Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
darál0w
Jómunkásember
válasz enginev3.0 #12050 üzenetére
volt vmikor...
most nemigen...ha lenne ide biztos írnának
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
Zolás
addikt
válasz megint én #12048 üzenetére
Aha mert waron a sok kis szerencsétlen hülyegyerek nem lő be a fal mögött és nem fordul rád rögtön a wp-vel akárhová is bújsz. Ott tartunk a haverokkal hogy nem találunk egyetlen épkézláb ellent aki nem csal. Nagyritkán heti 1 alkalommal találunk egyet akikkel lenyomunk 2-3 pályát mert nem vérpistikék hogy csaljanak de a többi az suttyó.
Én is jobb szeretem a wart mert haverokkal ökörködni meg "véletlen" fejbelőni stb. jó dolog. De mikor beirjuk hogy xy csal mert only hedi akkor visszairják hogy LEGIT. A retkes k @nyját a kis köcs@gjének.Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
darál0w
Jómunkásember
válasz enginev3.0 #12052 üzenetére
hát akkor kezd el szedni az embereket...
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
megint én
őstag
Erre csak annyit, hogy minket is minden 2. ellen lecsíterez, de top teamoknál ez már csak így van. A múltkor játszottunk a Germany teammal, és úgy lőttek, mint a picsa, de mégis 5 mapot végigtoltunk, és csak 2-3 ra kaptunk ki. Olyat kaptunk, hogy Nukeon plantoltunk lentre, és ellőtt a WP-s, de aztán egy üres szerveren 6 órán keresztül csak azt próbálgattuk, hogy ha lentre plantol valaki, akkor álltalában doboz mellé szokozz, és hogy hol kell meglőni, hogy eltaláld. Azóta már 2x volt, hogy meglőttem plant közben, és persze ment is az anyázás, mert ő csak azt az apszurdumot látja, hogy fentről ellövik.... DE TOP TEAM az TOP TEAM....
Csak egy példa. Ezek azok akikről beszélek. Ezt kaptuk tőlül D2-n És szinte minden körben ellőttek valakit aki Bre ment, akár fönt ugrottunk, akár lent.
http://www.youtube.com/watch?v=RdO0C3TN_Gs
Ez után mi is gyanakodtunk, de 16/12re kaptunk "csak" ki, de utána meg elvertük őket trainon... -
megint én
őstag
válasz satomee #12057 üzenetére
Ha zsíros kocka vagy akkor talán bekerülhetsz, de ha nem vagy elég dagadt, akkor a pattanásos arc is kivállthatna... xDDD
Na de ha komolyan, mi egy hete oszlottunk föl sajnos, amúgy 3 éve eggyütt toltuk, és napi 5-10 war... Ez elsőre vészesnek tűnik, de ha van egy ember aki nagyon gyorsen hív ellent, akkor nem vészes, szünetek nélkül 3 óra alatt le lehet tolni 5-7 wart. És Gondolkodni kell... Amúgy úgy lehet a legjobban fejlődni, ha pl napi 4 órát játszol, hogy 1 óra DM, aztán 2 óra war, és 1 óra 1v1, de úgy hogy a klánodból mindenki nézi, és cserélgettek, és egymástól is sokat tanulhattok... Így lessz aim skilled, csapatjátékod, és agyad is 1v sokra. -
-
zH.
senior tag
omg mekkora szánalom. túlterhelt a steam és nemindul el a css..
just be
-
Integra
titán
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
megint én
őstag
Szerintem gyagyi
Én ki is töröltem a nem warmapokat...
Csak ezek jöhetnek szóba contra, season, cpl_fire, cpl_strike, cpl_mill, tuscan, ruska és a 4 alap: d2, train, nuke, inferno... semmilyen office, cbble, aztec vagy bármi más... -
törölt tag
Sziasztok!
Az updateek óta nem működik megfelelően az Xfire-öm, más is tapasztalt ilyet vagy van valami speciális beállítás ?
Kilistázza a szervereket, kiválasztok egyet rákattintok erre meg csak elindítja a Source-t anélkül, hogy csatlakozna az előzőleg kiválasztott szerverhez.Eredeti persze minden!
Köszönöm szépen!
-
venom123
tag
Vagy írd be a keresőbe hogy hun. Általában a magyar szerók neve előtt ott van
"emlékszel még, mikor fiatalok voltunk és úgy hittük valami lesz majd belőlünk? emlékszel még, milyen fiatalok voltunk, látod mégis senkivé lettünk"
-
bivalyolo
őstag
válasz #82189568 #12072 üzenetére
vagy felmész ide: gametracker
és szépen bepakolod favoritesbe ameik szimpi.[ Szerkesztve ]
"Let's agree to disagree!"
-
megint én
őstag
válasz bivalyolo #12075 üzenetére
De ez sem rossz...
http://www.game-monitor.com/ -
sid.:Rc211v
őstag
Helótok. Mi lett mar megint a cs-vel.. A cl_crosshairscale nem működik..nem tudom le kicsinyíteni a célkeresztet, hanem marad olyan nagy batár. Van valami más parancs A cl_crosshairsize -ot próbáltam de az nem jó..
köszi<R6 08'> Core™ i5-13600KF / Gainward RTX 4070 Panther / ACER™ PREDATOR XB271HU 165Hz //
-
nike_
addikt
válasz sid.:Rc211v #12077 üzenetére
cl_legacy_crosshair_scale
meg még egy valami cl_legacy-s parancs volt...
-
zümzümm
senior tag
Sziasztok!
Biztos találkozott már valaki az alábbival, vagy tudja rá a gyógyszert:
nem tudok mit kezdeni hogy a kedvenc zombis szerevremen a zombik piros ERROR-ként jelennek meg... Ez mitől lehet, hogy lehet kijavítna?
Nagyon idegesítő mert igy fejlövést sem lehet adni célzottan. Valaki azt mondta hoyg szedjek le skint. NA de ezen a szerveren a zombik csak simán terror jelmezben vannak, az meg egy alap skin...
Légyszi segítsetek ebben nekem, nagyon fontos lenne mert az ilyen zombis szerevereken többet vagyok mint a dust2őn
Légyszi segítsen vki!
Köszi előre is! -
borgab
aktív tag
Mindenki Error-nak látja öket vagy csak te? mer ha csak te akkor rossz a cséd vagy nem tudom
Az élet olyan, mint egy doboz bonbon: az ember nem tudhatja, mit vesz ki belőle.
-
klambi
addikt
szevasztok!!
keresek 1 régi olyan cs-s videót, amiben a srác neve a The|Gamer volt és 1 német videó, sztorival megcsinálva, keresgetem de nem találom, valaki tud ebben segíteni?"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
nike_
addikt
nektek se megy a friends?
-
h.adam.92
őstag
a rángatást vhogy ki lehet kapcsolni lövés közben?
a célkeresztet végre teljesen le lehet lockolni, már csak a lövés közbeni rángatást kéne kilőnöm -
enginev3.0
félisten
cl_crosshairsize 2
cl_crosshairthickness 3Érdemes kipróbálni
Mi a jó Istent csináljak ezzel a .....-ral hogy ne legyen ekkor a pingem, hihetetlen hogy nem lehet normálisan játszani mert UPC-nél 80-100pingem van, mikor semmi nem fut csak a css, így meg kickelnek a szerverek és már nagyon felba*****
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
megint én
őstag
válasz enginev3.0 #12097 üzenetére
Ezt én sem értem. Nekem is UPC-m van már réges rég óta, de valahogy amikor 8Mbps-s csomagban voltam, akkor 5-6 ms volt a válaszidő, most meg 60-90.
-
zH.
senior tag
vki tud adni smooth tutort ujcsshez?^^
uj ház vinyó és windows párossal nekiállok normális muvit makelni.. de eddig 1x próbáltam smooth-ot úgy ahogy a régi tutorba és kiírta h no interaction - tick betöltése helyett -just be
Új hozzászólás Aktív témák
Archívum 1: [link]
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest