Új hozzászólás Aktív témák

  • mikromanus

    veterán

    válasz LLKobe #48855 üzenetére

    Torment 6 azt osztod a sallert.
    Bővebben:
    - Act 1 talk to alaric questet elindíto. Elmész és beszélsz vele. Megnyitja a hidat Woodsba. Lemész a jobb oldali kriptába/"gömbtárolóba". Elmentődik a checkpont. Teleport, kilépsz és beállítod T6-ra. Visszalépsz, belépsz a teleportkapun. Lecsapod a csontvázakat, kerülöd az eliteket és angolosan távozol. Teleport haza és újra ki-belépés. Opcionálisan ki is nyirathatd magad az eliten és a városba is feléledhetsz (csak ha van, akkor íg yelveszted a nephalem gloryt). Rend-ww barbival, vagy hammeres barbival nyomtak irdatlan xp runokat, de mással is összejöhet. 1,65-2milliárdot pöpec cuccokkal össze lehet egy óra alatt farmolni. Én amikor teszteltem, akkor 1,365 milliárd jött össze.

    - Act 2: Oázis északi részén aa csatornához bemész. Ha megvan a checkpont (és ha nem t6-on vagy), akkro ki és belépsz. Végigirtod a két oldalsó járatot, majd kilépsz. Az eliteket (meg esetloeg a nagyobb HP-s ellent) otthagyod a fenébe. Menet közben a ládákat nyitogatod, mer' abból van a loot. (mondjuk nekem nem, de ezt mondják).
    Kb ennyi.

    Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

Új hozzászólás Aktív témák