Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zola007

    veterán

    válasz #05304832 #75384 üzenetére

    Logikus
    Viszont itt magyar viszonylatról volt szó és itthon ritka ami jó vagy túl drágán mérik.
    Te sem puszta passzióból hozol külföldről. :N

    Hiba alatt nem azt értettem, hogy lóg a bele.
    Pl. tesómnak vettünk egy swift2-t.
    Rendes volt a srác, válaszolt minden kínos kérdésemre (pedig akad néhány :) ) Megtekintéskor és átvételkor is rendben volt minden, tudtam az autó összes hibájáról. Mondjuk 1,5 óráig néztem, már azt hitték maradunk vacsorára. Azóta egyébként sokszor találkoztunk, jó kapcsolatban vagyunk, mondhatni barátok. Szóval elmondta volna ha valami gázos vele. Meg 4 év alatt már ki is derült volna :)
    Az apja autófüggő, akkor vette éppen a 19. autóját, szóval náluk ez az autó-adásvétel amolyan szokásos éves esemény.
    Többször beszéltünk már a témáról és felháborító a magyar használtautó piac mind eladói, mind vevői, mind kereskedői oldalról. Pl. ő mindenkinek elmondta telefonba - ha kérdezték, ha nem, - hogy a jobb eleje sérülve volt (beletolattak) és sokan amint meghallották, gyorsban elköszöntek.
    Egyébként szakszerűen javítva lett Cascora, új alkatrészekkel, mivel belefért a biztosító által számolt összegbe, még azt is kicseréltették, amit nem lett volna muszáj.

    Halkan megjegyzem: szívinfarktust kapna a magyar használtautó tulajok fele, ha varázsütésre most azonnal kezébe kapna egy listát mindenki, amin fel van tüntetve a "tuti" vételének az összes korábbi baja, sérülése.

    Mert a magyar ember egy ideált szeret venni, egy álmot, aminek semmi köze a realitáshoz. Aztán mikor kiveszi a biliből a kezét, akkor rájön, hogy nem úgy kellett volna hozzáállni, hogy új autót várok használt áron vagy éppenséggel lehet, de akkor meg utána kell menni akár az ország túlvégére vagy a szomszédokhoz és meg is kell fizetni. Mert a jó állapotú használtautónak mindenhol ára van.

    [ Szerkesztve ]

    Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs

Új hozzászólás Aktív témák