Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Destiny 2
(Xbox One, PS4, PC)
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
sting2
addikt
Most hogy már megtanultam magam Utána járni minden kérdésnek alternatív helyeken, illetve megtanultam mindent egyedül lehozni amit csak lehet - mert ez egy single player cím..
Az új szezon örömére indítok is egy Titánt, drága warlockom mellé.
" hagyszoljon".
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
GAbre
veterán
1re több a bugos napi küldetés.
Eddig csak az orb create volt pl pvp-be.
Most már hogy végigcsináljam az adott meccset,ahhoz 2x kellett mennem az adott módban,hogy meglegyen....
Kezd kicsit "warzone szaga" lenni...Avatar
-
l.skywalker
félisten
-
ldave
félisten
Guardian Games bounty-k megmaradnak a reset utánra vagy még előtte váltsam be?
A Slime draws near! Command?
-
oriic
HÁZIGAZDA
És a Vex Mythoclast a raid fegyver \o/
Live-Die-Respawn
-
l.skywalker
félisten
lol. miközben én pl. belépni sem tudok, másnak megy az Xbox-PC cross-play:
(2) Tom Warren on Twitter: "Destiny 2 crossplay between Xbox and PC seems to be working for many. Not sure if this is intentional, as it's only supposed to be in beta this season" / TwitterNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
red6t6
tag
válasz l.skywalker #9214 üzenetére
Képtelenség bejutni, sem pc-n, sem boxon nem sikerül... jól fekészültek a szezon kezdetére, biztos a bungie szervereit is megtámadták a hekkerek...ja, nem...
Nem tudom, hogy mire várok, de ha meglátom, felismerem
-
l.skywalker
félisten
Bungie Help on Twitter:
"Destiny 2 is being brought offline for emergency maintenance. Stand by for updates."Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
GAbre
veterán
Destiny 2 idéglenesen megteltelt.
Sorban vagy állva:
9853.
Nah szép......Avatar
-
ldave
félisten
válasz l.skywalker #9214 üzenetére
Cozmo:
We are seeing reports that some players are able to get a sneak peek at Crossplay.This isn't meant to be live yet and is not representative of the full experience. We will be implementing a fix to remove public access later this week, but in the meantime feel free to partake.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
sting2
addikt
PC cimbik állítják, hogy Beyond Light nélkül, megy nekik a season pass..
Konzolon miért nem működik ugyanez?Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
sith7
nagyúr
Ez nincs meg valahol magyarul is ?
Az új játékosok számára nagyon hasznos, szinte minden részletre kiterjedő leírás tölthető le dokumentum formátumban innen. (thx. saen)
-
ldave
félisten
Elég fura ilyen szempontból a játék. Nekem a Beyond Light csak PC-re van, de a season pass tartalom egy része független ettől, ha belépek PS-en, akkor ott is elérem annak a fizetős részét. De csak azt, amihez nem kell a Beyond Light, szóval a stasis-szal kapcsolatos részeket nem tudom PS-en megcsinálni.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
félisten
A Season Pass-hoz nem kell DLC. Vannak ingyenes részei:
Ezek elérhetőek SP nélkül is minden platformon:
- Szezon jutalmak: felső, ingyenes sor
- Szezonális páncélok és fegyverek közül néhány
- Szezonális kihívások közül is néhány
- Override 6 fős PvE játékmód 1 hétig mindenkinek ingyenes az első belépéstől számolva az új szezon kezdete utánEzeket te is eléred
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
sting2
addikt
válasz l.skywalker #9226 üzenetére
Megvettem az uccso passzt mert nagyon csecse az új sidearm!..
-
_Bishop_
tag
válasz l.skywalker #9220 üzenetére
Ez má megen milyen emblem?
-
pulffy
őstag
A pinnacle gearnek nem kéne szint főlé dobni? Mert a powerfull gearek szint főlé dobtak eggyel, de a heti pinnacle csak szint azonos geart adott, legalábbis a strike/crusible/gambit...
Why? Because we fucking can! Because we fucking can, and if we can, we do.
-
l.skywalker
félisten
Az átlagodhoz képest, nem az adott slot szintjéhez képest dob nagyobbat. Ha egy héten mindent ugyanabba a slotba dob (volt ilyen) akkor azon a héten nincs fejlődés. Nekem a héten úgy kezdte, hogy 1310 volt az átlagom. 3 strike dobott egy 1311-es képzést, eső challenge egy 1312-eset de az átlagom meg mindig 1310 így ha kapok oda meg egyet az is 1312 lehet max
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Plusz egy extra a szezonra:Az "energy accelerant mod" duplázza úgy tűnik a következő fegyverek sebzését:telesto, symmetry, black talon, deathbringerszerk:
Atomlassú vagyok, már ki is kapcsolták. Bárcsak mással is ilyen gyorsan foglalkoznának. [link]
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
pulffy
őstag
válasz l.skywalker #9234 üzenetére
Igen, hasónló a helyzet... De azt viszon megoldhatnák hogy ne ugyan oda dobálja a cuccokat...
-
pulffy
őstag
Nálatok működik a mobilos aplikació (android)?
-
l.skywalker
félisten
Nem: Bungie.net
Service Alert: We are actively investigating issues that prevent users from logging into Bungie.net. Until resolved, users may be unable to login on Bungie.net or the Destiny Companion Mobile App. Please stay tuned to @BungieHelp for updates.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Május 25-27. között a Strikes játékmódban összeeresztik a PC-s, PlayStation-ös és Xbox-os játékosokat, hogy teszteljk a crossplay-t.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Physicist03
senior tag
Szerény klánunkba (PC) keresünk embereket. Minden activityvel játszunk. A követelmény csak annyi, hogy legyen meg az összes dlc és légy 18+. Akit érdekel keressen privátban.
-
sting2
addikt
válasz Physicist03 #9245 üzenetére
1317 - Warlock vagy Titán a Crossweekend idején szívesen beállna délutánonként késő estig bármelyik Raid re segítőnek.
-
saelin
veterán
A nagy okosoktól szeretnék itt tanácsot kérni Legendary Lost Sector témában. Eléggé nehezen megy általában egy-egy lost sector. Akár több gyakorló run után is simán bele tud törni a bicskám. Ahogy észrevettem a legnagyobb gondot mindig az Overload champion-ök okozzák! Próbáltam én már handcanon-al, de az smg általában jobban kézre áll... Csak néha így is tiszta szívás vele stunolni a champion-t. A videóban megmutatom az újonnan készült (kb 2 hetes kari, az új szezonban csináltam) Hunter karakterem loadout-ját, hátha ott van valami komoly bibi. Gyakorlatilag az van rajtam amit a vaultban találtam vagy útközben esett. Várom az építő jellegű kritikákat!
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
oriic
HÁZIGAZDA
After verification we're proud to congratulate our Destiny 2 Vault of Glass World First winners, clan Elysium!
Cruz
Kyros
Moople
Quazz
Saltagreppo
SlapMi egyelőre abbahagytuk Templar-nál, majd holnap folyt.köv. Vex Mythoclast esik normál módban is Atheonnál, azonban a drop rate-je annyira alacsony, hogy pl egyik ismert streamer sem kapta még meg.
Live-Die-Respawn
-
i@lex
őstag
Na, ez a 24 órás embléma már nem lesz meg 20.000 embernek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hamarosan...
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző