Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- Dark Souls sorozat
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Assetto Corsa Competizione
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
Aktív témák
-
CoyoteStarrk
csendes tag
Folytatás:
Decay:
Zombie Charger: Először azt gondolod: ez egy szar. Másodszor amikor mégis visszateszed (mondjuk mert kipróbálod valamelyik új rúnát) biztos vagy benne, hogy ez egy szar. És kurvára igazad van. Na de itt jön a fordulat, amint eléred a lvl54-et ez lesz a legjobb skilled, kivéve ha a Dire batseket szereted. Rúnák: mint mondtam lvl54: Zombie bears. Ez a "híres" bear spam build alap skillje.
Spirit barrage: Nem tudom, nem tudom. Annyira akartam én ezt szeretni, anyniszór próbáltam, mégis valahogy semelyik buildembe nem illett. Rúnák: mindegyik működhet, buildtől függ, ha mondanom kéne egyet: Phantasm
Acid cloud: Az egyik legjobb aoe nuke a játékban, nekem egyik kedvencem. Egy jó kombó vele: spirit walk, tömegben soul harvest, még mindig spirit walk alatt devouring swarm az enemyre majd hagy szóljon alapon acid cloud amíg nem fekszik mind (1-2 sec). Rúnák: Acid rain, Lob Blob Bomb. Az előbbi nagyobb területet ad, az utóbbi egy kisebb segítséget, ha elfogyna a manád közben.
Wall of zombie: most sokan nem fognak szeretni de szerintem ez használhatatlan. Ennyi, en is írok rúnát se, én többször is megpróbáltam, szerintem mindig van jobb.
Voodoo:
Gargantuan: jó barátunk, amikor már a kutyák nem bírják ő még hasznos társunk marad egy hosszabb ideig. Lehetővé teszi, hogy witch dh vagy witch wizard és hasonló groupok co-opozzanak, vagy soloban nem vagy a templar követőhöz kötve. Rúnák: Restless Giant. A Humangoidnál jobb, az utolsó kettő elérhetővé válásakor már nem használod a 3. meg hülyeség.
Big bad voodoo (BBV): jó cucc. Spam buildbe alap, bossfightokhoz, co-ophoz szintén jó. Rúnák: a legjobb: slam dance, ha supportra vetted a figurát coopban a Rain Dance egy alternatíva lehet a csapat managondja esetén.
Fetish army: Az egyetlen a spellek közül amikor megjelenik valaki az oldaladon harcolni, ami még hellen és infernon is használható. Jól illik a spam buildbe és a bbv mellé. Rúnák: Head Hunters, Tiki Torchers. +2 fetish +dmg. Legjobb kombó, ízlés szerint poison vagy fire dmg-el megspékelve.
Passzívok: /innen már csak azokat írom amelyeket érdemesnek tartok használatra/
Jungle fortitude: jó ha summon buildet hazsnálsz, vagy gyenge a defensed és sokat halsz.
Spiritual Attunement: személy szerint végig használtam, sokat segít a manaproblémán.
Bad medicine: jó boostja lehet egy méreg sebzésen alapuló buildnek.
Blood ritual: másik módja a managondok orvoslásának, az 1%/sec hp regen pedig nem rossz dolog.
Zombie handler: summoner build passzívja. Ha ezt játszod tedd be.
Pierce the veil: nagyot fogsz ütni, kevesebbet fogsz spelleket spamalni. Jó passzív, infernon ahol már nem igazán spam (mert nem fogsz egy helyben állni, különben lecsapnak) a bear spam build nagyon hasznos.
Vision quest: emiatt a passzív miatt életképes a karakter nightmare fokozat után.
Fontos, hogy 4 olyan spellednek benn kell lennie amit cdre tudsz tenni. Ez két dolgot jelenthet: vagy nincs "olcsó" spelled, mint a poison darts például, vagy a spirit walkot is hazsnálod ahhoz, hogy ez a passzív bekapcsoljon, ekkor viszont előfordulhat, hogy akkor nincs spirit walk amikor kéne.BattleTag: CoyoteStarrk#2870 Stream: niceguy880901 HoN: Patrick_Jane
Aktív témák
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest