Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Real Ghoost
aktív tag
Debrecen továbbra is kiált egy kiemelkedően jó gyrosért, sajnos mindig ide jutunk ki, hogy igazán jót nem lehet találni. (pitát még csak-csak, de tálat nehezen)
A hamburgerhez én még a Gery gyrosos beef burgert hozzáírnám, már 2-3x is ettem náluk és mindig bejött. Vmelyik nap láttam, hogy a Butiq-ban is szolgálnak fel hamburgert, én nem próbáltam, de mellettem lévő asztalhoz vittek ki, és ránézésre nem volt rossz.
Buri-buri: Itt burrito-t akartam enni, ehelyett valami teljesen mást (piadina tonno) hozott ki a kicsit túlbuzgó felszolgáló srác, nagyon pörgött, csak mindent összekevert közben, végül rendeződött a félreértés, és megettem ezt is azt is, nem volt rossz, de valahogy annyira nem is fogott meg, de legközelebb a burgerüket még kipróbálom mindenképp.
-
devil-k
nagyúr
válasz Real Ghoost #1355 üzenetére
Én tegnap voltam ismét a Buri Buriban és elpusztítottam 2 burgert. Most így, visszanézve, a toplistát az Ikon féle hamburger szerintem.
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
-
Real Ghoost
aktív tag
válasz devil-k #1360 üzenetére
Nekem már eleve az összeállítása sem tetszik, igazából csak pár karika ízetlen zöld uborka és paradicsom, meg valami káposzta féleség, de nem túl jó sem az íze sem az állaga, de hallottam már olyat, hogy valakinek meg ez jött be. A szószos ötletük az nagyon tetszik nekem is, meglepő, hogy még senki más nem vette át tőlük.
-
wandam
csendes tag
Tegnap gyrost csináltam vacsorára, szerencsére maradt ma reggelire is. És igen, lepaktáltam a sátánnal, raktam bele sajtot is
-
Bjørgersson
félisten
Nem vagyok ígyis elég éhes így ebéd előtt...
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
erik365
senior tag
Ma rendeltem az óriás hamburger és gyrosból, egy sajtos és egy zöldséges gyrost pitában.
Mire ideért, már épp csak langyos volt, ez még hagyján de 2x szúrta meg a nyelvem a húsban maradt csont.... Nem tudtam egy jóízűt harapni belőle mert attól féltem bele áll valami a számba....
1.4 T-jet M32
-
tahepa
senior tag
válasz erik365 #1368 üzenetére
Akkor nem csak én jártam így.
No igen lehet futtatni vagy lehordani helyeket egyéni ízlés alapján (mondjuk nálunk nem szokás más ízlését minősíteni..) de ha lehet választani a szájpadlásba fúródó csontdarabok vagy az egyesek szerint xar gyros között akkor maradok a gyros mellett (amit szerintem és sokak szerint jól készítenek azon a bizonyos szétekézett helyen)
...lehet nyugodtan köpködni már ha jól esik.... -
törölt tag
A "szétekézés" oka ahogy én látom, hogy amit ott készítenek, az nem felel meg a gyros receptjének. Kb olyan, mint amikor valaki a marhapörköltet televeri gulyáskrémmel és ketchuppal. Pedig ezeknek semmi keresnivalója benne. Lehet van, akinek ízlik, de ez nem lesz így marhapörkölt. Ahogy a 3in1 sem KV.
[ Szerkesztve ]
-
hitman,
őstag
válasz #05304832 #1354 üzenetére
Azt azért jegyezzük meg, hogy ilyen téren véleményt mondani nem csak egyszeri kóstolás/rendelés után kell mert a legjobb étterem is beleszaladhat valami hibába vagy rosszabb alapanyagba.
Én is azért merem így bírálni pl az olit mert nem csak egyszer kóstoltam 3 éve mondjuk.
Pár napja írtam le pl hogy a remek mikepércsi döneres krumpli mostanában milyen rossz szokott lenni, de azt is hozzátettem hogy azelőtt meg mindig hibátlan volt.Dream as if you will live for ever, live as you will die today!
-
devil-k
nagyúr
válasz hitman, #1371 üzenetére
"a legjobb étterem is beleszaladhat valami hibába vagy rosszabb alapanyagba."
A legjobbaknál ilyen nem fordulhat elő ám. Képzeld már el, ha egy Michelin csillagos étterem mondaná ezt mondjuk a vendégeinek, hogy ne haragudjanak, de a piacon nem volt a legjobb minőségű alapanyagból, így érjék be ennyivel, ettől függetlenül mi vagyunk a legjobbak.
- mozi bolondéria -
-
tahepa
senior tag
válasz #65675776 #1370 üzenetére
Itt tessen bejelentést tenni és pont. Majd ők eljárnak ebben az ügyben....addig igencsak szubjektív minden vélemény.
-
-
sharkypeti
aktív tag
Mivel a város másik végén lakok, nekem a világ végén van az Oli. De mégis oda mentem, mert hosszú időn át szétfuttattátok a helyet. Gondoltam, rápróbálok. Nem is bántam meg. De azért az érdekes, hogy egy leszólás után egyből kiderült, hogy az egész egy nagy rakat szar, és fúj, mi ez a trágyalé, meg nem enném. Nekem ízlett. Nem vagyok se görög, se török, se perzsa, se kurd, magyar vagyok, és nekem jó csirkéből vagy marhából is a hús, nem ragaszkodok a kecskéhez és a bárányhoz. Nekem jöhet a tetejére a reszelt sajt is, leszarom, hogy az eredetin nincs. Amúgy is csak egy opció, ha nem kell, nem tesznek rá.
Ráadásul még a zsibis kínai is ízlik, még ha köszönő viszonyban sincs a Kínában kapható eredetivel. Még szerencse, mert itt mindannyiónk sírva hányna egy hétig, ha azt kéne enni.OnePlus 12
-
törölt tag
válasz sharkypeti #1345 üzenetére
Nem voltam még ott, de szerintem kép alapján ez tök jól néz ki és jó nagy adagnak is tűnik. A sajttal sincs gond nem kell ennyire komolyan venni, hogy miért rakják rá ha nincs is az "eredeti" receptben (főleg ha opcionális, de ha mégsem akkor sem hiszem, hogy nem kérheted anélkül...). Én is mindig kérek rá tálhoz/pitába is egyszerűen azért mert így jobban ízlik...
[ Szerkesztve ]
-
tahepa
senior tag
válasz sharkypeti #1378 üzenetére
A zsibis kínaitól közepes adag , pírított rízs + dupla pacal + sonkás karfiol....bármikor jöhet....és tózse lexarom hogy nincs köze az igazi kínai kajához !
-
tahepa
senior tag
válasz #05304832 #1382 üzenetére
Na igen higiénikusan beleáll a szájpadlásomba a csontdarab...ja vagy 10 éve eszegetem a zsibis kínai kaját mindenféle probléma nélkül. Többet ellenőrízték már Csangékat egyedül mindenféle hatóságok mint az általad sztárolt kajáldákat összesen ..Jó étvágyat a szappanhoz és tartójához mert az a higiénikus.
-
törölt tag
Annyira megoszlanak a vélemények az Oli-ról, hogy ki kell próbáljam a jövő héten...
A konyhai tisztaságról meg annyit, hogy se a zsibis kínainál, se a Hatvan utcai Délibábban, Fórum KFC, Burger King-ben, Auchan sarki pizzás/egytálételesnél nem vagyok hajlandó enni. Vagy voltam azokban a konyhákban, vagy látszott hogy készül a kajám. Az otthoni konyhákon sem megengedhető ami azokon a helyeken van. Viszont van pozitív példa is.
-
-
Peti78
őstag
válasz #33253120 #1386 üzenetére
Ellenben a fórumos kínai meglehetősen gyenge. A Kebap houseban jó a kebap, a tárolót viszont nem láttam. Szívesen megnézném.
A tininidzsát azért szeretjük, mert van gluténmentes pizza, a kiscipo-t meg a gluténmentes hamburgere miatt.
Az Ikon is adhatna magára a gluténmentes termékekkel kapcsolatban, ha már akkora ász(nak mondják).Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
Real Ghoost
aktív tag
Ikon Street burger. Nagyon finom volt a hús, a sajt is rendben volt, igazából okés az egész, de ahhoz képest, hogy ez csak egy utcai bódé, kicsit sokallom az árat, 2000,- Ft volt ez az all in burger menü, azzal a pár szem burgonyával meg egy dobozos kólával, egy valamivel nagyobb burgert tudnék elképzelni ennyi pénzért. -
Peti78
őstag
válasz Real Ghoost #1392 üzenetére
Ezért két ropi? Baszki... van pofájuk
Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
sharkypeti
aktív tag
Hát ez az. Nem vagyok nagy bélpoklos, de ebből ha nagyon éhes vagyok, simán megeszek két adagot. Szóval inkább beülök egy étterembe, mint hogy egy talponállónál szívják mellettem pár méterre a Prilukit.
OnePlus 12
-
CptAdamica
veterán
-
Real Ghoost
aktív tag
Szerintem is kész rablás, de megy az üzlet nekik, amíg megkaptam az enyémet, előttem utánam is voltak rendelések bőven.
Még mindig ajánlom a Gery gyrosos beef burgert, hogy próbálja már ki innen valaki és erősítsen meg, hogy az is van ilyen jó simán, árban meg jóval kedvezőbb. -
JoinR
őstag
válasz Real Ghoost #1396 üzenetére
Meg lehet enni a Gery gyros-os burgert, de azért nem esek hanyatt tőle. Már hónapok óta megcsináltam ezt a pár fotót, csak lusta voltam felrakni, szóval íme:
Gery gyros, Beef burger (950 Ft) + Közepes burgonya 18dkg (400 Ft):
Kiscipó, Sajtburger (690 Ft) + mellé választható 10dkg burgonya (150 Ft):
Képeket thumbnailesítettem.
[ Módosította: #65675776 ]
-
Bjørgersson
félisten
Ilyen bazinagy méretű képeket ne szúrj be légy szíves, főleg ne ilyen sokat! Az itteni tárhelyre is tudsz feltölteni képeket, majd egy gombnyomással beilleszteni őket.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
JoinR
őstag
válasz Bjørgersson #1398 üzenetére
Bocs, először kis képeket akartam, csak nem sikerült, aztán gyorsan mielőtt semmit nem tudtam volna, ilyenre tudtam menteni a helyzetet
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Elektromos autók - motorok
- Nők, nőügyek (18+)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi belépő szinten
- Letiltotta a DLVR megkerülését az Intel új mikrokódja
- Nintendo Switch
- Ukrajnai háború
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest