Aktív témák

  • CoyoteStarrk

    csendes tag

    Folytatás:
    Decay:
    Zombie Charger: Először azt gondolod: ez egy szar. Másodszor amikor mégis visszateszed (mondjuk mert kipróbálod valamelyik új rúnát) biztos vagy benne, hogy ez egy szar. És kurvára igazad van. Na de itt jön a fordulat, amint eléred a lvl54-et ez lesz a legjobb skilled, kivéve ha a Dire batseket szereted. Rúnák: mint mondtam lvl54: Zombie bears. Ez a "híres" bear spam build alap skillje.
    Spirit barrage: Nem tudom, nem tudom. Annyira akartam én ezt szeretni, anyniszór próbáltam, mégis valahogy semelyik buildembe nem illett. Rúnák: mindegyik működhet, buildtől függ, ha mondanom kéne egyet: Phantasm
    Acid cloud: Az egyik legjobb aoe nuke a játékban, nekem egyik kedvencem. Egy jó kombó vele: spirit walk, tömegben soul harvest, még mindig spirit walk alatt devouring swarm az enemyre majd hagy szóljon alapon acid cloud amíg nem fekszik mind (1-2 sec). Rúnák: Acid rain, Lob Blob Bomb. Az előbbi nagyobb területet ad, az utóbbi egy kisebb segítséget, ha elfogyna a manád közben.
    Wall of zombie: most sokan nem fognak szeretni de szerintem ez használhatatlan. Ennyi, en is írok rúnát se, én többször is megpróbáltam, szerintem mindig van jobb.
    Voodoo:
    Gargantuan: jó barátunk, amikor már a kutyák nem bírják ő még hasznos társunk marad egy hosszabb ideig. Lehetővé teszi, hogy witch dh vagy witch wizard és hasonló groupok co-opozzanak, vagy soloban nem vagy a templar követőhöz kötve. Rúnák: Restless Giant. A Humangoidnál jobb, az utolsó kettő elérhetővé válásakor már nem használod a 3. meg hülyeség.
    Big bad voodoo (BBV): jó cucc. Spam buildbe alap, bossfightokhoz, co-ophoz szintén jó. Rúnák: a legjobb: slam dance, ha supportra vetted a figurát coopban a Rain Dance egy alternatíva lehet a csapat managondja esetén.
    Fetish army: Az egyetlen a spellek közül amikor megjelenik valaki az oldaladon harcolni, ami még hellen és infernon is használható. Jól illik a spam buildbe és a bbv mellé. Rúnák: Head Hunters, Tiki Torchers. +2 fetish +dmg. Legjobb kombó, ízlés szerint poison vagy fire dmg-el megspékelve.
    Passzívok: /innen már csak azokat írom amelyeket érdemesnek tartok használatra/
    Jungle fortitude: jó ha summon buildet hazsnálsz, vagy gyenge a defensed és sokat halsz.
    Spiritual Attunement: személy szerint végig használtam, sokat segít a manaproblémán.
    Bad medicine: jó boostja lehet egy méreg sebzésen alapuló buildnek.
    Blood ritual: másik módja a managondok orvoslásának, az 1%/sec hp regen pedig nem rossz dolog.
    Zombie handler: summoner build passzívja. Ha ezt játszod tedd be.
    Pierce the veil: nagyot fogsz ütni, kevesebbet fogsz spelleket spamalni. Jó passzív, infernon ahol már nem igazán spam (mert nem fogsz egy helyben állni, különben lecsapnak) a bear spam build nagyon hasznos.
    Vision quest: emiatt a passzív miatt életképes a karakter nightmare fokozat után.
    Fontos, hogy 4 olyan spellednek benn kell lennie amit cdre tudsz tenni. Ez két dolgot jelenthet: vagy nincs "olcsó" spelled, mint a poison darts például, vagy a spirit walkot is hazsnálod ahhoz, hogy ez a passzív bekapcsoljon, ekkor viszont előfordulhat, hogy akkor nincs spirit walk amikor kéne.

    BattleTag: CoyoteStarrk#2870 Stream: niceguy880901 HoN: Patrick_Jane

Aktív témák