Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz bul07 #153006 üzenetére

    Hát itt meg pont a '90-es évek közepén kezdődött. Itt láttam a Miniszter félrelép, Titanic, Zimmer Feri stb, akkori idők népszerű filmjeit.
    Előtte korábban moziban ilyeneket láéttam, - de azt még Debrecenben apámmal - hogy Batman (1989), Beverly Hillsi zsaru, inkák kincse stb.

    Jó laza család voltatok, nekem ha kiderült volna, hogy az iskola mellé járok nem is tudom mi lett volna ... kb az égbe félre építhettem volna magamnak házat. Egyszer mentem el Kocsordra suli helyett (találkozni akartunk Szalacsival, de csak Fogarasi Árpival sikerült, viszont járhattam "a zojjektum"ban. (Röviden ha nem lenne meg : a 2000-es évek elején terjedt el egy videó amin egy Szalacsi Sándor nevű részeg fazon nyilatkozik egy falubelije Fogarasi Árpád atombunkeréről)), azzal soha sem buktam le, de ennek ellenére se csináltam belőle rendszert. Pár órát ellógtam, főleg mikor lett barátnőm, és bizonyos napokon nem végeztem volna a megfelelő időben, akkor leépítettem az utolsó 1-2 órát (tizedikben ha nincs az ofő jóindulata, akkor emiatt repülhettem is volna, ugyanis túl sok volt az igazolatlan órám), de azért komplett napokat nem mertem volna mellé menni a sulinak.

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák