Hirdetés
Aktív témák
-
Nordic
Közösségépítő
válasz Gyuri27 #19799 üzenetére
Tudtommal a Blizz azt mondta, hogy egy átlagos játékos Infernoig eljut, és ott nem fog neki menni. Mondjuk ez se jobb, mert akkor én elég átlagon aluli játékos vagyok, ezek szerint .
Az az igazság, hogy a D2-be Hellen fele ennyit se szívtam(igaz ott a sorci frozen orb+static field+meteor kombó elég hatásos volt).
-
Djuree
félisten
-
whitezo88
nagyúr
nem gameplay téma de:
milyen motor fut alatta? lenyűgöz, hogy gyakorlatilag nem több a betöltési ideje mint a D2-nek, alt tab azonnali, és nagyon jól optimalizált.
swtorban egyik legnagyobb gond, hogy 4G RAM alatt tökmindegy milyen beállításokkal, halál. 5 perces betöltés, kilépésnél is 5 percig semmit sem tudtam csinálni, mert "kilép". swaphegyek stb. Tudom, az MMO ez meg nem. de akkoris.2GB DDr2vel, 2,8as c2d-vel, 250gts-selé 512MB...
[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
válasz Nordic #19804 üzenetére
Jay azt mondta. Átlag luser azaz user imfernó act1-2.
De látva a repeket nem gondolom azt, hogy aki infernón megcsinál 2 act-t az átlagos lenne.
Szóval ne keseredj el.
Amúgy nyilván bizonyos helyzetek megoldhatóak. Ezért kell youtobe-t nézni pl és tanulni az elmebetegektől.Amd - Radeon - Ryzen
-
CoyoteStarrk
csendes tag
válasz vendingo #19756 üzenetére
Ne rohangálj azzal a szerencsétlennel normálon. Simán mennie kéne. Fogsz te eleget kiteolni hellen és infernon.
Itt van pár build hátha ez segít:
[lvl20 summoner build]
Haunt szabadon cserélhető, ha nagyon kell egy escape aminek itt még nem kéne előfordulnia akkor spirit valk a haunt vagy a grasp helyett.
[lvl20 ha nem akarzs kutyázni]
Hozzátenném pár szint múlva nyílik pár igen jó cucc.
Pl.: 25-ön mana return-ös poison darts ha managondod van
lvl22 hex+acid cloud 26-on acid rain
lvl24 zombie handler
Szóval érdemes pár szintet áttolni, mert sok új ajtó nyílik meg előtted.BattleTag: CoyoteStarrk#2870 Stream: niceguy880901 HoN: Patrick_Jane
-
Huma
addikt
Nincs kedve valakinek csatlakozni hellen Butcher ölésre? Már vagy ötödjére nyír ki. Ebből egyszer már csak egy fél centi volt az életéből. Úgy látszik a 3500DPS már nem a legideálisabb hellen.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Andie
őstag
Van-e esetleg már valami fine-tuning pack, vagy walktrough?
Kicsit ráférne az ócska laptopomnál, mert 20-25 fps-el néha elég macerás játszani
Sőt, tegnap éjfékor act2-ben elkezdte a valaki által már emlitett akadozást, azaz kb 5 másodpercenként megakadt egy pillanatra - ilyenkor az fps is leesett arra a pillanatra 18-19 fps-re. Ezt most nemtom, hogy a videókártya gyengesége okozta-e, vagy csak betelt a fizikai memória (2 giga, amiből 800-at a win foglal el alapban).Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999
-
Gyuri27
félisten
válasz CoyoteStarrk #19809 üzenetére
[link]
Hatásos 30x monster többször behúzható. Volt 44 is.[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
rt06
veterán
válasz whitezo88 #19813 üzenetére
nem igazan, mindkettonel vannak betoltesi idok (sc2 minden palya elott, wow-nal instaba be)
mondjuk a dio2-nel is forradalminak szamitott, hogy csak belepeskor toltott kicsit, aztan ugy mentel vegig az act-on, hogy semmire nem kellett varniPolitikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
Tatyla
őstag
lassan felnövök
PSN:Tibipapa74 Xbox id: Tibipapa74 Battletag:Tatyla#2431 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
-
CoyoteStarrk
csendes tag
-
Kareszovics
addikt
Sziasztok!
Én csak a sima starterrel játszok, de lenne egy olyan kérdésem, hogy amíg minden más játék alatt olyan 75 fokos a MemIO AIDA szerint, addig D3 alatt simán hozza a 94-96 fokot?
Ha "normális" akkor melyik grafikai opciót húzzam lejjebb, hogy ezt kiküszöböljem (nem merek játszani, mert félek, hogy megsül a komplett cucc).
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
föccer
nagyúr
Hülye kérdés, de ha akad még valakinek felesleges vendég kódja? Ha igen és szívesen oda ajándékozná nekem, akkor azt szívesen fogadnám.mod: Kösz szépen, már kaptam is egyet.
Felszabadítottam ~12 gb-ot.
Előre is köszi,
üdv, föccer
mod: jah, és köszi Wolverine az infót.
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
whitezo88
nagyúr
ez volt? [link]
csávó írása a facepalm. ennyi hülyeséget összehordani egy "cikkben" -
Fandango
veterán
Csak egy rovid gondolat, az inferno nem feher embernek valo, ez nem szorakoztato, nagyon elvette a kedvemet a jatektol.
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz föccer #19825 üzenetére
Headhunter ma kapta meg a CE-jét angliából. Csak nem osztogatta már el a passokat.
Egy moderátori figyelmeztetést biztos észrevenne.
Viktor-nak nem tudtam nemet mondani.[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
föccer
nagyúr
válasz radi8tor #19828 üzenetére
Remélem időben látja a kérésemet.
Annyira nem vagyok pofátlan, hogy privátban kérjem el tőle.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
válasz kovsol #19831 üzenetére
A telepítő mehet a háttértárra, az nem érdekel. Telepítés után az úgy is megy null-ba. Most kereken 16 gb szabad hely van. Lehet leszedek még valamit. Nézzük. Áhh, meg is van. Ez a windoz könyvtár vagy mi, picsa sok helyet foglal. Nyomok rá egy sift delt.
üdv, föccer
-
Djuree
félisten
válasz föccer #19832 üzenetére
anno én az első gépemen egy 486-on letöröltem, nem volt hely a doom-nak a 40 megás winyón, autoexec.bat meg ilyenek mentek a levesbe. mi ez? nem kell, nem játék utána már nem indult újra többet a gép
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
TROG AIR
aktív tag
Nem rossz egy kísérőnek...
430 pozitív , 0 negatív....
-
föccer
nagyúr
válasz radi8tor #19836 üzenetére
Jah, ez a terv.
Van valami atomkezdőknek való user gudie Magyar nyelven? Az alap dolgokat kelle elolvasnom, mert soha nem játszottam, vagy láttam még a Diablót.
Üdv, föccer
-
thesound
addikt
Na, Belial normálon elintézve (be se merem szinte írni, de kétszer kicsinált , azután rájöttem elég balfékül csináltam )
Most próbáltam ki a goldos AH-t is. Létezik, hogy feltettem és 1 mp múlva már sold out is volt? Gold ment a stash-be...
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
frame>24
addikt
Azér' hallod?
Az Azmodan-os pályák kurva jól néznek ki, nem? Ilyen baszott nagy, torz angyalok odaláncolva, stb.
Amúgy, Belial-nál nagyon meglepődtem, zsinórban 5-6x kinyírt.
Azmodan sörhasát meg ~fél perc alatt pukkasztottam ki. (wizard)Act videókat is megnézem még párszor. Tyrael koncepciója már az előzőben is jó volt. Egy pala lett belőle...
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
TGaben
tag
(#19796) TGaben
Bocs, de esetleg erre valaki? Az első hsz.-ban nem találtam erre vonatkozót
Olvasható/Írható hangszóró: Speak-R :) (TDU2, BF3/BF4, NFS RUN nick: TBAG008 LIVE/GTA IV/F1 2011 nick: Tgaben007 F1 2012: T-BAG)
-
S e t h
nagyúr
Eléggé elcseszett dolog, hogy wizardnál egy kard nagyobb sebzést tud produkálni, mint egy wand, kissé class idegen ,hogy karddal rohangáljak.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest