Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• SLYM

veterán

válasz Cyberbeni #22307 üzenetére

mana regent gyönyörűen lehet pótolni max manával és skillekkel. plusz az én karakterem felesleges AS nélkül tudja a 200k unbuffed DPS-t, ezzel semmi gondom nincs egy átlag WD-hez képest, sőt, kifejezettem jól állok mana terén. skill bónusz meg pontosan 1 létezik WD-knél, rá tudod tenni az uhkapianra a poison dartot. de olyan upkapian amin van mana regen és max mana és emellé meg jó is, nem véletlenül megfizethetetlen cucc (kerestem sokáig). akkor most bukjak kis max manát, vagy mana regent, illetve a 20 yardot, amit máshol pótolni rengeteg arany lenne, hogy nyerjek egy olyan skillen bónuszt, amit próbálok a lehető legkevesebbet használni (ha éppen fogytán van a mana). nem érzed kicsit hülyeségnek amit írtál? mert lefordítom. azt írtad, hogy költs el kurvasok goldot egy uhkapianra, vagy egy még drágább zuni mojora, plusz vegyél yardot az összes cuccra amire lehetséges. óriási tipp volt. köszi :) (soj-om meg van, csak ritkán használom)

abban viszont igazad van, hogy az acid szemre kb fele annyit sebez, mint a macik. az utóbbi időben próbálgatom ezeket, meg nézegetem mikből kéne venni drága cuccokat, hogy úgyanolyan kényelmesen tudjak menni, mint az aciddal (űberezni is). egyelőre nem találtam megoldást, valszeg nem véletlenül csak az egyik maciból kapok LS-t a 3-ból, meg nem véletlenül olyan lassú ez a skill, mint amilyen. (mondjuk talán pont azért, mert 2x annyit sebez, mint az acid

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák