Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SQX_Barto
addikt
válasz soo277 #114200 üzenetére
Azert vard ki a veget, hogy mi lesz a vegleges patch, a szamok meg valtozhatnak meg a fegyverek is.
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
MegalodonS
őstag
PTR Ethereal modositasok, avagy hasznalhatatlan itemek hasznositasa affixel [link]
[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
A Steamen nyári vásár van július 8-ig.
Ha valaki váltani szeretne kicsit.Grim Dawn, Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr, Wolcen: Lords of Mayhem, The Incredible Adventures of Van Helsing széria, Last Epoch, Warhammer: Chaosbane, Titan Quest Anniversary Edition, stb. szóval az ARPG-k is elég jó áron vannak.
-
Daelion
őstag
válasz reelc #114205 üzenetére
Az a Titan Quest pack elég vonzó, régen nagyon imádtam és rengeteget játszottam de Ragnarok+Atlantis kimaradt és lehet pótolni kéne valamikor.
Sajnos jelenleg nagyon nincs időm másik ARPG-re és kb elég D3 ~2 hetes Season de majd talán valamikor. 'Vettem egyéb játékokat tavasz óta és azokkal is kéne játszani meg egyéb dolgok'
[ Szerkesztve ]
-
dante3
addikt
"
Season 23 is coming to a close. Below are the times on when Season 23 will end for each region.
North America - July 18 at 5pm PDT
Europe - July 18 at 5pm CEST
Asia - July 18 at 5pm KST"Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk!
-
WayneGace
őstag
Sziasztok!
Segítene valaki felhúzni a season karakteremet és megcsinálni néhány plusz stash tab questet?
Battletagom: WayneNova #2972
Köszönöm a segítséget.BestSecret invitációt privátban adok.
-
Pszicho
tag
Sziasztok!
Van összesen 6 stash tabom.
Tudok valahogyan vásárolni vagy szerezni még küldetések teljesítéséért?
Nem játszom a Seasonon és nem is tervezek. Season kihagyása nélkül szeretnék még valahogy szerezni.Köszönöm.
-
reelc
veterán
válasz Pszicho #114210 üzenetére
Szia!
A táblázatban részletesen benne van.
A legjobb mód az lenne amit kizársz: szezonozol.
A rosszabb mód meg az, hogy megveszed a Nekro DLC-t.Marad a szelektálás, raktárkarik.
Szia!
[ Szerkesztve ]
-
-
Daelion
őstag
válasz SQX_Barto #114214 üzenetére
Ez igaz de nem mindenki Season veterán és csinálja gép szerűen.
Nekem is ~18 óra volt Guardian ebben a seasonben HC soloban egy GoD DH-val amiben a fejlődés is bele volt számolva. 'most kerestem direkt vissza a posztomat itt topikban mert már nem emlékeztem'
Szerk: Ja el is felejtettem, hogy ha csak stash tab kell még addig se kell elvinni akkor.
[ Szerkesztve ]
-
_ocsisajt
őstag
válasz MegalodonS #114217 üzenetére
"Jo ez nem HC"
Szóóóóval, akkor csak bohóckocc.
tl;dr: ENFP-T, 2w3 :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
Daelion
őstag
válasz MegalodonS #114217 üzenetére
Persze, azért is említettem HC-t mert én csak ahhoz tudok viszonyítani de SC-ben pláne ha segítenek/boostolnak is menne az jóval gyorsabban is.
Amúgy meg még nem tudom mi lesz köv seasonbe de lehet bepótolom a Firebird Wizardot mert ugye most inkább DH-t játszottam. 'PTR-en próbáltam Firebirdet, nekem tetszett meg rég is Wizardoztam már'
De azért még megvárom végső patch notet live szerver előtt.
Eth transmogot meg hagyom a fenébe, nem tetszenek annyira hogy melózzak értük.Ez teljesen jogos, csak gondoltam én is hozzá teszek valamit a témához.
[ Szerkesztve ]
-
MegalodonS
őstag
-
_ocsisajt
őstag
válasz MegalodonS #114221 üzenetére
"Ethereals only drop in Seasonal play, and will not transfer to your non-seasonal character when the season ends."
Titkon reménykedtem, hogy ez változni fog, de akkor továbbra is maradok inaktív.
Majd 'szójjjatok, ha lesz vmi update ilyen téren!tl;dr: ENFP-T, 2w3 :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
Pszicho
tag
Sziasztok!
A wingek után szeretnék érdeklődni.
Elhatároztam, hogy megcsinálom a set dungeon küldetéseket sesasonon kívül játszom.
Nem teljesen sikerült értelmeznem, hogy pontosan melyik kaszt küldetéséért melyik szárny lesz a jutalmam.
Minden kasztnak van 4 vagy 5 küldetése, a nekrónak egyel több, melyeket különféle szettekben, külön pálya szakaszokon kell teljesíteni. A youtube- on fönn is vannak ezekhez a segítő videók.Ha például a barbárral megcsinálom az összes hozzá tartozó küldetést, akkor kapok valamit, vagy az összes karakterrel meg kell csinálnom az azokhoz tartozó szettekben a többi küldetést is?
Van egyszerűbb módja a wingek megszerzésének?
Van róla egy leírás, hogy hogy szerezhetőek meg.
https://www.diablopaholy.hu/szarnyak/Egyedül a sólyom szárnyak vannak meg eddig.
Seasonban milyen feltételek teljesítése mellett jár a wing?Köszönöm.
-
reelc
veterán
válasz Pszicho #114223 üzenetére
Szia!
Elég jó a leírás, amit linkeltél.
Ahogy abból is kiderül:
"Ha teljesítjük az összes Diablo 3 Ros Set Dungeon-t / célokat. " - Vagyis minden set dungeont sikeresen meg kell csinálni.
"Ha teljesítjük az összes Diablo 3 Ros Master All The Set Dungeon Archívmentet / célokat." - mint az előző, de mindet master szinten. Vagyis az elsődleges és másodlagos céloknak is sikerülnie kell.
"Teljesítsd a Nekromanta osztály összes Archívmentet." - ennek a karinak van csak ilyen, hogy minden achievement megszerzése esetén jár.
Ezek szezontól függetlenek, de szezonban is meglehet csinálni őket.Egy jó tanács: set dungeonokba bemehet valaki veled. Roppant hasznos, ha segít a végén leölni az összes mobot. Ha fő feladatot teljesít véletlenül, akkor az ott bukó.
Csak szezonban akkor jár szárny (amit NS-ben nem szerezhetsz meg), ha az adott szezonban az éppen elérhető a jutalmak között. Ha megnézed a leírást, a szezonok megvannak nevezve, és nem elérhetőek már azok a jutalmak, mert lejártak azok a szezonok.
[ Szerkesztve ]
-
MegalodonS
őstag
válasz Pszicho #114223 üzenetére
Azt hiszem 18db, kulonbozo szarny van,vannak amik mar nem megszerezhetoek, vagy draga megszerezni,pl a Diablo 3 Collector Edition - Glowing Angel Wings.
[ Szerkesztve ]
-
faragojof
őstag
válasz MegalodonS #114226 üzenetére
Király az a bushcraft szárny! 60 ojróért ajándék!
Ha annyi pénzem lenne, már meg lenne. De nincs..."Formicate Under Command of the King,,
-
Pszicho
tag
válasz reelc #114224 üzenetére
Még ha egy karival ki tudnám bányászni a többi kari szettjét, de még ez az opció sem lehetséges, ugyanis elvétve adja be a többi karakter ruha szettjét. Vannak olyan szettek is, amik pedig csak magasabb greater rifteken esnek, pl a barbárnál a Spirit of the earth set és gondolom minden kasztnál van ilyen. Van egy legendás gyűrű, ami kivált 1 szett itemet, de a gyűrűt is gondolom egyszer lehet felhasználni és így a 6 részes szett helyett, elég csak 5 tárgy a szetthez, de még így is iszonyú munka és idő ezt minden karakternél kitermelni.
Sajnos nem vagyok járatos a játékban, nem tudom hogy itt működik e a piac, csere és ha működik, akkor mi a fizetőeszköz, amit mindenki szeret.
Még ha partyban elkezdenék valakivel greater riftezni vagy csak simán nephalem riftezni még úgy is bedobhat szett darabokat, ha az ő kasztja olyan, ami itemek nekem kellenek?
Nem sokat játszottam a játékkal, így sok dolgot nem tudok még. Kb 1 hete jutottam el a rifthez, greater rifthez még csak, seasont pedig nem játszottam.Köszönöm mindenkinek a segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
válasz Pszicho #114229 üzenetére
"Még ha egy karival ki tudnám bányászni a többi kari szettjét, de még ez az opció sem lehetséges, ugyanis elvétve adja be a többi karakter ruha szettjét."
Csak a lvl1-70-et kell megoldanod, de abban is lehet segítséget kérni.
Farmolós kariddal összegyűjtesz sok Bloodshardot, majd az új karira váltasz, és elköltöd ruházatra. Majd meglesznek a cuccai. + sárga cuccból upgrade a Kanai kockával."Vannak olyan szettek is, amik pedig csak magasabb greater rifteken esnek"
Nem igaz. Ilyen nem létezik.
A cuccot amúgy is T szinteken érdemes farmolni. Minél magasabb T szint, a rift, annál jobb a droprate."Van egy legendás gyűrű, ami kivált 1 szett itemet, de a gyűrűt is gondolom egyszer lehet felhasználni és így a 6 részes szett helyett, elég csak 5 tárgy a szetthez, de még így is iszonyú munka és idő ezt minden karakternél kitermelni."
Bounty beadja, de kb. felesleges lesz, mert elég könnyen meg lehet szerezni a szeteket.Nincs piac.
Segítséget kérhetsz másoktól, akik felhúznak lvl70-re, esetleg elvisznek pár körre, hogy legyen a karidnak valami cucca.Mindenkinek olyan esik, ami az ő classa. De ha nem kell neki, odaadhatja a felesleget.
Az évek során annyira... változott a játék, hogy nagyon hamar össze lehet rakni egy új karit.
Ahogy írtam, a Bloodshard és a Kanai kocka segítségével lehet építgetni a következőt, ha az első kész.
Vagy segítséget kell kérni, és akkor nagyon gyorsan meglesz.Elhiszem, soknak tűnik, de majd belátod ha többet játszol vele, hogy nem az.
Főleg más játékokkal összevetve elég egyszerű.
A Diablo 3-ban nem az a nehéz, hogy összerakj egy karit úgy, hogy minden cucca meglegyen.
A nehezebb rész az, hogy minden ancient legyen, hogy lehessen augmentálni, és mindenen a megfelelő stat legyen.[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
válasz Pszicho #114229 üzenetére
Csak úgy kíváncsiságból... miért nem akarsz szezonozni?
"Nem sokat játszottam a játékkal, így sok dolgot nem tudok még. Kb 1 hete jutottam el a rifthez, greater rifthez még csak, seasont pedig nem játszottam."
Ezalapján arra tippelek, hogy nem vagy teljesen tisztában a szezonnal. -
savior
őstag
12 éve erre csorgattam a nyálamat: [link]
https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home
-
savior
őstag
válasz JohnyMilan #114233 üzenetére
Király videó.
https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home
-
JSaN
addikt
Sziasztok
Elozo szezon kimaradt, pedig igyekeztem mindig el menni guardianig, latom van meg egy hetem ha ra fekszek szerintem meg lesz. Doki vagyok mindig, most fel huztam egy delutan tud segiteni valaki paragont huzni? Vagy kezdjek egy masik karit van ami gyorsabb most soloban journeyhez?Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
SQX_Barto
addikt
Nagyon konnyuek a conquestek, ha ugy alakul, en is tudok segiteni, de kozben haverokkal meg kovet huzunk a vege fele.
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
pruzsi
őstag
Üdv!
2 napja Error 24004
fogad ha public-ra megyek másnál is van ez a probléma? -
zotyi8
tag
Hali!
Season 23 Slayer/Set me free-t hogyan kell elkezdeni?
Leroic's Manorban megtaláltam Tome of Set Dungeons-t, de nem tudok tovább lépni.
Valaminek nálam/rajtam kell lenni? -
reelc
veterán
-
reelc
veterán
válasz zotyi8 #114245 üzenetére
Pl. itt megtalálod, mik most a Conquestek.
Avarice/Avaritia — szedj össze 50 millió aranyat (a számlálónak el kell érnie ezt a számot). Vaultban vagy az Inner Sanctumben nem számít.
Divinity/Lionhearted - Szóló GR75 teljesítése.
Speed Demon/Need for Speed - Torment X-en 2 perc alatt csinálj meg egy riftet. Ezt nem fontos egyedül.
Boss Mode/Worlds Apart - Torment X-en 20 perc alatt öld le a Bossokat. Tutorialok vannak róla, csapatmunkában is meglehet, vagy némi gyakorlással egyedül.
Masters of the Universe/Masters of Sets - 8 Set Dungeont csinálj meg Masterre. Ehhez értelemszerűen 2 kari kell, így kijön a 8 szet. A dungeon befejezésében segíthet valaki, de a fő feladatok a tieid.
[ Szerkesztve ]
-
Pszicho
tag
Sziasztok!
Valaki 3-as, vagy 10-es erősségen szokott játszani?
Keresnék valakit közös greater riftezéshez.[ Szerkesztve ]
-
soo277
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Seed szerver topic
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- OLED TV topic
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest