Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bombibmw
veterán
válasz eventus #5451 üzenetére
Köszi.
Igen,így sem rossz,de amióta megvan a Sabertooth,azóta szinte mindig el volt takarva(2db H100i-t leszámítva rövid időre),pedig nagyon szép lap.
Ezen szeretnék változtatni és teljesen minimalizálni az összképet.
Az AF140-ek elvileg házventik,ahogy tudom,de azért szerintem jók lesznek a radira is majd.[ Szerkesztve ]
-
daveoff
veterán
válasz bombibmw #5452 üzenetére
AF140 nem jó radiátorra az alacsony statikus nyomás miatt, nem fogja átnyomni a levegőt a lamellák között, pár fokkal biztos melegebb lesz a proci, de legalább jól néz ki. Vegyél h105-öt, teljesítményben közel van a h110-hez, és arra tudsz tenni SP120 ventiket.
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
bombibmw
veterán
válasz daveoff #5453 üzenetére
Gondolkoztam a H105-ön is,de szeretném kihasználni a ház adta lehetőségeket és 280-as radis megoldást választani.
A gond az,hogy nagyon el vannak szaladva a H105 árával,nem tudom miért.
Viszont olcsóbban kijönnék venti ügyben,ha egy SP120 Twin Pack-ot vennék,meg a házba körbe AF140-eket.
Nem is tudom,majd még átgondolom ezt a témát.(#5454) eventus:
Nekem volt leszedve is,meg ugye felrakva is.
Nem nagyon mentem bele a témába,de szerintem annyit hűt az Armor,amennyit el is vesz azáltal,hogy eltakarja a légáramlatot.
Tehát esztétikai és önvédelmi előnye van csak.
Nekem viszont ennyi elég is lenne,hogy megvegyem rá.[ Szerkesztve ]
-
bombibmw
veterán
válasz eventus #5456 üzenetére
Ezt gyorsan eldöntötted.
Szerintem nem döntöttél rosszul.(#5457) g.killer:
Köszi.
Csak el kéne mennie a Phanteks-nek,amit igen jó áron adok,de egyenlőre semmi.(#5458) hdekakas :
Igen és jobban is néz ki.
Abban nem vagyok biztos,hogy a hőfokok jobbak lesznek,mivel biztos nem véletlenül tették össze a bordával(vagy direkt a spórolás miatt ),de a hangja a negyede lesz kb.[ Szerkesztve ]
-
daveoff
veterán
válasz hdekakas #5458 üzenetére
A h105-ön gyárilag is sp120 szerű ventik vannak, és vezérelve nagyon halkak, én a gyári ventikkel használom. A rendes sp120-on van gumibak, és színes a pereme, nagyjából ennyi a különbség. Ja és quiet edition ventik max fordulaton is nagyon halkak.
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
Black Dragon
addikt
-
#Morcosmedve
veterán
válasz Black Dragon #5461 üzenetére
Erre kivancsi vagyok, en csak pusholom a gyarival es felul van a hazon a radi.
© asszongya'hogy
-
Bacusuz
őstag
válasz bombibmw #5455 üzenetére
#5454 Az af 140 nem fuj tul sokat 67cfm 24 dB(A)
nézd meg a bitfenixet és van fekete is 122cfm és 29,2 dB(A) ,de fúj 500rpm en is,biztosan nagyon csendes lehetÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
Black Dragon
addikt
válasz #Morcosmedve #5463 üzenetére
Azért kell ez a megoldás, mert a kettő Af140-es, ahogy azt már többen is mondták, elég kevéset nyújt a radinak, és nem biztos, hogy elég neki. De majd letesztelem így is, meg úgy is, meglátom mennyire számít az a plusz 2 gyári venti.
-
alfiboy
aktív tag
Sziasztok!
Segítségetek kérném egy ismerősöm nevében!
H110 mennyivel tud többet a H105 nél?
4770k ra lenne, hely az van mindegyiknek.Előre is köszi!
...
-
bombibmw
veterán
válasz Black Dragon #5468 üzenetére
Igen,a ledesek mindig gyengébbek egy kicsivel.
Push-pullban azért biztosan jobban teljesítenének,mint simán két olyan ventivel,amik bordára valók.
Igazából inkább a H110 felé hajlok és ha az lesz,megnézem a gyári ventiket majd,mit teljesítenek a gyári Phanteks-hez képest,de valószínű,hogy mindenképpen cserélni kell majd valamire.
Ha a H105 lesz,akkor egyértelműek az SP ventik,mivel H100i-m már volt ugyanazzal a ventivel.
Mondanom sem kell,hogy soha többet azt a hangorkánt. -
-
bombibmw
veterán
válasz Black Dragon #5472 üzenetére
Néztem a cikkedet,mert nagyon érdekel a ház.
Várós,hogy kész legyen. -
m0h0senator
őstag
Sziasztok,
noctua ventikről vannak vélemények? Mert most az van a h80i egyik felén a másik meg a házhoz kapott ledes van. És azt szeretném cseréni.
An odyssey through the realm of consciousness.
-
CsonkaImo
addikt
válasz m0h0senator #5474 üzenetére
Egyik legjobb, sok levegőt megmozgat alacsony zajszint mellett. Kritika a színe miatt éri, másba nagyon nem lehet belekötni (bár szvsz inkább a barna, mint a bucsus led). 6 év garancia sem elhanyagolható, szóval mindenképp jó választás.
-
eventus
veterán
Itt van AF140 H110-en [link]
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
eventus
veterán
válasz Black Dragon #5477 üzenetére
Szendvicsben a radi, most nézem pontosan. Na igen, biztos telne rá Nekem most 350D van, de a 250D a vágyam Minnél kisebb.
-
m0h0senator
őstag
válasz m0h0senator #5474 üzenetére
Van valami értelme esetleg 14es ventiket tenni a h80i ha elfér?
-
bombibmw
veterán
válasz m0h0senator #5479 üzenetére
Nincs,mert elfúj a radi mellett és nem át rajta.
(#5481) Black Dragon :
12-es lyukosztású 14-es ventit még rálehetne,de tényleg nincs értelme.[ Szerkesztve ]
-
Black Dragon
addikt
válasz m0h0senator #5479 üzenetére
Jól mondja a kolléga, meg nem tudnád rárakni, "sokkal" nagyobb a venti.
-
eventus
veterán
Zalman új kompakt hűtőivel villog, hogy 90 liter/ perc folyadékot mozgat. Corsair H80i is 120 [link] Nem is szerepelnek jól a Zalman folyadék coolerek. Túl sok a varázslat
[ Szerkesztve ]
-
Black Dragon
addikt
Skacok, szerintetek érdemes/lehetséges visszavinni egy H80i-t az iPonba garanciáztatni azért, mert nem világít a led egyáltalán a pumpán?
-
bombibmw
veterán
válasz Black Dragon #5484 üzenetére
Igen.
Azt ígérik,hogy világítania kell,mint a szivárványnak,de Neked meg se villan,akkor igen. -
eventus
veterán
válasz Black Dragon #5484 üzenetére
Zajos pumpa miatt is kétszer szeréltettem a H100i-t. Szerencsére a Corsair elég korrekt, ahogy többen is írták. Iponban a csávó kételkedve vette át, hogy csak mert hangosabb nem cserélik. Mondom neki, hogy csináld csak a dolgodat, nem lesz baj
-
eventus
veterán
válasz Black Dragon #5488 üzenetére
Amit a kolléga is mondott: kell világítania? Kell. Akkor csere jár Ki hangért az enyémet is cserélték. Kezd megint emelkedni Kevésbé jó fülű valaki megvenné? Aztán H105 lesz.
[ Szerkesztve ]
-
elso
csendes tag
H75ről tud valaki véleményt megéri az árát? Persze nem komoly tuningra
-
hdekakas
senior tag
H105-ön jó a gyári hűtőzsír, vagy jobb, ha leszedem, és MX-4 pasztát használok helyette?
-
Black Dragon
addikt
Kicsit drágának találom, bár a teszteken azt írták, hogy arra a célra amit képvisel, tökéletesen megfelel.(Rendesen lehűti a procid amíg 1.2v alatt van, és mindezt elvileg halkan teszi.)
hdekakas: Attól függ. Ha komoly tuningra szeretnéd használni, akkor érdemesebb egy normálisabb paszta, azzal nyerhetsz pár fokot.(Kb 3-4-5-öt.)
[ Szerkesztve ]
-
hdekakas
senior tag
válasz Black Dragon #5493 üzenetére
4,6GHz-re húzott i7 lenne alatta.
3-4-5 fok nagyon sok, azért alap hogy megéri. De akkor gondolom az MX-4 jobb a gyárinál. Annál jobbat jelenleg nem tudok, na persze a folyékony fémet (Liquid Pro) leszámítva, de azt nem merném, nehogy összegyógyuljanak. -
m0h0senator
őstag
válasz hdekakas #5494 üzenetére
Lattam olyan amd-t amin csak pasztat csereltunk es prime alatt 10 fokot esett a maximum homerseklet (mx-4).
Nekem is van es tokeletes jobb mint a gyari. Liquid meg igazabol a kupak alatt fejti ki a hatasat kupak folott en nem lattam tole akkora eredmenyt.[ Szerkesztve ]
-
elso
csendes tag
válasz Black Dragon #5493 üzenetére
Értem és ezeknek kb mennyire hangus a pumpája ? Vagy nem is nagyon lehet hallani őket?
-
hdekakas
senior tag
válasz m0h0senator #5495 üzenetére
Az jónak hangzik. Jövő hónapban akkor ha megveszem a motyót, alapból szedem is le róla a pasztát, és megy rá az mx-4. Remélhetőleg akkor lehet még faragni azokból az értékekből, amiket teszteken olvasok.
-
g.killer
aktív tag
Szia! Nekem H105-öm van ami ugye egy időben jött ki a H75-tel most lesz egy hetes és semmi hangja nincs ilyen kis alap elektromos zümmögés hallatszik belőle ha oda teszed a füled. De olyan villany motorral még nem találkoztam aminek semmi hangja nincs egyszóval nem kerreg nem sípol. Ha több napig nem kapcsolod be akkor kicsit csobog első beindításnál de kb mire feláll a a Windows addigra abba is hagyja. Ennyit tudtam le írni! Ha lenne még kérdésed nyugodtan írj!
"A legjobb megoldás az, ha az ember talál egy számára elviselhető állást, amiből meg tud élni, és a maradék idejét és energiáját a fotográfiának szenteli. " (André Kertész)
-
g.killer
aktív tag
válasz Shokkolo #5499 üzenetére
Lehet. Én mivel nem rég vettem meg azért választottam a H105-öt mert az új H100i-hez képest csak pár ezerrel tért el viszont egy jobb választás!
"A legjobb megoldás az, ha az ember talál egy számára elviselhető állást, amiből meg tud élni, és a maradék idejét és energiáját a fotográfiának szenteli. " (André Kertész)
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- További aktív témák...