Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aftershock11
csendes tag
A Roncs mellett lévő Csapó 25 Gyros-hoz hasonló ízvilágú, minőségi gyrosost tud valaki? Az Ő gyrosuk nagyon bejött, igazi görögös különlegesség volt, a kedvencem talán.
Az egyik ott dolgozó srácot múltkor láttam a Streetben (ott tevékenykedik a konyhán), rá is kérdeztem, de sajnos nem nyit ki a hely többet.
Egy hasonló tálért ölni tudnék...S akkor itt az én két centem, ha már kajáldákat beszélünk ki:
Efendi gyros, a Csokonai színház mellett: Nagyon szeretem, imádom hogy markáns, sós, csípős a minden bele gyros táluk. Egyetlen egy probléma van velük: ha elvitelre kéred a kaját, érezhetően kevesebbet kapsz. Egyébként ár-érték arányban nagyon baba, helyben 990-ért be lehet tolni egy fasza kis tálat.
Meteor gyros, a Csapó-Rákóczi sarkon: Szintén imádom, de teljesen más ízvilág. A duplahúsos hambijuk egyszerűen fantasztikus, nagyon jól össze van rakva a cucli. A francia pirítósuk is megér egy misét, többnyire csirkehúsosan eszem, nagyon jól tud esni néha. A gyros táljuk igazából semmi extra, a mostanában használt sültkrumpli nem az igazi, a hús nem igazán fűszeres (sose volt...). A zöldségestáluk egész oké.
Himalája gyros, a Kálvin téren: A hely maga, és a szír csóka is nagyon érdekes, a háttérben általában megy a jó kis arab stílusú, berobbantós zene. Megvan a maga hangulata, bár a helyiség elég kicsi. A legjobb cucc amit itt kapni lehet az a gyros kifliben. A hús és az öntet nagyon jó, és hatalmas adag mindössze 700(!) forintért. A tál annyira nem megnyerő, túl sok a saláta benne, és felvágva sincs igazán jól.
Street Bisztró, Liszt Ferenc utca: Szinte csak pozitív tapasztalataim vannak a hellyel. A levesek az esetek nagy részében jók (bár néha elrontják őket), a tésztákkal nincs személyes tapasztalatom, de a kollégák nem ajánlják, változó hogy sikerül. A szendvicsek nagyon jók, többnyire Captain America-t, vagy Hell's Chicken-t szoktam enni. A burgerek pedig tényleg különlegesek, egyszer mindenképp megéri kipróbálni. Az áraik nincsenek elszállva, bár nemrég emeltek kicsit.
Duna Döner, Apolló mozi mellett, a Miklós utcán: Párszor ettem még itt csak, de amit mindeképpen meg lehet dicsérni náluk, az a hús. Egyszerűen fantasztikus volt minden alkalommal amikor náluk ettem. A többi igazából átlagos. Amit még kiemelnék az a tálalás, ha van ideje leülni az embernek.
Döner Kebap ház(?), Mikerpécsi út: Kétszer rendeltem kaját innen, nagyon rendben van, bármikor ajánlanám bárkinek. A szósz nekem kicsit édes és émelyítő, de jó kis tálat tudnak összedobni.
Adria Ételbár, Malompark: Ritkán eszek itt, többnyire páraommal szoktunk egy páros menüt elfogyasztani alkalomadtán. A húst általában én is keveselem, ugyanakkor a kiszolgálás gyors, a hely pedig nagyon baráti és összességében a tál is nagyon finom. A fizetős kiszállítás viszont sajnos egy erős feketepont.
Akropolisz Gyros, Egyetem sugárút, az Imperial mellett: Szintén csak párszor fordultam meg itt, náluk a húst tudom kiemelni, ők is nagyon eltalálták. A tálhoz raknak salátát, ami viszont valami borzasztóan édes, egyáltalán nem jön be. A burgonya sem a legjobb fajta.
Az etalon pedig, amit említettem írásom legelején: Csapó 25 Gyros, ami sajnos többet nem nyit ki. Elvileg a Gyradiko brand alá tartozott(?), ami talán pesten még megy, bár ki tudja. Hiányozni fog.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- Gumi és felni topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- BestBuy topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- Garanciális be quiet! Silent Loop 2 360mm (BW012) ( Light Wings ventikkel )
- IPad Mini 4 - 128 GB - Cellular + Wifi (+ TOK + FÓLIA)
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- 1 TB Samsung M.2 2280, NVMe, PCIe, Gen4X4, SSD /számlával / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest