Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    Nadehogy necsakmindig az optimista granini szoljon belolem legyenszabad idevarrnom az en kis osszeeskuves elmeletemet mindazok szamara, akik tart karokkal und very szeles mosollyal fogadtak Blizzard istenunk bejelenteset az ezmaradmostmaralapbol a legend drop rate -et..

    Meglatasom szerint ez nem jofejkedes hanem a beetetes idoszaka.. mondjuk nyarig igy marad, szepen mindenki hozzaszokkik hogy jol esik a ledzso, egy T3-4-es rift alatt akar 3-4 is esik (most a minoseget nem boncolgatom, esik a cucc meg a FoSnak valo..). Aztan nyaron a nagy ubiszezonban Blizzard fejleszt kicsit es szeptembertol mar erkezik is a mikrotranzakcio - amiben iszonyatsokpenzvan.. - es jol letekerik a francba a leg-o-metert es az lesz hogy ha akarsz 48 orara +100% drop ratet akkor legyolybatyam egy 10 ojrot atutalni hirtelen to our bank account..

    Ne legyen igazam, de mivel profitorientalt cegrol van szo en megkockaztato mhogy ez az utopisztikus future mar nincs olyan messze, amikor nem konkretan item-ert (mint anno AHban..) hanem kulondozo feature-ok es elonyokert lehet majd fizetni. Es innentol a fantaziatokra bizom hogy mibol is lehet megvasarolhato termek.. barmibol.. :U

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák