Hirdetés
Aktív témák
-
ooooobi
senior tag
AH-n kb milyen äron lehet ärulni? Vagy honnan tudni, mi mennyit ér kb. Mondjuk 21es kariként még nem esnek jo cuccok, de eddig feldobtam pärat 500-1000 között, el is ment mind. Igy is többet kaptam értük mint ha ärusnak adtam volna.
radi8tor1: zavvirol, meg annyit, hogy még december 14.e körül rendeltünk két példänyt, angliäba, és csak hétfön kaptuk meg, kb semmi értelme nem volt elörendelni, ha csak az nem, hogy 29 font volt
[ Szerkesztve ]
https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Cybertrone #19686 üzenetére
ha nekem szól a kérdés, eddig nem nagyon diablóztam, de a guesttel kb. 20 perc alatt addikt lettem (más RPG style dolgokkal toltam sokat)
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Mr.Csizmás #19703 üzenetére
a zavvi meg igazán ***** hogy csak spanyol feliratos sima és CE van
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Donvit078
tag
Egy feleslegessé vált guest pass-ja van valakinek mmm ?
vegetáriánus vagyok...csak növényevő állatokat eszek
-
headhunter86
senior tag
válasz Mr.Csizmás #19706 üzenetére
Én is azt hittem hogy Spanyol feliratos lesz a CE De rákérdeztem, az csak elírás, de nem javították azóta se. Állíthatom, enyém teljesen angol.
-
dilipok
veterán
válasz Mr.Csizmás #19706 üzenetére
furcsa h spanyol van a zavvin. esetleg meg lehetne kerdezni, hogy ez most komoly? .
Ja, latom mar mas meg is kerdezte nagyon csodalkoztam volna, ha a UKban spanyol verziot arultak volna...
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
warcat
veterán
Van -e már valakinek hozzáférése inferno act 3-4 hez? Act 2 utolsó bosst szeretném átugrani...
EA: It's in the crate!
-
akela91
addikt
Ezt még nem láttam itt: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Ilsyde
őstag
válasz headhunter86 #19708 üzenetére
Érdekesen lenne spanyol nyelvu játék angol cégtol. Ha akarnák sem árulhatnák
-
ooooobi
senior tag
Bedobok 1 guest passt én is a közösbe, vigye a leggyorsabb
-
-
Kasya
nagyúr
Valaki volt mar a titkos palyan? Egyszeruen nem spawnol nekem az alkimista (45 perc proba utan).
-
addikt
Az lehet, hogy azert laggol a game, mert regi a videokartya driver?
Max grafon van, 60FPS-el fut folyamatosan, altalaban 300-as ping(ami azert kapjak mar be alapbol) 40/20-as net mellett s megis be-be szaggat s felettebb idegesito tud lenne.
Mondjuk ezek tipikus olyan lagok, hogy lassan reagal arra hogy elnyomtam egy skillt vagy visszaugrik a karakter egy korabbi poziciora, meg ehhez hasonlok.
Lehet ezeken segiteni vagy meg kell varni meg leakadnak az emberek a jatekrol es lesz 40-50-es ping? -
ooooobi
senior tag
Erre én is kíväncsi vagyok, tärgyak összeszedése utän bärmikor vissza lehet e menni, vagy csak 1x. Nehézségi fokonként össze kell szedni hozzä a cuccokat, vagy elég 1x (nem emlékszem régen hogy volt a cow levelnél). Mondjuk ezen a szinten ahol én tartok annyira még nem érdekel, tärgyak keresésére se mentem rä, de gombäm, meg szivärvänyizém mär igy is van
-
V.Stryker
nagyúr
Az egyik nagy előnye a Diablo 3-nak, hogy leginkább az egér és a bill. bal oldalát kell használni - vagy legalábbis én azt használom. Ez azért jó, mert jó és mert a sör optimális helyen, középen, a számhoz a legközelebb helyezkedik el és lényegesen nehezebben verem le, mintha kitenném valamelyik szélre.
-
-
Ilsyde
őstag
Nálam soha nem megy 200ms alá, rengetegszer meghaltam amiatt hogy nem azonnal reagál a skillek gyorsgombjaira a játék és van rubberbanding is. Foleg attól fugg hogy melyik szerverre csatlakozol (ezt nem tudod befolyásolni) de gondolom Mo.-ot ugyanaz a park szolgálja ki.
-
Helmoras
őstag
Találkoztatok már olyan mini boss-al aki shieldes, volt de a minionjairól soha nem jött le a shield ?
Kifogtam egy ilyet (alap skillje a szörnynek hogy tüzlabdákat lő) 1+4 minion(akik ugye sebezhetetlenek) Shield, Vortex, Reflect dmg....
Nos kb 5* meghaltam WD-vel mire én nyertem a harcot
-
pzske
aktív tag
Sziasztok !
A kovácsom továbbfejlődéséhez szükségem van "PAGE OF BLACKSMITHING" lapokra. Ezeket hol találok ? Dobnak majd az ellenfelek ?
Az élet 1 szar játék , de a grafikája nagyon ott van...
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest