Új hozzászólás Aktív témák

  • persil

    nagyúr

    válasz Cadal #21658 üzenetére

    A diamond skin csak 22k hp, mp7-10en nagyon hamar le tudják ütni.
    Persze ezzel nem azt mondom, hogy márpedig ne használd az evo-t, mert ha neked bejött, akkor az úgy tutiságos, de szerintem annyira kevés az a 15%, hogy egy idő után egyszerűen nincs rá szükség.

    "Én pl. az elejétől úgy alakítottam a a karit hogy nem használok blurt... :D "
    Én is :) Mondjuk már a prismatic armort sem használom jó rég óta. Kis monster levelen eleve storm armor/shocking aspect van energy helyett, magasabb mp-n meg pinpoint barrier rúna van bent a prismatic helyett.

    Gaz
    Szerintem - és szigorúan csak szerintem - critmass buildhez az egyetlen kötelező passzív maga a critical mass. Mellé mehet a blur, evocation, temporal flux, arcane dynamo, cold blooded, glass cannon, kis túlzással bármi, egy-két hülyeséget leszámítva. Érdemes kicsit kisérletezgetni, hogy mi-mivel klappol a leginkább.
    Nekem ezért tetszik a critmass build, mert "csak" 4 skill kötelező hozzá, a többi - majdnem - szabadon variálható és megfelelő gear/játékstílus mellett életképes marad. (explo-blast, dskin, nova, critmass)
    Persze a leghatékonyabb, ha bal gombra még beteszed valamelyik twistert, (mistral breeze/wicked wind) de még így is marad 2 aktív slot és 2 passzív slot, ami variálható.

    Ha csak most kezded(bár nincs előttem a profilod és ezen a gépen nagy reményeket nem is fűznék a megnézéséhez), akkor simán maradhat a blur és harmadiknak ami összehangban van a "bal és jobb gomboddal".

    Andrish
    "Miért ne? Csak segít...olyan mintha lenne még 3-4CHC-m vagy még egy kis AS-em..miért baj az?"
    Persze így is hozzá lehet állni, ártani biztosan nem fog.

    [ Szerkesztve ]

    Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html

Új hozzászólás Aktív témák