Új hozzászólás Aktív témák

  • JSaN

    addikt

    Szoktam nezegetni diabloincen egyesek milyen kreativ dolgokat valositanak meg, amik meg dobnak a jatek elmenyt. Es olyan dolgok amik abszolut realisak es megvalosithatoak, ebbol is latom hogy a blizz neha milyen inkompotens tud lenni. Bar mar vannak pozitiv valtozasok 1-2 otletet mar at vesznek, es elkezdodott ez a fegyver tervezes is a jatekosok bevonasaval.
    En is gondolkodtam mit lehetne barkacsolni, aztan eszembe jutott mi lenne ha fegyver helyet a CE bonuszait varialgatnam meg, es ezeket lehetne set-be kombinalni, hasznalni. De csak is a D3 es exp (2 kiegeszito boritekolhato) cucaira gondoltam mas game (sc2,wow) nem.
    Egy kis agyalas es egy par perces ps maguskodas utan, kezdetleges szemleltetesnek csinaltam egy ilyet.
    Onmagukban csak effektet adnak:
    angelic wings - egyertelmuen szarny.
    Crown of valor - fej felett feny aurabol imperius koronaja lenne.
    Holy steps - feher szent feny effektet hagy amerre megyunk, hasonloan a fire walkers tuz effektjehez, csak nem csizma idezne elo hanem onmagaban lenne.
    Amennyiben tobbet is bekapcsolunk aktivalodnak a set bonusok, barmelyik 2nel random idonkent vakitas lenne, amikor megut egy szorny. Es ha mind 3 be van kapcsolva akkor kapunk egy kis move-t es a nyomunkba levo holy effekt is okoz nemi sebzest azokon a szornyeken akik rajta vannak.
    Olyan effek-spell dolgokat es szamokat kombinaltam, ami nem tul diszkriminativ a sima jatekosokkal szemben, de megis erzekelteti hogy van nemi plusz akik tobbet fektettek be.
    Siman meg valosithato, ne mindig bena szarnyakat adjon a blizz, hanem valami mast is amit kombinalni lehet.
    Nos? Realis amit kigondoltam? Ha nem hulyeseg lehet beszurom hivatalos oldalra is.

    [ Szerkesztve ]

    Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/

Új hozzászólás Aktív témák