Új hozzászólás Aktív témák

  • persil

    nagyúr

    válasz LélekVándor #109767 üzenetére

    Kar volt.

    "És mivel a csalasnak..."
    Innentol kerlek gondold at, amit leirtal es, ha szerinted tovabbra is megallja a helyet, akkor ott baj van.
    A bolti lopasos peldad egyszeruen netto hulyeseg es teljesen osszeegyeztethetetlen azzal, amirol fentebb beszeltunk. Kifejezetten ertelmes figuranak tunsz a hsz-ed alapjan, igy szerintem ezt te is erzed, ha atolvasod ujra.

    Leirom meg egyszer a tenyeket. Ha megveszel egy jatekot, akkor azzal szerzodest is kotsz egyben. Ez az eula, amit "alairsz" a vasarlasoddal. Ebben nem bolti lopasrol beszelnek, hanem a szellemi tulajdonuk megvedeserol. Mint minden egyes jatek eula-jaban, ebben is benne van, hogy a jatek nem kepezi a tulajdonodat, igy abban third party programokkal modositast nem vegezhetsz, abbol third party program altal infot ki nem nyerhetsz. A hud ezt csinalja. Innentol ez "illegalis" tevekenyseg, amit a fejleszto/kiado, a jatek tulajdonosa szankcionalhat. Ezek tenyek, nem en talaltam ki.

    Az, hogy a csalas szo btk-bol idezett definiciojat veszitek elo mar masodjara, konkretan nevetseges. Hack, cheat, exploit, dupe nevezhetjuk barhogyan, ez egy jatekban "csalas" es az eg egy adta vilagon semmi koze a magyar btk-hoz. Nem mellesleg nem attol lesz csalas(tovabbra is jatekokrol beszelunk, nem a btk-rol, vagy a Bibliarol), hogy mast karositasz vele, hanem attol, hogy elonyre teszel vele szert, a jatekban alapvetoen nem megengedett modon. Te sem gondolhatod komolyan, hogy csalas alatt barki arra gondol, amikor a hamiskartyas elnyeri a fizudat.
    Szo nem volt arrol, hogy a "blizzard aprobetus firkalmanya" szembemenjen barmilyen orszag buntetotorvenykonyvevel. Ez konkretan vicc kategoria.

    Az meg, hogy mast minositesz azert, mert kihatral egy teljesen meddo szelmalomharcbol, igazabol csak teged minosit. Amit philoxenia levergodott pusztan azert, hogy sajat maganak bizonygassa a hud legalitasat pedig szinten vicces.

    [ Szerkesztve ]

    Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html

Új hozzászólás Aktív témák