Új hozzászólás Aktív témák

  • mikromanus

    veterán

    válasz granini #32987 üzenetére

    EZ hülyeség ám. Egy dolog az életképesség. Más dolog a sebzés. Az ellen sebzése konstans. Mármint nem függ a résztvevő Hősök (hullajelöltek) számától. Ez nem a 1.0.0 patch.
    Innen a csapat és solo játék közt max az a különbség, hogy mennyi idő lenyomni az elitet vagy hófehért. Ha azonos sebzésű tagok runolnak együtt, akkor az idő rövidül, ha oda nem illő tereptárgyak esnek be az adott nehézségre, akkor az idő növekszik.

    Nálam az elvárás az, hogy életben marad, fehérrel elég hamar végez (nem 1 hit, de nem is percekig püfölés), az elit megvan stabilan, de esetleg ott már kell helyezkedni, de NEM 1HIT a karakter (azaz ki tud állni a zűrös helyböl és nem robban szét egy gyufa léngjától). A buildek/kasztok életképességét vizsgálom elsősorban. Kb az a cél, hogy adott builddel minnél többet kihozzak a karakterből. Ettől még nem feltétlen MP10-en fogok időm többségében runolni. Belegondolva most épp mindennel MP10 van többségben, de céloktól függően lehet ez Mp3-7 is. DE runra nem fogok Mp10-re menni.

    Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

Új hozzászólás Aktív témák