Új hozzászólás Aktív témák

  • Peppo

    őstag

    válasz tiborv #105069 üzenetére

    Az UE builddel sosem lesz túl sok életed, azzal ugrálni kell, hogy ne csapjanak agyon. Nagyjából az a build lényege, hogy az előtt lődd szét a dögöket, mielőtt azok hozzád érhetnének.

    Ha megvan az íj és a tegez, akkor viszont gr 70 körül aránylag simán kellene haladnod. Még szar cuccokban is.

    Amit el lehet rontani (Ez fire build, de kb. a többire is érvényes.):

    Focus-Restraint gyűrűk kellenek, és figyelni kell arra is, hogy folyamatosan aktív legyen mindkettő. (Néha a generátor skillt is el kell lőni, akkor is, ha fullon vagy.) Ez hasznos a Wraps of Clarity bracer miatt is, amit szintén ezzel "indítasz be", és ami elég jó védelmet ad. Ha sokat halsz, akkor ez a bracer mindenképp kell neked. Egyébként speed buildben gr 70 körül még simán jó egy Nemesis is.

    Bracerben mindenképp legyen fire%, CHC, Dex! Ha vitality helyett all res van, az még belefér.

    Egy jó HF amulett sokat tud dobni rajta. Mindenképp überezz addig, amíg nincs egy jó! CHC, CHD és vagy sok dex vagy fire% legyen benne. És persze egy jó passzív skill.

    CoE gyűrű a kockában, és figyelni rá, hogy mikor az az elem aktív, amit te is használsz, akkor lőni a multishotot, mint állat, semmi mást nem csinálni. Ilyenkor adja le igazán a sebzését a karakter. A másik három elem idején töltsd vissza a hatredet fullra. Persze azért lőni ilyenkor is lehet. :)

    Vengeance folyamatos kell legyen. Ha nincs elég CD hozzá, akkor oldd meg, hogy legyen! Akár a karakter sebzésének rovására is. Sisakba gyémánt és CD legalább 3 tárgyban. Akkor elvileg folyamatosan fenn tudod tartani. Persze a Dawn is kötelező a kockában. Ha könnyen halsz, akkor a Visage sisak is. Egyébként a Cindercoat is jó.

    Preparation skill Invigoration rúnával legyen beállítva. Csak ez kb. 25% plusz damage.

    Fegyverben, páncélban és tegezben kötelezően legyen discipline. Ha nincs, akkor az adott cucc semmit sem ér. Bele kell pörgetni akkor is, ha a cucc többi statján is volna mit módosítani. Disc mindenek előtt.

    Próbálj távol maradni a dögöktől, mert a set egyik bónusza és a Zei kő is akkor működik igazán, ha nincs a közeledben senki!

    Próbálj olyan páncélt, nadrágot, vállast találni, amiben van all resist!

    Witching Hour lenne a tuti, de ha nagyon halsz, felvehetsz valami több toughnesst adó övet. Egy anci Hunter's Wrath dex, vita, all res, life% kombóval sokat segíthet.

    Mozogj sokat, mert ez nem az a karakter, ami egy helyben állva sokáig bírja! Viszont figyelj, hogy a discipline ne menjen le jelentősen, mert akkor nem lesz sebzésed! Meg kell találni az egyensúlyt.

Új hozzászólás Aktív témák