Új hozzászólás Aktív témák

  • Gothmog

    aktív tag

    válasz Dadan01 #3637 üzenetére

    Serenity-t és a sweeping windet is használom. (Bár serenity-nél nálam a gyógyító rúnás jött be jobban.)
    Igazából, miután nagyjából összeállt, hogy mivel szeretek menni/mi jött be nekem, utána kezdtem el nézegetni mások skillezését, és azt a fő különbséget találtam, amit fentebb leírtam (SSS helyett a Flash of Light vagy Deadly Reach, mindkettő sebzésnövelő rúnával).
    Illetve annyit láttam még, hogy egyesek inkább a Conviction mantrát használják a gyorsabb ölés érdekében (én Evasiont használok a páncélnövelő rúnával). És mivel nyilván tapasztalaton alapulnak, gondoltam, megkérdezem.

    Mindegy, csak kérdeztem. Nálam valahogy már beállt kézre, hogy mikor mit milyen ütemben érdemes nyomni (Breath of Heaven sebzésnöveléssel, Serenity és SSS játszik a durvább csatákban, persze sweeping winddel, mint kötelező elemmel és gyógyitallal, ha szükséges), és a cooldown-ok úgy mennek le, hogy ritkán kell várakoznom valamelyikre.

    MIndenesetre sokszor volt úgy, hogy a serenity még nem járt le, de mondjuk pl. a fast-os horda csak úgy sz*rta magából a jégkristályokat és a vortex miatt még elszaladni sem tudsz. Ilyenkor egy jól időzített SSS-el simán ki lehetett védekezni a dolgot, és kis szerencsével egy-két dögöt le is szedtél még.

    A wave of light-ot sokáig használtam én is. A körben, területre ható/hátralökős rúnával (most nem ugrik be a neve). De azután pont a sweeping winddel váltottam fel.

    De köszi a választ! :)

    [ Szerkesztve ]

    Endure. In enduring, grow strong.

Új hozzászólás Aktív témák