Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz bul07 #153000 üzenetére

    Persze, ebben igazad van, hogy azért másabb, meg olyan mint egy fesztivál. (hogy is tiltakozhatnék, hiszen idén nyáron konkrétan három fesztiválon voltam, ráadásul mindhárom külföldön volt)
    Nyilván a haverokkal sokkal jobb együtt inni mint otthon magában az embernek.

    4DX mozit még sosem próbáltam, sőt, szerintem a 3D-t se nagyon.
    Régen itt a faluban csütörtök esténként ('90-es évek második fele) volt a művházban mozi, oda mondjuk gyakran elmentem mert párszáz ft-os jegy, kaja/pia árusítás nem volt, mindenki a boltból hozott magának. Aztán film után 5-6 perc alatt otthon voltam. Volt egy feelingje, egyedül azt nem szerettem, hogyha nem volt elég ember (minimum 10-12 fő) akkor nem volt vetítés. Sajna így többször is jártam úgy, hogy odamentem és 20 perc múlva már jöttem haza csalódottan. Egyik fő vonzereje a közelsége volt, hogy nem kell helyközi járattal bebuszozni a városba, még ott is tömegközlekedni/sokat sétálni, valamint az, hogy sok pénzt meglehetett spórolni. Na meg volt közösségépítő ereje is, mert persze az ember összefutott a haverokkal a "mozi" előtt, különösen ha érdekesebb film volt.
    Aztán ennek az vetett véget, hogy '99 végén új vezetőt kapott a művház, akinek az egyik első lépése a mozi beszüntetése volt, hiába szerették az emberek. Nekem mondjuk pont akkor volt az, hogy középiskolába mentem, új haverok, új környezet, naponta bent a városban, lett számítógépem is, amire a haverokkal tudtunk filmeket cserélgetni, szóval én már addigra úgyis pont kezdtem kikopni a helyi moziból, eleinte csak egyre ritkábban jártam, a beszüntetés előtt nem sokkal meg már nem is nagyon mentem.

    A bob megint más, azt nagyon szívesen kipróbálnám. Az ilyenekbe benne vagyok általában, Cipruson kipróbáltam a bungee jumpingot és a parasailinget is.

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák