Új hozzászólás Aktív témák
-
devil-k
nagyúr
Biztos, hogy húzós a sz-p-sz, de ez kit érdekel? Ahogy Te is írtad, fel kellene készülni az ilyen esetekre. Tegnap vendégség volt nálunk, moziztunk és nem hajnali fél egykor akartunk pizzát enni... Szóval ez kissé felb*szta az agyamat. Ráadásul jó ciki volt a helyzet.
- mozi bolondéria -
-
-
devil-k
nagyúr
-
devil-k
nagyúr
válasz hitman, #1141 üzenetére
Valamelyik nap is a Joyce's-ban voltunk, csak nem akartam írni róla, nehogy azt higgye valaki, hogy közöm van a helyhez, de határozottan jól esik amikor a felszolgáló megismer és előre közli, hogy szabad a kedvenc helyünk.
Egyébként csak 2 előételt, 1 levest nyomtunk és elvittünk 2 db Nutellás palacsintát. Én mézes-chilis csirkeszárnyakat ettem, fenséges volt.
- mozi bolondéria -
-
ildi_
csendes tag
-
devil-k
nagyúr
válasz hitman, #1167 üzenetére
Ejj. Érdekes. Kár érte. Én ezeket nem tapasztaltam soha, pedig a társaságunkból sokan kóstolták a tatárt. Manapság kevés a jó "házias" zöldség, ami tuti helyről van.
Garda étterem
Tegnap beszaladtunk egy gyors ebédre. Én a pizzára voltam ráindulva, így egy Moby Dick nevezetű szörnyre tettem le a voksomat. Maga a pizza nem az az eredeti olaszos ízvilág, inkább egy magyarosított vonal. Főleg a tészta és a feltétek árulkodtak erről. Félreértés ne essék, nagyon finom volt az összhatás és a feltétek harmonizációja, de inkább jut eszembe erről az ételről a Balaton part, mint mondjuk Olaszország. Ettől függetlenül bejött akkor és ott.- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
válasz hitman, #1371 üzenetére
"a legjobb étterem is beleszaladhat valami hibába vagy rosszabb alapanyagba."
A legjobbaknál ilyen nem fordulhat elő ám. Képzeld már el, ha egy Michelin csillagos étterem mondaná ezt mondjuk a vendégeinek, hogy ne haragudjanak, de a piacon nem volt a legjobb minőségű alapanyagból, így érjék be ennyivel, ettől függetlenül mi vagyunk a legjobbak.
- mozi bolondéria -
-
-
Kickass
őstag
válasz hitman, #1462 üzenetére
Leginkább alapanyag minőség, esetleg kiszolgálás/szállítás illetve alapvető állag és fűszerezés alapján lehet egy általános sorrendet felállítani, ahol köztudottan szar anyagból dolgoznak vagy konstans elsóznak minden ételt az nem kerülhet fel semmilyen listára, ez nagyjából objektív. Illetve talán (a gyrost kivéve) pl. hamburgernél, dönernél, pizzánál amik sokkal jobban körülhatárolhatók megállapítani mi hasonlít az eredeti értelemben vett ételhez és ez is beleszámíthat a végső osztályzásba.
-
#33253120
törölt tag
válasz hitman, #1466 üzenetére
Ennek meg nincs éles határa.
Vagy egybe tudjuk nézni, vagy sehogy. Sok helyen ott a rántott sajt, vagy a rántott csirkemell hasábburgonyával egy gyorsétteremben. Ami elvben annyira nem gyorskaja. Populáris, de nem a klasszikus gyorskaja. Van ahol meg úgy gyorséttermeskednek, hogy ha tészta kell valamihez akkor azt bizony akkor kezdi el főzni annyi személyre, ami nem gyorséttermes hagyomány, de nekik mégis sikerül. -
Bjørgersson
félisten
válasz hitman, #1563 üzenetére
Szóltunk, negyed kettő körül, igen.
Csapó25 gyrosban evett már valaki? Ennél többet nem találok róluk.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-