Hirdetés
Aktív témák
-
mar_tin
tag
AH -ban próbáltatok már cuccra licitálni? Meglehetősen szarul működik, én nem is értem igazán, hogy miért ilyen.
Megtettem az első licitet, azt az összeget le is vonta az aranyból, már ez nem tetszett, de ezután jött a feketeleves, a következő emeléskor, újra levette a teljes összeget, és így tovább amíg el nem fogyott a teljes pénzem. Persze a Completed lapon aztán visszaadta, de így csak ötször tudtam emelni esélyem sem volt megnyerni a dolgot. Az újabb emelésekor miért nem csak a különbözetet veszi le?
A másik meg az, hogy nem frissül a jelenlegi tét licit közben, csak ha kilépek az AH -ból, majd vissza. Arról jön egy üzenet, hogy túl licitáltak, de nem mutatja, hogy mi az új összeg.[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
Lehet igazatok van, de előtte már sokszor megkérdezték azt, hogy tök mindegy, hogy van-e fegyvere.
Tehát, mintha egy fps-ben megkérdezné, hogy "kell-e fegyver tenni a kezébe"De, valszeg igazatok van és most kivételesen arra utalt, hogy a fegyver típusa számít-e, erre nem gondoltam.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
phanzetomox
őstag
Nemrég kezdtem wizard-al. Ennél a karakternél mire érdemes fejleszteni ? Nem tudom mennyire lehet eltolni karaktereket, de azt tudom hogy pl: sacred2-ben mire már rájöttem mi miért hasznos ,addigra már 30-as szinten voltam, és nem lehetett visszacsinálni az orbitális skillezési hibákat
Szerk : Kösz srácok, akkor ez nem olyan rögzített fejlesztős
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
válasz phanzetomox #19953 üzenetére
eltolni semennyire, hála a bedrótozott skillezésnek, bármikor át tudod variálni.
viszont a felszerelésben érdemes figyelni, hogy mindenki a saját kasztját táposítsa, ergo pl. barinak szükségtelen egy +60 dexterity akármi
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
mar_tin
tag
Elrontani nem lehet, a skillek szabadon variálhatók, bármikor cserélhető, illetve módosíthatók. A túlélés a felszerelésen lévő tulajdonságoktól függ (na meg a reflexeidtől ). Wizard -nál elsősorban +int, +vita cucokat érdemes hordani/keresni/venni (AH).
-
DjDanee87
addikt
Itt nem tudsz ilyet összehozni, mert bármikor átvariálhatod a skilleket, passzív képességeket.
Maximum a gyenge cuccok, amik hátráltathatnak, vagy ha idióta módon válogatod össze a skilleketÉs egy nem feltétlen egyértelmű dolog: a fegyvered DPSe dobja meg a leginkább a sebzésed, annak ellenére, hogy varázsló vagy!
[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
persil
nagyúr
A videó SPOILER lehet egyeseknek
Ez a boss egyébként nem került a végleges játékba, vagy csak nagyobb nehézségi fokozaton jön?
Ilyen környezetben nem találkoztam vele normal-on. Hasonló boss volt, de az sem ilyen helyen.Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Jazz
veterán
válasz Mr.Csizmás #19954 üzenetére
Ez azért nem így van.
Mindegyik karinak mindegyik attribútum fontos, csak más a preferáltabb.
Wizz-nek ugyan úgy kell dexterity mert az a dodging-ot, vagy str mert emeli az armort. Nyilván az intre kap dmg-t meg all resistet, de ettől függetlenül jó ha a többi is van.free your mind
-
JSaN
addikt
válasz CoyoteStarrk #19901 üzenetére
Na ez hasznos iras nekem, van egy buildem ami normalon megy mint a kes a vajban. De nightmare kozepetol elverzik, igy ezt majd tanulmanyozom.
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
Ilsyde
őstag
válasz D1Rect #19913 üzenetére
Az a diamond skin kegyetlenul imba. Mar most jobban tankolok wizarddal mint anno a barbarommal. Hiaba volt tobb HP, defense meg minden, mert ha megutottek akkor utana vagy healing orb utan kellett loholni (ha volt) vagy potit inni es megvarni a cd-t. Wizarddal meg siman benyelek egy csomo sebzest es csak ritkan birnak belem utni hiszen tavolrol kuldom oket.
Nem tudom a Blizzard ezt hogy gondolta de hogy nem teszteltek a karaktereket az 100%.
-
persil
nagyúr
válasz Ilsyde #19966 üzenetére
Egyelőre mindenki szerint brutálisan imba a saját karaktere.
Én a monkkal összesen 2 haltam meg eddig és ebből 1 egy hiba volt, a másik meg a saját bénaságom/figyelmetlenségem. Ezt leszámítva semmi nem okozott eddig gondot, pedig nem használok AH-t és sokszor harmad/negyedannyi a sebzésem azonos szinten, mint itt egyeseknek.
MÁS:
Amúgy statoknál megfigyeltem, hogy a str és dex kis mértékben minden karakterre vonatkozik, holott ez nincs kiírva. A dex kis mértékben növeli az armort, a str pedig a sebzést eddigi tapasztalataim alapján 5-ből 3 karakternél. Erre figyeljetek oda tárgycserélgetésnél.[ Szerkesztve ]
-
Jazz
veterán
Már petícióznak. A maintance miatt is. [link]
Lassan kezdem megbánni hogy megvettem a game-et-, nem kis pénzért, digitálisan. Semmi nem változott csak romlott a helyzet. Maradt az agyatlan farmolás, csak mellé kaptunk sok mainatnce-t és DC-t. Eladni nem lehet valahogy? Mivel kódot nem adtak hozzá.[ Szerkesztve ]
free your mind
-
BloodyEddie
őstag
Tudja valaki miért az SC2 megoldását alkalmazta itt is a Blizz? (kell a net a loginhoz, de nem "neten" játszod a singlet, az egyedüli büntetés ha teljesen megszakad a neted, hogy nem ad ecsiket)
-
Jazz
veterán
Amit írsz azt hell-re, inferno-ra írod vagy normálra? Nem sokat érsz magasabban azzal a 6 sec-el, mert a hetedik mp-ben insta death.
Ha meg csapatban nyomulsz, értelemszerűen nem téged ütnek főleg, hanem a 30k hp-s monkot. Próbáld ki solo-ban egy hell act4-en.
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
Bird
addikt
Ha valakinek kell guest pass ne habozzon szólni!
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Gorneck
legenda
válasz persil #19968 üzenetére
Aki pl co-op-ba játszik oda már kell a sebzés még normálon is...2-3 személyes esetén én pl karcsúnak találom a 180-190-es dps-em egy nagyobb combosabb horda esetén, főleg, ha van benne 1-2 izmosabb arc. ACT 3-ba pl tegnap volt rohanás 1-2 alkalommal.
Halálozás is inkább olyan esetekben van/volt nálam is mikor megjelent olyan ellen amire nem számítottam és hagytam közeljönni (épp mással voltam lefoglalva).
Egyedül még nem haltam meg emlékeim szerint.Gorneck#1239
-
persil
nagyúr
Csak nehogy a gyökér petíció miatt valahogy kivegyék a szigorú védelmet és elárasztódjon a játék csalókkal... Én akkor adnám el.
Az összes probléma a játékkal, hogy akadnak leállások és egyesek lagra panaszkodnak.(nálam nincs. Lehet sírni, hogy 200ms latency sok, de ez a játék tökéletesen játszható 150-200al)
Könyörgöm 8 napja jelent meg, persze, hogy vannak karbantartások. 1 hónap múlva nem lesz.Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
CoyoteStarrk
csendes tag
Tegnap találtam egy érdekes alternatíva ötletet a VQ bears spam build helyett solo WD infernora.
topik]
Mindenképpen teszek vele egy próbát, akkor is ha a wallért nem vagyok odáig. Aki nem akarja végigolvasni (érdemes, sok felmerülő kérdésre válaszol is a srác) annak röviden az alapja:
Olcsó támadó, sok, kis cd-s defensiveen jól használhatóval kiegészítve.
Az attack speedre és a gyors hp regenre épülő, elsősorban single target build. Van aki egy másik topikban felvetet egy hasonló ötletet, ahol ő life per hittel és raint toadssal próbálkozott. Mindkettő ígéretesnek látszik, egyelőre kevés a visszajelzés, maintence miatt én nem tudtam próbálni.Megjegyzés a hajnali irományomhoz: a Wallt én gyűlölöm, ezért írtam olyan rosszakat róla, mindenkinek ajánlom, hogy azért lessen rá, elég sokan használják. Ha bárki elakadna egy konkrét szinten szívesen adok neki pontos buildet is.
BattleTag: CoyoteStarrk#2870 Stream: niceguy880901 HoN: Patrick_Jane
-
Jazz
veterán
válasz radi8tor #19971 üzenetére
Fogalmam sincs. Gondolom a sebtében kiadott game-en utólag változtattak ami érintette a wizzt, és bejelentés nélkül tették.
Az összes probléma egyébként onnan fakad, hogy rohadtul nem voltak még készen Blizzék a D3-al. Rengeteg idő elment a többi játékukra, ezt még egy 1 évig fejleszteni kellett volna.
De gondolom jött a producer, és az asztalra csapott hogy elég a szarakodásból, most kiadjuk, mert még egy év és Duke Nukem Forever szindróma lesz ebből a játékból is.
Errre mondtak egy dátumot, és még az uccsó 3 hónapban is változtattak a játékon, amikor már rég nyomtatni, szervert tesztelni, optimalizálni kellett volna. És most meg ugye a szopó végen vagyunk.EU meg az utolsó helyen van, mert ugye Amcsi a first, a sárga fanatikus a second ahonnan sok pénz lesz, a csoró EU-t meg eleve "utáljuk" ugye, mint erős amcsi konkurencia, így az van a ló végén...
free your mind
-
félisten
Igen, de pár ütést bír ki.
Ha "tényleg baj van" akkor a hajadra kenheted.
Majd akkor vond le a következtetéseket, ha eléred szintben a barbidat.Tegnap játszottam lvl20-on és annyira-annyira könnyűnek tűnt, hogy eluntam és kiléptem.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Jazz
veterán
válasz persil #19976 üzenetére
A lag engem sem érdekel. Egyszer haltam miatta, azt is 1500ms-el. De a petiíciós gyerek aki cod-on nőtt fel, ő 10-et akar látni.
A gond az hogy nem kis pénzt kiadsz, a legtöbb ember elfoglalt, de csinálsz egy kis időt magadnak, betervezel, játszanál, de ezt kapod: [link] és csak nálunk. Ez a gond.
Mi az hogy 10 órás leállások? Legközelebb már egy teljes nap, vagy egész hétvégén nem fog menni?free your mind
-
mephi666
nagyúr
ja, csak amíg a rare-eknél menekülhetsz, halhatsz, folytathatod, addig bossoknál halálig megy a küzdelem és kezdheted elölről... szerintem jók azok úgy, ahogy vannak... mellesleg a továbbhaladásban is akadályoznának, ha szinte lehetetlen lenne őket leölni, ez meg a játékélményt mocsokul elrontaná nálam
ui: ja és a bossok dropja sem átlagon felüli, tehát az erejük se legyen már az
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
persil
nagyúr
Igazából azt leszámítva, hogy az első két nap nem tudtam/nehezen tudtam belépni, azóta semmi problémám nem volt egyáltalán.
A leállások bosszantóak, de nem viccből vannak, ezek nagy része maintenance, mérséklődni fognak, szinte biztos. Persze zavaró, hogy először nállunk áll le minden és itt is indul el legutoljára, de ezzel meg együtt kell élni, senkit nem fog érdekelni európa az usában.
-
Jazz
veterán
válasz D1Rect #19980 üzenetére
Nightmare-en kezdődik a játék, ezt megmondták.
És ne co-op-ba hasonlítsd össze, mert nagyon elviszi a valóságtól az igazságot az, ha veled van egy monk meg barb, ami igaz egy szintű, de olyan gear-je van hogy 3x annyi a dps-e meg az armor-ja, és több milla.
Itt nem pár %-os különbségek múlnak a felszerelésen, hanem 1000%-ok.
Van egy WD-s arc aki Hell-en húz másokat, diablot öl szólóban, pár perc alatt, és iszonyat pénzt keres vele.
...és ehhez van egy olyan sett-je amiből autót lehet venni. Na ilyen extrém különbségek vannak.[ Szerkesztve ]
free your mind
-
Ilsyde
őstag
válasz D1Rect #19980 üzenetére
Szerinted a barbar hany utest bir ki? Ha a wizard sem hal bele az elso utesbe akkor onnantol jobb, mint a barbar mert tobbet sebez + ugyanugy vannak cc kepessegei + tavolrol tud tamadni. Termeszetesen majd jobban atlatom Hellen, de innentol nem tudok felhozni semmit amiben a barbar jobb (kiveve persze az armort, de az meg nem sokat szamit championok ellen ha kozel kell menned).
-
-
Jazz
veterán
Na még meddig lesz maintance? 10 óra van. 1 órája mér kész kéne hogy legyenek, nem? [link]
free your mind
-
Rankerz
senior tag
Valaki felvilágosítana miért nincs szeró már megint?
-
rznk1986
tag
válasz Ilsyde #19987 üzenetére
Nekem wizardom van én is használom a skill-t, tényleg imba. Alacsonyabb fokozaton. nem a 6 sec a lényeg, hanem h mennyi sebzést nyel el, kb 25k-t ha jól emlékszem. Na már most ahol tartok ott nem ér SEMMIT, egy ütés vagyok azzal is és nélküle is és 40k hp-m van. Ami wizardtól nem rossz.
-
Bird
addikt
Ha valaki szeretne dobozos Diablo 3-at 14.900-ért hozzájuthat a digistar.hu oldalon. Ez egyébként egy pécsi számtech üzlet és van még pár darab náluk raktáron! Webshopjuk is van.... Jó jöhet az infó az efféle ínséges időkben!
Címük: 7623 Pécs, Szabadság u. 11.[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
persil
nagyúr
válasz rznk1986 #19988 üzenetére
Nightmare, skeleton king.
Újabb megfigyelésem, érdekes lehet:
Azok a fegyverek, amik attack speed-et adnak(increases attack speed x%) csak abban a pillanatban adják meg a bónuszt, amikor ütsz vele. Ez két egykezes fegyver esetében lehet érdekes, figyeljétek meg, hogy ha a levegőbe csapkodsz, folyamatosan változik két érték között, az alap attack speed-ed és a fegyverrel növelt között. Ez viszont befolyásolja nem csak a te sebzésed, hanem minden skillét, ami weapon damage-en alapszik. Ez egyes skilleknél akár 20-30%(!!!) sebzés különbséget is jelent.
Mondjuk ez már igen komoly micromanage-ment kérdése, főleg mondjuk monknál egy 2-es attack speed-el, de egy jókor elnyomott skill akár százakkal is többet sebezhet.Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Genji
őstag
Mit szóltok, hogy kinyírták a wizz force armor skillt infernon? --> [link]
Egyik szemem sír a másik nevet. Jó lett volna tankolni infernon, így most 1ütéses lett a wizz.
[ Szerkesztve ]
a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest