Új hozzászólás Aktív témák

  • lemusz

    addikt

    Oké, szóval egy órányi reddit és hltv olvasgatás után itt a konklúzió a már bejelentett de még nem aktív starladder major viewer passról:

    - 13 dolcsiért kapod kb tök ugyan azt a coint mint az előző katowice majoron (8.75 euróért), annyi hogy a közepén amit ingame kb nem is látsz csgo logó helyett egy brandenburg kapu van. Kapsz mellé a major ideje alatt graffitit, meg 3 megszerezhető tokent = 3 potenciális souvenir láda.
    - Megveheted a 20$-os nagyobb kiszerelést is, amiben már eleve ott van 3 token, tehát a megszerezhető maximum 6db.
    -Van sajnos egy olyan pontja is a hivatalos közlönynek, miszerint a pass megvétele után bármennyi tokent vásárolhatsz majd, ergó bármennyi souvenir ládát redeemelhetsz. Valószínűleg úgy lesz mint a kulcsoknál, 1 token=2,5$. Magyarán be is árazták nekünk a szuvenir ládákat. A nagyobbik csomaggal 50 centet "nyersz" mintha a kisebbiket veszed meg + 3 ingame tokent, de nem nehéz belátni, hogy ha felső határ nélküli mennyiségben vehetnek szuvenir ládákat az emberek, akkor az nagyon durva inflációval jár majd.
    - Előző major viewer passa is csak éppenhogy vissza hozta az árát, ez ha így marad valószínűleg nem fogja.
    - Ja még valve mérhetetlen kreativitását és a játékosok iránti szeretetét példázva lesz benne egy mission rész is ("fuck your operation cries" - valve) amiben a 7 aktív versenymapon kell szerezni mindegyiken legalább 10 nyert kört mm-ben ("fuck faceit/esea players" - valve).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák