Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shokkolo
addikt
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz eventus #5157 üzenetére
Ami igaz az igaz...azok a kabelek nagyon jok. Ilyen volt az XFX kabelei...eg es fold volt a HX-hez visszonyitva...az OCZ-rol meg nem is erdemes beszelni.
De a tapot nem(csak) a kabelei miatt kell valasztani, fontosabb hogy mi van benne.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Giovanny
őstag
Üdv,valaki akinek lenne ötlete hogy hogyan lehetne H110 beszerelni egy 12cm helyre,ház fúrás nélkül,szívesen meghallgatom,biztos lehet valahogy kulturált barkácsolással megoldani
Zero Defect.No Compromise !
-
Malibutomi
nagyúr
Srácok elméleti kérdés, most egy Phanteks nag yléghűtőm van, és eléggé megáll a meleg a hűtő, és a vga között. Vajon ha cserélnék egy H100i-re mondjuk, nyernék vele szellőzésügyileg?
-
Shokkolo
addikt
válasz Malibutomi #5169 üzenetére
ez nagyban függ a házadtól is... de elvileg ha normál esetben ott mozogna a levegő csak a hűtő megfogja, akkor elvileg igen.
Pl ha a ház aljában van ventid ami tolja felfele egyébként a meleget h. távozzon szépen?!
De pl mi van ha oda"kókányolsz" egy ventit plusz ami kikergeti onnan a meleget?! És akkor nem kell csereberélned a hűtőt?!
Ha jól tudom neked volt a H110-ed, gondolom nem véletlenül cserélted le[ Szerkesztve ]
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Malibutomi
nagyúr
válasz Shokkolo #5170 üzenetére
Van bent alul és elöl befelé, hátul-felül meg kifelé 2-2 venti.
Igazából ami miatt gondolkodom, hogy ugye most a vga felettui teret szinte teljesen kitölti ez a böszme. Ha meg egy h100 lenne, akkor ott szabadon mozoghatna a levegő felfelé.A plusz ventit még kipróbálom előbb. Nem vészesek amúgy a hőfokok most sem, csak hátha lehetne jobb
Az mondjuk esélyes, hogy phanteksnél nem lenne jobb hűtés/zaj tekintetében, de ki tudja.
Ez a böszme sok huzatot nem csinál, gyakorlatilag alig forognak rajta a ventik[ Szerkesztve ]
-
Shokkolo
addikt
válasz Malibutomi #5171 üzenetére
Akkor inkább javasolnám a "kókányolj" oda egy ventit opciót... ha méár meglöki a levegőt a VGA fölött hátrafele akkor nyertél... Főleg ha ott a venti mögötte ami kirántja
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
eventus
veterán
Technikai H105 teszt. Olasz, de a mérések érthetőek, videó is van. Pumpa is belül megtekinthető [link]
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
daveoff
veterán
válasz Bacusuz #5175 üzenetére
Eddigi tapasztalatok alapján elégedett vagyok vele teljes mértékben. Nálam átlagosan 5-7°C-ot javultak a hőmérsékletek, játékok alatt még nem néztem mennyit javult, mert sajnos nincs VGA-m már lassan egy hónapja. Nem tudom miért ennyivel jobb nálam, mint a h100i, de a tesztekhez képest nekem nagyon sokat javultak a hőmérsékletek. Ráadásul halkabb a gépem mint előtte volt, és a pumpa is teljesen néma. Egy kicsit talán gagyibb hatása van(anyagminőség szempontjából), mint a h100i-nek, ezért nem is értem miért ilyen "drága". De engem a teljesítmény kárpótolt, összességében nagyon elégedett vagyok vele.
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
daveoff
veterán
válasz Malibutomi #5177 üzenetére
Igen, 38+25mm. Nekem sem fér el felül, ráadásul én push-pull használom, de a ház elejébe így is kényelmesen elfér!
-
Kronus
tag
Sziasztok!
Szerintetek egy Corsait Hydro H75 elég lenne egy i5-4670K 3.4 tuningolásához?
ill. szerintetek meddig tudnám húzni a H75-el optimális hőmérséklet mellett?vagy maradjak a Noctua NH-D14 vagy a THERMALRIGHT Silver Arrow -nál
(jobban örülnék valami kompakt vizes megoldásnál mert ezek baromi nagyok és számomra nem túl tetszetősek )
árban viszont nem nagyon mennék a H75 fölé ha egy mód van rá[ Szerkesztve ]
-
-
MiklosSaS
nagyúr
A H75 jovan gyengebb mint a "nagyok" a legtutokbol. Maskulonben a 4670K-ra edesmindegy milyen hutot teszel ugyis eleg 4.3 felett. Irtozatosan xar a paszta a kupak alatt.
Kupakolni kell, kupakolas utan eleg barmilyen kozepkategorias huto rendesen tudja huteni.Ez altalanos dolog, persze vannak ritkan kivetelek.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
eventus
veterán
"OMG" Ez de szép lenne a házamba, csak bronze és sok hurkás kábeles [link]
GS Series™ GS600 — 80 PLUS® Bronze(#5186) miklosss2012: Miből lehet tudni milyen példány az adott proci?
[ Szerkesztve ]
-
Malibutomi
nagyúr
Meh, egyik ház sem tetszik amibe beférne a H105 vagy 110
-
daveoff
veterán
válasz Malibutomi #5192 üzenetére
Mennyit akarsz költeni rá? 750D?
-
Kronus
tag
válasz MiklosSaS #5191 üzenetére
Sejtettem
Szóval akkor ha a kupakhoz nem nyúlok (mivel csak jövő héten veszem meg a procit és azért a garanciát megtartanám ) akkor elég tuninghoz a H75 vagy akár a H55 is? vagy a H55 pumpa már nem olyan halk mint a H75 pumpája? (fontos szempont a hang) pl a cooler master 120V igen csak morog, annál ha lehet halkabbat szeretnék
-
Malibutomi
nagyúr
válasz daveoff #5193 üzenetére
Az már túl nagy, 650D-t is néztem, de ez a két vonalzóval tervezett stílus nem jön be pont, meg sajna a nagyon gamer sem. Bár lehet nem marad más választás.
Költeni semennyit, de azért rászánom a pénzt ha nagyon elszánom magamMost 690-em van, meg tetszik pl a 600T, de annak is elég szerencsétlen az elrendezése ilyen szempontból
-
-
eventus
veterán
válasz Malibutomi #5195 üzenetére
-
daveoff
veterán
válasz Malibutomi #5195 üzenetére
Én is 690-ről váltottam 350D-re, ez az első corsair házam, de anyagminőségben és praktikusságban is nagyon magas színvonalat képvisel, ehhez képest az ára is tűrhető. Szinte bármit meg lehet valósítani benne, kábelmenedzsment is renben van, nagyon jól összerakták ezt a szériát. Szerintem a kinézet is renben van.
-
eventus
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika