le van írva...

    • Season
    ◦ Érkezik a Season, ami a Diablo II -ből ismert Ladder rendszerhez hasonlít leginkább. Célja, hogy egy új karaktert indítva összemérjük erejünket a világ más játékosaival. A nyertes az, aki az adott Season végén a legmagasabb szintű karaktert birtokolja.
    ◦ Season karaktert ugyan úgy lehet majd indítani, ahogyan alap Hardcore karaktert. Lesz egy négyzet majd a karakter kreálásnál, amit be kell jelöljünk.
    ◦ Egy adott Season -ben lesznek Season-only legendary itemek azaz olyan ritka tárgyak, amelyek csak ebben a játékmódban esnek.
    ◦ Természetesen egy adott Season -nek lesz eleje és vége - a season- only legendaryk az adott season végével átkerülnek az alap lootba - tehát az sem marad el a jó loottól aki nem szeretne folyton új karaktert kezdeni. Csupán egy pár hónapot kell várjon majd.
    ◦ Egy-egy Season kezdetén a játékosoknak lehetőségük van, hogy különféle Season only achievementeket szerezzenek. Ezek az úgynevezett Conquest- ek! Minden új Season alkalmával 10-15 új Conquest érkezik. Minden Conquest -nek meglesz a saját ranglistája. Egy pl: Ölj meg mindenkit Act I- V -ig egy óra alatt.
    ◦ Egy-egy Season első 1000 legjobbját is meg lehet majd tekinteni egy ranglistán.

    De ennek az egésznek pl úgy lenne értelme (nekem), ha a kezdésre kb maxos karid lenne...dehát én lassan 2 hónapja 1helyben tipegek a WDvel...és Monkkal se jobb a helyzet...hiányzik 1-2 olyan cucc, ami lendítene rajtam 1-2 szintet...

    [ Szerkesztve ]

    Gorneck#1239

Új hozzászólás Aktív témák