Új hozzászólás Aktív témák
-
devil-k
nagyúr
válasz Marci79 #1201 üzenetére
Ugyanezeket kérdeztem tőlük és abszolút megértettem az álláspontjukat:
- nincs sokféle kaja, de azt jól csinálják és friss
- a házhozszállításból adódóan nincs idegeskedés, hogy meleg-e az étel, megfelelő-e a minősége kiszállítva, odaér-e időben... stb.
- van egy nagyon jól bejáratott vendégkörük, nagyon sokan jönnek-mennek arra
- és ha tele is van a hely, 5 percnél nem kell tovább várni, nem úgy mint az Oli Gyrosnál. Itt ilyen nincs, mivel az embereknek sietniük kell, nem érnek rá ott nézelődni
- jah és hétvégén sincsenek nyitva
Ahogy így számolgattam a fejemben a kb. bevételt, eléggé-nagyon meggyőző.
Én úgy szoktam ott enni, hogy 2 gyrost pitában és 1 adag sült burgonyát. Azért így, mert a gyros pitában sokkal jobb ízű (bárhol máshol is), mint maga a tál. Sokkal intenzívebb. Kérek bele 1-1 pepperoni paprikát. A legjobb, hogy nem egyszerre kérem ki, mert akkor elhűlne a 2 gyros, hanem amikor befejeztem az elsőt, akkor "Aladdin" már hozza is a másikat, nem is kell már szóljak neki. Ezek ilyen apró kis figyelmességek.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
Aftershock11
csendes tag
Nos, akkor szerintem hétfőn teszek egy próbát az Aladdin-nál, köszi a tippet. Most ettem egy bárány burgert a Streetből, de valamit nagyon elronthattak, egyszerűen nem bírtam megenni...
-
Real Ghoost
aktív tag
válasz Aftershock11 #1204 üzenetére
Bárány burger? Az anno nálam is a kukában kötött ki...
Kiszállítás során én még igazán egy jó gyros tállal sem találkoztam, be kell látni, hogy az tényleg csak helyben, frissen fogyasztva az igazi. De akkor meg már egy gyrososnál legyen egy kis hely ahová le tud ülni az ember megenni normálisan, egy pitával még el lehet szaladnálni, de egy tálhoz csak nem lehet állva nekifogni.
-
hitman,
őstag
válasz Real Ghoost #1205 üzenetére
Nálam ezért a kedvenc a mikepércsi úti, mert ha 20perc vagy 50 alatt jön ki a tál az a krumpli akkor is ropogós és friss.
Sehol nem találkoztam ilyen jó krumplival, még a szósz sem áztatja el.Jaj...azt hiszem rendelek ma is egyet.
Dream as if you will live for ever, live as you will die today!
-
wandam
csendes tag
Már annyian írtátok a mikepércsi úti dönerest, hogy most kedvet is kaptam, de sajnos már nem veszik fel egyik telefont se
Most itt agyalok, mert tényleg nem jut eszembe egy jó gyrosos se. Nálam amúgy a kebabhouse volt a best, 1 évvel ezelőttig kb, azóta annyira leromlott a minőség... esetleg valakinek friss tapasztalat velük? (hátha... )
Lehet nevadás mézes-fokhagymás csíkok lesz a befutó, az már majdnem "gyros" -
#33253120
törölt tag
válasz Aftershock11 #1195 üzenetére
Amikor a Gyradiko Csapó 25 lett, onnantól nem forgalmaztak Mythos-t. Azóta nem voltam ott... De amíg volt görög sör a gyros mellé rendszeresen jártam arra egy pitáért...
-
#33253120
törölt tag
Mennem kell most a Tündébe. Vajon az Oli nyitva van ma? Rápróbálnék...
-
devil-k
nagyúr
Sajnos, fényképezni nem volt időm és nem emlékszek minden pácra, de 1-2 ami eszembe jut.
1. Csirkemell- tejes-fokhagymás-borsos pác. A tej teljesen ellepte és ebben pácolódott, vaj puha lett.
2. Tarja- konyak-füstsó-hagymakarika
3. Csirkemell- Marokkóból hozott fűszerkeverék alapján ...stb.
4-5-6-ra nem emlékszem már.Jól sikerült a grillezés. Legközelebb lövök fotókat is és ráadásul a következő projekt a hamburger lesz hamarosan.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
Marci79
aktív tag
válasz devil-k #1214 üzenetére
"Gyakran használok alkoholt az ételek elkészítéséhez. Néha az ételbe is teszek."
Az emlékezet kihagyása miatt...
Aftershock11 (#1195):
Az adria nem olyan jó már. A legutóbbi gyrostál annyira tele volt pakolva káposztával, hogy pár napig random mekegés tört elő belőlem utánna.
[ Szerkesztve ]
-
gps76
őstag
Még mindig azt mondom,Jalla Gyros ami említve volt. Ha megkóstoljátok a húst,a többi ezután ízetlen lesz,saját fűszer afrikából,meg azt mondja az iraki srác,ő pácolja be a húst,nem "nagykerből" veszi mint a többiek.
-
#33253120
törölt tag
válasz devil-k #1224 üzenetére
Persze. A pitában együtt harapsz mindent, de a tálnál csak az kerül a szádba amit felszúrsz a villára...
Azért én továbbra is várok valami kecske-birka gyrost... Ha sokáig tétlenkednek a piaci szereplők akkor esküszöm, hogy nyitok egy ilyet. A húsnak négy lába van. Amiben csirke van az nekem valahogy nem az igazi.... A marhát/borjút meg már néha picit unom...
[ Szerkesztve ]
-
devil-k
nagyúr
válasz #33253120 #1226 üzenetére
Csak az a kérdés, hogy ki lenne vevő a kecskére? Mert hogy Te és én az biztos, de itt az lenne a cél, hogy maradjon rá a vendéglátóhelyre és pörögjön kifelé a cucc. A másik kérdés, hogy mennyiért adnád a kecske gyrost? A csirkecomb ára kb. 800 Ft/kg.
- mozi bolondéria -
-
GiGaBiTeX
csendes tag
11 körül akartam rendelni a Mikepércsitől, de azóta sem megy a webáruház: [link]
Úgyhogy inkább leugrottam az Adriába egy gyors tálért, nem volt rossz, de kevés a hús, sok a hagyma/káposzta.
[ Szerkesztve ]
-
Marci79
aktív tag
-
#65675776
törölt tag
válasz devil-k #1235 üzenetére
A görögöknél elsősorban sertésből van, ritkábban csirke. Ők meg csak jobban tudják tán, mint a magyarok, hogy miből van eredetileg a gyros.
Marci79: A gyros az a görög verzió neve. Ők meg nem muzulmánok, hogy ne egyenek sertéshúst. És nem is érdekli őket, hogy más vallások esetén mi a tiltott. ennyi erővel a sertéspörköltet vagy a rántott karajt sem lehetne sertéshúsból készíteni, mert vannak vallások, amelyek tiltják a fogyasztását.
[ Szerkesztve ]
-
wandam
csendes tag
Mikor görögbe beszélgettem erről egy idős étterem tulajjal, azt mondta hogy az eredeti gyros hús, abból van ami éppen volt az adott háznál (kecske, sertés, bárány, pulyka, csirke). Szóval szerinte nincs igazi recept, náluk a faluba is 10féle képen készítik. Csak a koncepció egyezik meg: hús-pita-zöldség-szósz
De ugyebár nagyon nehéz már (legalábbis számomra) különbséget találni a kebab-gyros-döner-shawarma között, talán ha országonként helyben kóstolgatnám végig... de jó is lenne
-
-
albert8
addikt
A minap rendeltem a street bistrobol egy marha burgert.
A kiszállitás 1 órába telt sajnos... Igy a krumpli kihűlt és nem volt valami nagy szám. A hambi viszont kifejezetten izletes volt! Jó hús, zöldségek, szósz. Normal méret. 1090+ szósz 120ft. Még birnék enni egy adagot.
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
Kickass
őstag
válasz albert8 #1244 üzenetére
Most délben ettem náluk, Churchill burger volt a menü.
Az egész rendben volt, a krumpli a megszokott szósz meg a többi kivéve egy valamit, a húst.
Nekem eléggé mócsingos húspogi jutott. Eddig se voltam törzsvendég ezután se leszek.Az adag szubjektív, nekem az is kicsi volt, persze a 40 kilós Ady-s lánykák biztos jól laknak belőle
-
bhonti
tag
Nem egészséges sokat enni nem igaz?
[ Szerkesztve ]
http://1kis.info.hu - Informatikus mindenkinek... 501065096 balazs@honti.tech
-
Marci79
aktív tag
Éppen ez a méret teszi őket érdekessé. Ami ízben és állagban is jónak mondható. A túrókrémes palacsintájuk a best nálam.
Más:
A Létai úton lévő Magyaros Ízek Háza-ban evett már valaki? Volt az valaha nyitva egyáltalán vagy csak egy pénzmosoda az is.
A Diószegi úton lévő Csülökház (vagy mi a neve) is ilyen. Azt se láttam még nyitva soha. Akár mikor jártam arra. (hétköznap, hétvégén, délelőtt, délután)