Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cyber_Bird

    senior tag

    válasz A_ScHuLcZ #7222 üzenetére

    A franc se tudja hogy mi a specifikus es mi nem. Gondolom az Oe-n vagy halozati rendszermernok szakiranyon.
    En egy netlab szeru halozati virtualizacios rendszert csinaltam meg. Nekunk azt mondtak, a leiro jellegu dolgozatokat nem szeretik azt szeretik ha alkotsz is valamit, sot leiroval ki is vagnak, ehhez kepest nagyon sok leiro szuletett es eleg jo jegyeket kaptak.
    Szerintem a virtualizalt vs fizikai halozatok osszehasonlitasa is lehet jo, ha kello mennyisegu kutato munkat vegzel vele, es utanajarsz rendesen az alapoknak.
    Miert alakult ki, ha jo miert jo, ha nem miert nem jo.
    Mire hasznalhato, mire nem.
    Nehany megoldas reszletes bemutatasa, azokon mit lehetne fejleszteni ilyesmi.

    Egyebkent en egyik temanak olyat is akartam, hogy egy netszolgaltato gerinchalozatanak ujratervezese, mivel pont lett volna egy ilyen project a cegnel. De vegul elvetettem, pedig a konzulensem elfogadta volna. (Mondjuk ot senkinek nem ajanlom konzulensnek, de ez mar mas teszta)

    (Egyebkent en azt mondom BSC-n mindent elfogadnak, amiben latszik, hogy dolgoztal vele, es rendesen koruljartad a temat. ) Tenyleg egy ket csoporttarsam olyan szakdogakat adott le...

    Amugy ha valasztasz konzulenst, o is tud javasolni temat. Arra persze ugyelj, hogy kit valasztasz, erhet kellemetlen meglepetes egyik masiknal :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák