Új hozzászólás Aktív témák

  • pr1mzejEE

    addikt

    Örülök hogy nem csak én látom így. Most 1 hétig kényszerpihenőn vagyok, mert "higgadt" voltam. (Egyébként tényleg nagy szemétség/patkányság a csapattársaimmal szemben lelépni, de ilyenkor úgy érzem egy bottal többre mennek).
    Azért szeretek wp-ni, mert az legalább hellyel-közzel oda megy, ahova rántod..
    De ezek a tunkolós dolgok, hogy kinézek úgy, hogy egy centit látok mondjuk mirage-on moziból és a gyerek futtából eltunkol középről meg le kp-zik, olyankor nem is értem igazából ez hogy lehetséges.
    A másik, hogy néha még az is előfordul, hogy a gyerek háttal áll nekem és igazából azon gondolkozom, hogy feküdjek-e rá a bal gombra vagy kezdjem el tunkolni, esetleg célozzak egy 1 golyós head-et, eézrt rosszabb esetbe észre vesz és el lő, vagy elkezdem lőni és utána megfordul majd el lő..
    Ilyenkor tényleg egy igazi kis béna gyereknek érzem magam (jogosan), sajnos a megszokottság/érzés hiányzik ilyenkor, hogy abban a pillanatban ahogy meglátom a gyereket tudom mit kell csinálni azzal, ami a kezemben van. De ez talán betudható annak, hogy nem rég kezdtem a játékot és most túl jók ellen kell "tanulnom".
    Felmerül bennem egyébként a kérdés, hogy esetleg cfg-s beállítások miatt adja-e jobban neki?
    Vagy esetleg van egy olyan fps érték, amin elég jó a találati ráta. Én 126 és 150-en szoktam fixálni, ezek még fixek.
    Egyébként elismerem, ha jobb valaki nálam (még ha nehezen is), nem erről van szó, de ezek a lehetetlen fragek amik, ha esetenként megesnének még nem is zavarna, viszont így rendszeresen eléggé visszataszító jelenség.
    Arról nem is beszélve, hogy azért cod2-ben én is cb-n 1500 és 2000 pont közötti csapatokkal is sűrűn játszottam. Ezek után az én büszkeségem is csorbul, mikor egy tárat mellé lövök úgy, hogy rajta van a célkereszt meg húzom lefele, ő meg 4 golyóból el lő és esetenként még háttal is áll:D:D

    [ Szerkesztve ]

    Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..

Új hozzászólás Aktív témák