Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    válasz tPedro_ #56523 üzenetére

    Mert nem egeszseges ennyire celtudatosan haladni. Diablozni ugy kell mint tortat enni.. lasssssan.. elvezettel.. elvezni minden percet, nem pedig behabzsolni 3 perc alatt.. Azert mert 'a jutalom' mar megvan, meg be lehet fejezni a riftet, vagy legalabb az adott mapot korbe lehet takaritani.

    Es igen, mi is futottunk bele ugy 10 fos gobiln packbe hogy gyakorlatilag mar csak a lootot szedegettuk ossze es vki megpillantotta oket a terkep felso reszen.. :K

    Masik pelda: mi pl sosem ugy bountizunk hogy goyrsan letudjuk es addideadobozttirael.. hanem ramegyunk a wardenekre pl akkor is ha nincs ott quest.. ramegyunk a bossokra is hatha dobnak, akkor is ha nem ok a bounty boss.. ha van valakinel KillerHUD (ja amugy nincs, assetudjuk mijaz..) akkor ranezunk hol eshet legy material es azt is farmoljuk. Igy persze nem 25 perc egy split bounty, de kozben kihozzuk a maximumot az adot trunbol, es jo a hangulat, es nem rohanunk mert nincs hova. Edesmindegy nekem hogy holnap esik inna nadrag a monkomra vagy julius nyolcadikan.. fog esni.. oszt kesz..

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák