Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
válasz attak79 #11283 üzenetére
Szia!
Nemrég pont ebbe futottam bele én is. Sok torrentkliens képes tiltólistát használni, a Qbit is. Azt hiszem, a listát kézzel kell letölteni és frissíteni mindig. De nem biztos, hátha valaki meg tudja mondani.
PeerBlock - A beállításoknál figyelj oda, mert nekem például sikerült letiltanom valamelyik extra listával az nCore-t, megállt a föltöltés, és az oldalra bejelentkezve is azt mutatta, hogy nem seedelek.
Már nem használom a PeerBlockot, és a Malwarebytes-ot sem engedem a géppel indulni mióta lejárt a próbaidőszak, mert állandóan zaklatott a fals figyelmeztetéseivel, mégsincs semmi kártevő a gépen. Arra gondoltam, hogy az MBAM pszichológiai hedviselésbe kezdett, hogy fizessek a programért.
A CIS is tud tiltólistát kezelni. Leírás
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Kupon kunyeráló
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mesterséges intelligencia topik
- Projektor topic
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest