Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Destiny 2
(Xbox One, PS4, PC)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bencus88
nagyúr
Buta kérdés következik:
Ha megveszem a beyond dlct az nem tartalmazza a korábbi dlcket igaz? Gobdolom célszerű úgy haladni, hogy kijátszom amit tudok, aztán egyesével megvenni a dlcket szép sorba. Az ingyenes verzió után melyiket kell beszereznem? Most tartok ott, hogy elküldtek a towerbe, azért nem keveset újítottak mióta játszottam. Ezekkel a collectionokkel meg a tryumph kell foglalkoznom? -
saen
veterán
válasz Bencus88 #9952 üzenetére
Én most azt javaslom, hogy vedd meg a Beyond light deluxe-ot és a szezonális dolgokra feküdj rá nagyon, mert azok witch queennel kikerülnek a játékból.
Ha elkezded akkor érdemes először a Forsaken kampányt kitolni (ez most ingyenes és kimegy szintén rövidesen), a Shadowkeep az kimarad így, de nem vesztesz sokat és később is be tudod pótolni, majd jöhet a beyond light. -
jano1102
csendes tag
válasz l.skywalker #9951 üzenetére
köszi. küldök req-et.
-
jano1102
csendes tag
válasz l.skywalker #9951 üzenetére
Nem tudok küldeni, mert azt írja, hogy "We're sorry, this group is closed to new members."
-
Acélfarkas
senior tag
válasz l.skywalker #9962 üzenetére
Szia, én is szeretnék 1 invet. PC-n játszok, név: Steelwolf#0808
"Nem kérdőjeleztem meg, hogy hülyeséget mondasz!"
-
l.skywalker
félisten
válasz Acélfarkas #9963 üzenetére
Úgy tűnik nem nyilvános a profilod, legalábbis a keresőben nem dob fel.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Acélfarkas
senior tag
-
Acélfarkas
senior tag
válasz l.skywalker #9964 üzenetére
Elvileg most jó, nyilvánosra állítottam.
"Nem kérdőjeleztem meg, hogy hülyeséget mondasz!"
-
l.skywalker
félisten
Részemről nincs akadálya, a klán is nyitott más platformokra, de a Discord-ot valószínűleg nem tudjuk kihagyni. Tudod használni PS mellett?
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
sting2
addikt
válasz l.skywalker #9968 üzenetére
Persze, telóra telepítve és fülessel Gondolom ok?
Szoktam PC-s haverral nyomni, igaz mi messengeren beszélünk ilyenkor.Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
Bencus88
nagyúr
-
jNk
senior tag
válasz Bencus88 #9973 üzenetére
A kezdőknek, régről visszatérőknek, egyedül játszóknak és bárkinek akit érdekel a játék érdemes lehet néhány streamer (pl.: Aztecross, Datto, Fallout) követése ha nem is napi szinten, de amikor kérdése van régebbi vagy aktuális tartalommal kapcsolatban, mert ők általában készítenek(tek) róla ajánló/teszt/útmutató videókat.
-
sting2
addikt
válasz l.skywalker #9975 üzenetére
Már felvettuk egymást anno..
A 30th meg nincs..Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
jano1102
csendes tag
válasz l.skywalker #9962 üzenetére
janomano#8839 (köszi)
-
VirDan
aktív tag
Mindent végigpörgettem(szerintem). De néha még én is belekavarodok, hogy "hogy is állunk az úr színe előtt" a játékkal..
A "30th anniversary" az kimarad most elsőnek, mint új content...
De a Witch Queen-re újult erővel visszatérek.The Danee™ | PSN/Steam/Epic/Ubi : Nomad-HUN
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
ldave
félisten
válasz l.skywalker #9981 üzenetére
Az ilyesmi tuti csak silverért lesz...
A Slime draws near! Command?
-
ldave
félisten
válasz l.skywalker #9983 üzenetére
A piroskóla mikulás jön a reklámban mindig kamionnal
-
saen
veterán
válasz l.skywalker #9985 üzenetére
Most viszont stasis lesz.
-
knorbi90
csendes tag
Srácok technikai kérdésem lenne.
PS5-ön játszok és olyan gondom van hogy ha becsatlakozok egy csapatba, a játékon belül nem hallom társakat, jobb alsó sarokban pedig látom hogy beszélnek mert villog a kis ikon. Beállításokban elvileg minden ok, ahogy néztem.
A másik kérdésem pedig hogy PS-en a text chat-et hogy tudom előhozni hogy tudjak írni, van egyáltalán PS-en erre lehetőség?
Köszi! -
knorbi90
csendes tag
okés köszi na ezt még nem próbáltam, délután megcsinálom hátha.
-
l.skywalker
félisten
Mindneképp lehet valami Activity Streak bónusz, mert tegnap az utolsó meccsem kifagyott. Ma beléptem (Rank 13-ban vagyok) és 3 meccsen így kaptam:
1. 120
2. 139
3. 149Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Gigant20
tag
válasz l.skywalker #9995 üzenetére
Én tegnap kimaxoltam rank 17-ig, rank 15 körül már 185 pontot kaptam. Ennyi a max. rank 17-ig ennyit adott, persze ha más aktivitást is csinálsz közben akkor a pontok resetelődnek és húzhatod fel megint.
uplay: jul3s4ty_HUN
-
l.skywalker
félisten
válasz Gigant20 #9996 üzenetére
Nekem is tegnap meglett. Tetszett ez az Event. Jövő héten még megyek egy menetet a tigris/oroszlán fejes ornamentèrt és szerintem már csak a Dungeon-t fogom látogatni
-
Gigant20
tag
válasz l.skywalker #9997 üzenetére
Kb. én is így vagyok vele. Mert kulcsot lehet coin-ért venni, és kicsit már sok volt ebből! A dungeon utsó Boss-t érdemes farmolni a 2 fix loot miatt. (hand canon és sniper is itt esik!)
uplay: jul3s4ty_HUN
-
ldave
félisten
Srácok, kiderült már, hogy a Beyond Light videóban mi volt az a kis repülő izé az Exo Stranger mellett?
Új hozzászólás Aktív témák
Hamarosan...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest