Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Assetto Corsa Competizione
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Call of Duty: Black Ops 6
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Konzolokról KULTURÁLT módon
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zan
aktív tag
Hozzászólva az előbbiekben ecsetelt "hol tartsuk a goldot" témához:
Lehet meg fogtok kövezni, de szerintem sehol! Hogy hogy értem ezt? Elmagyarázom: Szerintem ebben a játékban mindenkinek egy cél forog a szeme előtt! A lehető legjobb gearbe felöltöztetni a kisaranyos játék-beli manifesztációnkat. Tehát, ha meg van ez (lásd pl. SLYM), akkor szerintem kár szétszedni azt, amit nagy nehezen sikerült elérni! Még ha megunod is, az ott marad neked! Lehet a gearje nem fog mindig sokat érni, de ha csak nem hoznak valami drasztikus karakter-nerfet, a dps megmarad, ami szerintem jelen pill az egyik legidőtállóbb a játékban! Sajnos/szerencsére jönnek olyan újítások, amik kicsit meg tudják forgatni az állóvizet (pl. A mostani craft cucc), ami miatt egyszer hopp, máskor kopp tud lenni a helyzet minden téren! Tehát, a lényeg, hogy eladni a karakterem cuccait nekem kb. annyit jelentene, mint lerombolni a várat, amit a sz@rból építettem fel. Ha új karaktert akarok csinálni, biztos, hogy nem a másik kárára tenném. Össze kell szerezni egy kis alaptőkét, flippelni egy kicsit, aztán bevásárolni!
Goldot tartani meg max euróban lehet, de szerintem ez a játék nem a tartalékolásról szól! Nem sok értelme van megvenni egy itemet, majd lesni, hogy mennyire értéktelenedik el, vagy pont fordítva. Ha veszek valamit, nem a befektetést keresem benne, mert mint látjuk nem nagyon lehet (ott van pl. a tal amu esete SLYM-nél megint csak).
Végszóként annyi, hogy ez nem egy "megmondom a tutit, mert nagyon karaj vagyok a témában" hsz. akart lenni (bármennyire is annak tűnik), hanem szigorúan a saját meglátásom a gold gyűjtésről! Ha élvezni akarod a játékot és nem bosszankodni az infláció miatt, szvsz hasznos, ha valahogy igy állunk a dologhoz![ Szerkesztve ]
Minél jobb, annál jobb!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- eBay-es kütyük kis pénzért
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Assetto Corsa Competizione
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest