Új hozzászólás Aktív témák

  • Edge

    veterán

    válasz jpeetr #39200 üzenetére

    Wiz esetén még buildokra is szét kell szedni(eleve egy cmww és egy archon wiz unbuffja sem összehasonlítható), mert egy cmww-nél lehet az unbuffot kell nézni, de hogy archon wiz és archon wiz között a buffoltat kell összehasonlítani az tuti. Megmondom miért: az Archon wiz a buffot egyfolytában képes fenntartani.
    Jelenleg, tehát archon vs archon esetén a buffoltat kell nézni, mert nem mindegy hogy van-e LS a fegyveren vagy skillből jön, azért jelenleg mert kitudja mi lesz az LS-el RoS-ban.
    Blood magic vs Force weapon, az a +5% dps bónusz nagyon sok tud lenni. Nálam ez 619k dps vs 641k dps.
    Pl.: én vígan szaladgálhatok 641k buffolt dpsel állandóan, a fegyveremen lévő LS miatt, jelenleg 79. vagyok dprogressen az unbuffommal. Nézzük pl. a 60. wiz-et, tipikus fury-s archon wiz blood magic-el, a buffolt dpse 637k. Pedig 19 hellyel van előrébb dprogressen, mégse tudja az unbuffedjét annyira hatékonnyá tenni mint én, pl. partiba több dpst tudok hozni(ok csak 4k-val, ami qrvára elenyésző difi, de a példát alátámasztotta).
    Vagyis Archonnál a végeredmény szempontjából(ami a buffolt dps) a gear is meghatározó, nemcsak a skillek, mivel összefügg a kettő. Mindez az LS miatt mert anélkül jelenleg nem lehet meglenni, de ez kb sok más buildre és kasztra is igaz, sz'al ha igaz a hír és blizz hazavágja majd az LS-t remélem lesz rá vmi normális alternatíva.

    [ Szerkesztve ]

    Többékevésbé: éééééééééééé bbb

Új hozzászólás Aktív témák