Hirdetés
Aktív témák
-
janos1988
addikt
válasz janos1988 #18966 üzenetére
Elvan a srác, még mindig ott futkározik (órák óta)
Nemhiába lvl_Ásziai
Aztán meg jön ez.[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
freemanone
addikt
nightmare act 2 barbár karakter: a kérdésem az, hogy a sivatagban azok a baromi idegesítő legyek ellen van valami tuti módszer? az idegbajba kergetnek a kergetőzéssel..... a weapon throw skill tök jó amíg nincsenek sokan..... ötlet tipp esetleg? Az agyamra mennek teljesen..... inkább egy 10 es elit valamiből csak ne ezek
-
rt06
veterán
válasz freemanone #19154 üzenetére
en ugy tolom, hogy:
1: leap (beugrok kozejuk, es hogy ne essen bajom, a 300% armor runat hasznalom)
2: ground stomp (odahuzos, stunolos runaval)
3: cleave (robbantos runaval)ezzel es egy jo ketkezes fegyverrel szinte minden csoport 1, max 2 utes
[ Szerkesztve ]
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
Helmoras
őstag
Én is megtaláltam a kék "Legendary-t" Splintered oar a neve a története pedig
"From Kingsport to Kurast we sail. From Lut Gholein to Skovos we roam. When the wind's not blowing, we'll row our damned way home!" -The Sea Trader's Song
Mókás, konkrétan a tárgy egy kétkezes evezőlapát
[ Szerkesztve ]
-
Scholes9
nagyúr
válasz freemanone #19154 üzenetére
Na igen, azok már normálon is idegesítőek, kellemetlenek, el tudom képzelni, h nehezebb fokozaton még inkább
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
omikron23
senior tag
Nem tudok screenshot-ot készíteni, üres fájlokat ment le a gépre...
Inkább leírom...Szint: Nightmare Act I. vége...
DemonHunter Level 37
Strength: 200
Dexterity: 677
Intelligence: 144
Vitality: 251
Armor: 907
DPS: 739.59Kíváncsi lennék, hogy aki DH-val van, hol tart vele...
ASUS Maximus XI Hero (Wi-Fi) :: Intel i7-8086K :: G.SKILL TridentZ 32GB DDR4 4000 MHz :: Asus TUF RTX 3070 TI
-
aclandiae
senior tag
Sziasztok!
1 Guest Pass Key-re lenne szükségem. Legyen oly' tündér, és küldjön privátban akinek (még) megvan! TY
-
Andie
őstag
válasz Wolverine #19017 üzenetére
Ez azért igy egy kicsit dúrva lenne - nem kétlem, hogy így van, de ha igen, akkor igen veszélyes kétélű kard. Vegyünk csak egy egyszerű példát: vírus. Beeszi magát egy d3 file-ba. 5 perc múlva elinditom a játékot - az érzékeli, hogy megváltozott a file - jelenti /és/vagy 5 perc múlva a virusölő megtalálja, kiirtja a fertőzést. Akár igy, akár úgy, a file struktúrája, mérete, időbélyege megváltozik. Másnap kitiltanak a Bnetről? - Hát ez azért elég cink volna...
Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999
-
Cybertrone
veterán
Kedves forumtarsak, megjottem en is! Kezdetektol tolom, wizzardal tolom , bovebben holnap! Nightmare veget toljuk... Az eliteken kivul nincs ellefelem
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
CarajoEsp
senior tag
Szinten szeretnek felkerulni. Battletag az alairasomban.
Koszi
-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd
-
freemanone
addikt
-
Scholes9
nagyúr
Én se maradnék ki, írjatok fel légyszi, Battletagem az aláírásomban
-
LucifeI2
őstag
válasz freemanone #19165 üzenetére
Options -> Gameplay -> Elective mode
-
Helmoras
őstag
válasz ígyvanferi #19160 üzenetére
Ne haragudj ha ezzel előre lelőttem a furmányos történetszálat, ami ennél fogva már játszhatatlanul unalmas lett...
-
rt06
veterán
válasz Wolverine #19100 üzenetére
igen, ossze, csak nemelyiket eleg sokszor kell probalni
a szivarvany ugy 15-20 proba volt, ebbol ketszer volt ott az npc, hogy kinyissa a barlangot, es csak egyszer volt ott a lada
a tobbi meglett 5-10 probalkozasbol (kiveve a recept, azt elsore kidobta izual)Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
Keksz03
senior tag
Monk LVL 61
Samsung Galaxy S23+ 512GB / LG CX 48" OLED / PS5 / Ryzen 5 5600X, 16GB, RTX 3060 Ti
-
Djuree
félisten
find the portal of the crystal colonnade
ez hol van nem találom megőrülök?megvan
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Mr.Csizmás
titán
noob Q
black mushroommal lehet valamit kezdeni starterben? (mert acchoz köti )
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
rt06
veterán
válasz Mr.Csizmás #19175 üzenetére
nem, de ugyanazt az acc-ot viszed tovabb elvileg
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
Cyberpunk
félisten
Miért van az hogy, nem tudok egyszer csak használni tárgyakat? Ott vannak az inventory-ban, de mégsem jó.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
akela91
addikt
Végre sikerült FULL RARE itemekből felöltözni (normal lvl27)
-
Ármester
Valaki tudna segíteni Nightmaren? Monkkal nem tudom kinyírni act 2 végén a bosst. 43 vagyok. Az a poén, hogy normalon se tudtam
-
Nordic
Közösségépítő
Na most nem gyengén leesett az állam...+14% attack speed többet ad a sebzéshez, mint +54 erő. Na nem ezen, hanem hogy +502,4DPS-t .
(#19153) janos1988: 2 órája én is ezt csinálom . Érdemlegeset eddig csak két cuccot dobott, de ékkővel már szarásig vagyok
[ Szerkesztve ]
-
-conrad-
addikt
Ez az item most esett, elég durva cucc followernek, nem is láttam még ilyet. Mennyi statot kap meg a player a follower statjaiból?
-
phanzetomox
őstag
Azt mondják a demonhunter valamivel gyengébb, igaz-ez ? csak mert nekem nagyon tetszik és szerintem azzal mennék, viszont szívni nem akarok emiatt (szeretem a csaj karaktereket )
-
Scholes9
nagyúr
válasz Nordic #19188 üzenetére
Damage Per Second, így van, tehát magyarul sebzés/másodperc
phanzetomox: szerintem nincs olyan, h gyengébb, bár még normálon sem vittem végig, menj azzal, ami tetszik, DH-ból nálam is csak a csajszi jöhet majd szóba
[ Szerkesztve ]
-
Ármester
Valaki aki Nightmareba jár már az tudna nekem segíteni kinyírni a bosst act2-be??
-
addikt
válasz ígyvanferi #19148 üzenetére
Ez nem olyan szerintem, itt amint ranyomok a bidre, a kovetkezo message boxba mar azt irja, hogy tul kicsi a bid ahhoz hogy nyerjek s mar at is valott a max bid nagyobbra mint az enyem.
-
Wolverine
félisten
Ilyenkor a vészjelzésre kapsz egy tempbant - 24 vagy 72 órára, nem emlékszem -, meg egy emailt, hogy kompromittálódott a géped, irts vírust, cserélj jelszót és szerezz be egy Authenticatort. Ha van Authenticatorod, akkor ezt megúszod, és csak a Launcher fog frissíteni.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Darth_Revan
veterán
Eddig a Konzolokszervíze mellett voltam, de amit most csinálnak az már tényleg nem semmi.
Több vásárlónak kiküldték, hogy sajnos már nem jut nekik CE, erre meg mégis van nekik, de már áron felül adják!
[link] "Rendelhető" státusz, az ár "mindössze" 39.990Ft
-
Wolverine
félisten
válasz Mr.Csizmás #19198 üzenetére
Nem, de többedszerre hosszabb lesz a tempban emlékeim szerint.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest