Új hozzászólás Aktív témák

  • MrCsiT

    addikt

    válasz DjDanee87 #39323 üzenetére

    Gertrius: mondanám a C lehetőséget :
    - találsz valakit, akire azért adott az élet ( :DDD ) némi dps-t, és lesz oly szíves segíteni neked, meg bevinni olyan mp-re, ( ha már nem halsz halomra ) ahová magad nem mennél.. ekkor is szépen fejlődsz, paragonnal mindenképp, aztán , magasabb mp-n még a gold is több, szóval jóval előrébb lehetsz.

    Biztos lemaradtam, de egy linket kérhetek a karidról ? Abból, amit mikromanus ajánlgatott Neked, arra tippelek , valami wiz vagy.. abból alapból kétfelé szakosodnak : archon (ehhez legyél gazdag, ha mp5 fölé is el szeretnél jutni) vagy fagyasztós (itt van, aki ízlésének sokat kell nyomkodni a billentyűket, cserébe bármely party kezet csókol ha meglát ;) ) ..szóval , elsőre kellene egy szak, és azután lehet töprengeni, mi kéne Rád.
    pl. a mikromanus által ajánlott cucc király, ha hp-papír vagy, de később egy fagyison már nem annyira jó.. és fogadok, hogy 50k körül van AH-ban Zuni ruha + nem sokért cipellő is, azzal már sokkal előrébb lehetsz, persze, elsőre nem kell fullos, csak túlélős :)

    Ha rámkeresel D3-ban, segítek (főleg esténként vagyok online , 9-től kb.. ) btag-om az aláírásomban, azt bemásolod, megtalálsz :)

    mikromanus : lag témához : ha bejail-elnek és kapsz egy desec tócsát , pl. 15 mp-re, csipkézve 1-2 sentryvel, azon sajnos semmilyen trap-skillezés nem segít :( .. azért a blizz elmehet a csudába, nem igaz, hogy ezt nem érzékelik, hogy egy f*s lagkupac időnként a szerver, 1500+ ms válaszidővel..

    Rebourne: ha szimplán nem kap választ a kliens a szervertől, akkor mit fog kirajzolni ? :F (írod, hogy ha megáll a kép az kliensoldali hiba.. érdekesen hangzik.. de akkor vagy egyszerre romlott el X játékos gépe, vagy a kliens kódja hibás, nem ? Ennyire nehéz lenne javítani ? Valaki írta : akkor legalább lagolnának a mobok is ?! ;] )

    [ Szerkesztve ]

    "Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT

Új hozzászólás Aktív témák