Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ROLI22
csendes tag
Egy X2 3800+ (Toledo) esetében mi az a maghőmérséklet ami még elmegy?
Csak azért kérdezem, mert fél óra Orthos után 66-70 C volt 2750 MHzen alapfeszen. -
hahajdu
aktív tag
AMD 6400+, no tuning, széria hűtő. ha hagyom felmegy 80 fokra. mi lehet a baj? a ház oldala le van szedve és 3 venti van a procira állítva ( db1 12mm fúj felé középen, 2db 8mm-s oldalt szívja el.. a táp kábeleibe vannak bele aggatvan ).
A mainboard hőmrésékletet nem kell nézni, az alaplap ilyentéren bugos. (GA MA78G DS3H)
hunpad.com
-
TeeBeee
tag
Sziasztok!
Eddig az E7200 topikba írtam, de látom van kifejezetten a kérdésemre is topik.
A lényeg:Core Temp: 51/41
Real Temp: 46/36
SpeedFan: 56/46Minden programban 10 fok különbség van a két mag között.Ez nem hiszem hogy normális, erről mi a véleményetek?
(józan paraszt ésszel arra gondolok, hogy a hőmérséklet különbség hatásfok vagy teljesítmény különbség eredményeként születhet...bár én nem értek hozzá, csak furcsa a szicsuésön)
-
NEXT LP
tag
Sziasztok!
Biztosan írták már, de szeretném megkérdezni, milyen programmal lehet a legjobban megmérni ha egy processzor túlmelegszik, és mi az a szint amikor már kék halálhoz vezet a dolog?
Egy AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+-em van, húzva nincs. -
sgergi
veterán
válasz TeeBeee #1008 üzenetére
Elkézelhető a dolog. 2 oka is lehet: A proci kupakja nem teljesen egyenletes, az egyik mag közelebb van a tetőhöz, így hűvösebb. A másik ok, hogy a procitető egyenes, de a hűtő nem fekszik fel egyenletesen, az egyik oldala nem feszül rá annyira, esetleg több paszta van az egyik oldalon.
-
NEXT LP
tag
A RealTemp 2.70 azt írja "The processor detected is not supported. AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 6400+".
-
19800
csendes tag
Sziasztok !!!!
Van nekem egy régebbi gépem:
Gigabyte K7 Triton + AMD2400+ procival és a hőmérséklete:alaplap48C,proci58C, HDD40C, igy netezgetés és msn ezés közben!Nem tul magas ez???Aprocit ugye fujnia kell a ventilátornak, nem szívni ???
Válaszotokat előre is köszönöm!!!!
Sziasztok!!! -
nepszter1
addikt
nekem 29 C fokos a procim a hűtő és más egyebek az adatlapomon
-
-
19800
csendes tag
na .kaptam olyan pasztat, kék szinü!szart sem ér.találtam itthon egy régebbi gépet, leszedtem róla a fehér szinüt, rákentem, és meglett az eredménycpu:46fok
na aszem ez már az amd athlon xp 2400+ nál, már jó!bár ingadozik42-49fok között.ja azzal az uj pasztaval meg 58-67fok volt. -
sgergi
veterán
Érdekes. Érdemes lenne beszerezni normális pasztát, mert a régi, amit leszedtél, már ki van száradva, és el van öregedve. Egy új, normális (általában fehér színű az olcsóbb) pasztával még lejebb menne a hőmérséklet, de ez a mostani sem vészes már.
A másik pasztával biztosan jól volt fent a hűtő? -
Csabroncka
addikt
Szerintetek elég lenne passzívon egy core2 duo e6750 re a cooler master hiper z600??? 89w-ig írja ..de ezt nem nagyon értem mert a procinál nem írják mekkora a leadott hő me.
"in medias res"
-
zsolt1129
addikt
válasz Csabroncka #1033 üzenetére
Szerintem igen.Tuning lesz?
Bár szerintem még úgy is birnia kell. -
Bordoi
őstag
válasz Csabroncka #1033 üzenetére
Biztosan elég hozzá.
Viszont a W nem a hőmennyiség mértékegysége.Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu
-
Bordoi
őstag
válasz Csabroncka #1036 üzenetére
Nekem most 3.3-on megy a procim és egy TX2-es 30 fok körül tartja.
Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu
-
Bordoi
őstag
válasz zsolt1129 #1038 üzenetére
Legalábbis az Everest szerint.
Ráadásul a ventit is lecserétem egy halkabb Noctua-ra, így még halkabb is lett.Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu
-
Sann81
csendes tag
Sziasztok!!
Egy kis segítséget kérnék. Létezhet az hogy egy E8400 proci + Xigmatec Sd964 hűtő
= 48 fok. ezt mérte az everest a Real Temp meg 46 fokot.A sima gyári Intel hűtőnél 52 fokot mutatott nem lehet ilyen kis eltérés
Nem annyira rossz hűtő ez. szerintem 30 fok körül kéne lennieVagy tévedek??
Segítségeteket előre is köszönöm!!
-
Bordoi
őstag
-
Bordoi
őstag
Nem hiszem, hogy aggódnodf kellene a proci miatt.
Tapogasd meg a hűtőbordát néhány helyen, az mindent elárul.Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest