Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Nintendo Switch
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikromanus
veterán
Egy kis késes DH videó. Elég sok fejlesztési lehetőség van benne, így ilyen soványka nehézségre nyomtam be. Meg kicsit tán steril a solo rift,d e hát mindenki azzal főz amije van
Diablo 3 - Fan of Knives build - solo Demon Hunter -Torment 2 rift runBattletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
SzlobiG
félisten
Asszem ma kilootoltam magam egész hétre.
Esett a Grandeour gyűrű, Strongarm brácsa, kadala dobta a fire damos axe-t. (utána riftbe megint esett a firedamos axe ) receptek, rengeteg loot amiből soul lett.
Asszem ez az én napon loot terén jöhetnének már az imo cuccok is addig maradok farm gearba vagy az eq-s set meglétéig.
-
tPedro_
őstag
Vettem 53 db csizmát, 3 legendary.
Sajnos egyik se IC. Volt Fire Walkers (összesen a 3.), The Crudest Boots és Irontoe Mudsputters. -
vhunor
őstag
válasz atidzsiforc #56605 üzenetére
Told mellé a cd csökkentős pajzsot .
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz killerjohn #56592 üzenetére
Baszki lassan tényleg nem bírom ki, hogy ne használjam a HUDodat, millió és egy hasznos dolog van benne, de még mindig visszatart az, hogy fosok a bann miatt (Talán nem is annyira a D3-ba ölt órákat, hanem a Wowba ölt x évet sajnálnám).
Azt viszont már végképp nem értem, ha egy ember hobbiból ilyen dolgokat meg tud csinálni, akkor egy cég miért nem képes a töredékére évek alatt.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
atidzsiforc
őstag
válasz vhunor #56607 üzenetére
Akarat's championra gondolsz? Keveslem hozza a 38% cd-t, majd ha meglesz hozza a set berakom.
Ja meg a multkori hsz-emre kikiserleteztem a valaszt, a shield a teljes block chancet figyelembe veszi, nem csak a pajzset.
[ Szerkesztve ]
r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt
-
vendingo
veterán
válasz atidzsiforc #56614 üzenetére
Pajzs
Rajta van a legritkább itemek listáján[ Szerkesztve ]
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
khirill
aktív tag
válasz CactuS #56613 üzenetére
meglátod majd ez odáig fog fejlődni, h 2 rift között rád szól a HUD, h most má húzzál le enni egy vajas kenyeret, mert az előző runban a erősebb osztályú mobok tengerét effektívebben vadásztad le mint ezeket...
tPedro: na ez már jobban hasonlít az én kadalámra! :'D
[ Szerkesztve ]
ratabyzou
-
-
vhunor
őstag
Na, ilyen alacsony unbuffed sebzésű karakterrel még nem toltam sikerrel szóló T5-öt, de Kadala végre adott egy Jekangbordot, és a Gyrfalconnal és 2-es AS-el kombinálva ez teljesen bróken.
-
granini
őstag
válasz atidzsiforc #56614 üzenetére
Mindig is mondtam.. mi kell a jo Crusaderhez..? - kitartas, turelem meg eros akarat..
[ Szerkesztve ]
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
Thrawn
félisten
DEADLY REBIRTH
Mennyire érdemes ezt a Grasp of the Death skillt erőltetni? Gondolom nem nagyon.Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
KubanitoS
veterán
Ha már Witch Doctor, egy kérdésem nekem is lenne: a nagy husi szörnynél melyik rúnát érdemes használni? Jelenleg a mérgezőst használom, de szimpatikus még az is, amelynek segítségével nagy behemóttá válik a szörnyem.
Illetve van egy olyan passzív szkill, ami végtelenné teszi a sáskajárás hatását. Ha én ezt használom, akkor gyakorlatilag feleslegessé válik a sáskajárás azon rúnája, amely kitolja a sáskajárás időtartalmát?
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
mikromanus
veterán
válasz KubanitoS #56625 üzenetére
A "korlátlan" az állítólag 5 perc kb. +Ha eltávolodsz vagy átlépsz más mapra, akkor megszűnik a hatás.
A husi az miaz? A garga? Ha igen, akkor a Wrathful Protector a hasznos. Tűzsebzés és nagyon nagy csapások. Cserébe csak időszakosan van meg. Ha a halacskákra/piranjákra gondolsz, akkor ott nincs "legjobb". Jó az örvénylő is mert beránt, jó a coldos is, mert lassít/fagyaszthat. A nagy kroki meg jól sebez. A többi se tűnt rossznak.Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Rayner
őstag
NAh kiesett ma reggel a békarobbantós fegyver...hát nem voltam tőle elájulva.
nagyon nagy a szórása a brekiknek így van hogy lazán elpattognak az elit mellett.
Ami nagyon jó volt benne az a life on hit proccrate. kb 3k lohhal 50-60k-t healelt rajtam folymatosan.
majd még tesztelem de mivel nem lett rajta csak 2021 DPS így még most a thunderfury very a batmanekkel. -
Thrawn
félisten
válasz mikromanus #56629 üzenetére
Bugos na, még nem volt idejük kijavítani
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Bird
addikt
válasz Rayner #56630 üzenetére
Amikor kiesett én is hozzád hasonlóan ítéltem meg a békás bökőt. Ha messziről indítod a békákat szétpattognak a szélrózsa minden irányába... Megoldás: közelebb kell állni az ellenhez (olyan 2-3 karakternyi távolságra) onnét nagyon hatékony a cucc. Fétisekkel kombinálva (főleg ha megvan a zuni set) meglehetősen ütős T5 kari válik belőle. Szerezz magadra minél több +fire damot, úgy 12-13m-et kritelnek az explosive rúnával... Elég Op.
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Muton
addikt
olyan funkció nincs, hogy egy halvány körrel berajzolja a hatósugarat, vagy mint a d2-ben a light radius, amit lábban adnak meg?
mert nekem az pl nem mond semmit, hogy ha 15 lábnál nincs közelebb ellenség, akkor..., mert nem tudom, h mennyi az a játékbanMuton#2316 - $z@r a drop >_<
-
Rayner
őstag
válasz Gorneck #56635 üzenetére
nem tűnik bugosnak.
TF-el is próbáltam, azzal is mennek amerre látnak.
majd még tesztelem mert utána kadala adott még 1 ládanyitogatós belt-et.
4es partyban egy rift alatt 80%ban fent van a buff mert hullától kezdve mindenre hat amit nyitni lehet és nem törni. ilyenkor 2-2.4m buffeddel szaladok ami a 4 m-ra megy fel HG+BBV-vel, + egyéb buffok (volt 6m is)
ha gargát ezután hívom akkor ennyivel számolja a pofonjait.
szóval T3-on van amikor 1sec alatt 2 pakk csuklik össze.
csak annyi a bajom ezzel , hogy jelenleg vam 7.2m toughness ami harmatgyenge idemondjuk ma reggel publicban nem volt szerencsém mert noobözön volt...
[ Szerkesztve ]
-
Muton
addikt
köszi! én is kb dh-val nézegettem, h mennyire ugrik, és ahhoz próbáltam viszonyítani. jó lenne, ha ilyen koncentrikus köröket be lehetne kapcsolni a játékban. pl lenne vagy 4 db és be lehetne állítani, h milyen távolságban lennének. de ez már vagy KJ vagy a bili esete
Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
Gorneck
legenda
válasz Rayner #56638 üzenetére
Éppp ez az, hogy ezzel a fegyóval az ellen felé kéne menniük, pont ez lenne a lényeg (ennek a skillnek eleve így kéne működnie szvsz), ha jól fordítom...szóval, ha két fegyó közt nincs különbség a békák mozgását illetően, akkor a fegyó nem müxik.
Persze, ha jól értelmezem a leírtakat:
Plague of Toads now seek out enemies and can explode twice.
Gorneck#1239
-
mikromanus
veterán
Hja, mert alatta aztán jobb a fix párszáz százalék egyszeri sebzés mint a dupla sebzés 10 másodpercre...
Jó választás, de nem hiszem, hog ynehézségi szint függő...Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Bird
addikt
válasz Gorneck #56640 üzenetére
A fegyó teljesen jól működik. A brekuszok ellenséget keresnek, és kétszer felrobbannak. Annyi, hogy meg kell találni az optimális távolságot és feléjük kell fordulni. Nincs ebben semmi bug. Ha messzebbről ereszted el őket, nagyobb utat tesznek meg, nagyobb szórással. Mindig is így működött. Rengeteg demonstráló vidi van fent a youtube-on.
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- Politika
- Posta, csomagküldés
- Öregszem
- Mazda topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest