Hirdetés
Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz TROG AIR #14369 üzenetére
anno heroes3ban (talán több másikban is) volt egy söröskorsó artifact, ami a legnagyobb mértékben növelte az egységek morálját.
és -20 dex is akkor már;Đ. egyébként durva lenne, pl wand helyett a sorc söröskorsóval menne csatába.
BoC1ka: szerintem ez tipikusan az a helyzet, amikor nem szabad bevásárolni, mert úgyse bírja ki az ember a kibontását
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Andie
őstag
válasz TROG AIR #15850 üzenetére
Én ma reggel mobilnettel (domino web, feltöltős) toltam fél órát, tegnap is kb fél órát.
Játék közben minimális a fogyasztás. Ez alatt a fél óra alatt kb 3 megát (!!!) fogyasztott.
Telepítéskor rántott le némi cuccot (azér vicces, hogy a megjelenés napján már patchelte az installert, meg a játékot is! ), ez összesen volt tán 40 mega.
Szóval nem vészes, számolj óránként 5 megával, vagy multiplayer esetén gondolom 10-el, és akkor képben vagy kb.Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999
-
mikromanus
veterán
válasz TROG AIR #18399 üzenetére
Amit a kovács csinál az tuti, hogy az lesz (gondolom), de a statok vagy a random skillek/tulajdonságok rajta vagy jók vagy nem. Ha dobhatja is valami,a kkro gondolom nem lesz gyakori. avgy csak infernon a jobbakat.
Nekem eddig sok-sok zöld esett. Többnyire valami puttonyból vagy tarisznyából. Sajna bárhogy is veszem fel csak xp-t kapok és valami noname alak kezd pofázni nekem nagy arccal, de fegyvert nem ad. Hm. Fura.
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
maross
nagyúr
-
-
JSaN
addikt
Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest