Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bivalyolo
őstag
Sajnos véget ért az öröm. A ccav fogta magát és kikapcsolta az állandó védelmet. Feldob egy ablakot, hogy kijavítja majd indítsam újra. Ezután nincs már a tálcán se az ikonja. Próbáltam már újratelepíteni először simán utána úgy, hogy kitakarítottam a registrit is..
Nem tudom mitől bolondult meg"Let's agree to disagree!"
-
ƵøŁĭ
veterán
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
blattida
nagyúr
válasz bivalyolo #10005 üzenetére
A valkűr visszajelzések még mindig lassan érkeznek, bár már gyorsabban, mint korábban. Várom azt a pillanatot, amikor az új szerverpark valóban elkezd dolgozni náluk a kiszolgáló oldalon...
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok!
Használom már több éve a CIS-t , több féle Windows os-n is használtam már. Viszont most W10 (prof 64bit -> dell inspiron 3537 i7-es laposon) sokszor olyat tapsztalok ,hogy amikor a képernyő elhalványul akkor a comodo iszonyatosan felpörgeti a procit -> a hűtést is és ez már eléggé zavaró.. De ezt szinte "rendszeresen" - tegyem azt ,hogy nem mindig .. De a legtöbbször igen.. :\
Valakinek nincs ötlete erre ,hogy ezt hogyan lehetne megoldani ? :\ Előre is köszönöm szépen a segítséget :3
Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
Roxkex
senior tag
-
Matthewus
őstag
Végre rájöttem mi okozza nálam a több gigányi lemezre írást: a logger. Kikapcsolva még sose ment 1 giga fölé, sőt volt hogy 100 mega alatt maradt.
-
törölt tag
A CIS ingyenes, vagy próbaverzió?
-
törölt tag
Köszi
-
knor82
csendes tag
-
blattida
nagyúr
válasz knor82 #10017 üzenetére
Igen, egy hotfix, egy sandbox hibát orvosoltak vele:
Improved sandbox support junction points, application that launched by 'LNK'-file is available in file list and compatibility with Windows 10&Google Chrome 45.x issue.Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
blattida
nagyúr
CCAV 1.3.394295.265B
4 in 1 Viruscope recognizer:
We have a new Viruscope recognizer special for Cryptolocker, Ranbyus, Necurs, Ropest !Improved Valkyrie File Analysis System:
We have improved the analysis process performance of Valkyrie server.Improvements and Fixes:
UI freezes during rating scanTiszta telepítés ajánlott!
A Valkűr szervere még mindig nem áll a helyzete magaslatán, talán majd a következő build...
CIS 8.4.0.5076
Fixed:
Comodo guard32.dll/guard64.dll causing stability issues with Mozilla Firefox 47.0Tölthető a belső programfrissítésen keresztül is.
CIS 10:
While we are getting very very close! to our next generation CIS Version10 Beta release, we also work hard on the feedbacks and the bugs we received from you for the previous version of CIS 8.4. Stay tuned for the upcoming CIS10 Beta release, as it will be done soon !
Meglássuk...Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
blattida
nagyúr
Lehet, hogy ma este jön a cis 10...
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
ƵøŁĭ
veterán
-
blattida
nagyúr
CIS 10.0.0.5144 Beta :
Újdonságok:
New UI theme named "Arcadia" :
Simplicity and usability are the focus points of this new theme !Secure Shopping :
This unique tool provides extreme security for online banking and shopping by allowing you connect to the Internet from within a highly secure, virtual environment.
- Connects to sensitive websites from inside a dedicated, security-hardened environment.
-Key-logger prevention stops hackers from recording your keystrokes.
-Built in antivirus blocks online viruses, worms and trojans.
-Remote takeover protection stops hackers taking screenshots.
-Process isolation hides sensitive personal data from other processes.
-SSL checker stops intruders from eavesdropping on your connection.Ez jelenleg fizetős funkció, tehát korlátlanul csak a Pro változatban szerepel, de, elvileg, a végleges változatban az ingyenes is tartalmazni fogja, ingyen.
Web Installers :
With the help of web installers our users will always be able to install the latest version !Unblock Application Option on Main UI :
A unique feature that will make your life easier! You are able to unblock any application that is blcoked by any tool of CIS, all in 1 list for you to take the action easily !Fejlesztések :
Wordings, icons, navigation, consistency, uasbility improved in User Interface.Javítások:
- Malware is not qurantined from Network Share
- HIPS does not protect registry keys that were added with short path as HKEY_LOCAL_MACHINE
- cis.exe is crash after try to launch GeekBuddy from CIS GUI
- Windows Defender is disabled after installing Comodo Firewall on Windows 10
- Viruscope does not detect and quarantine a sandboxed application in the case it is launched remotelyGauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
Fandango
veterán
A tray ikon meg minding nem tunik 4k kijelzo kompatibilisnek
-
blattida
nagyúr
válasz Fandango #10028 üzenetére
Tiszta telepítés ajánlott!
Én a feleségem egyelőre nálam lévő laptopján tesztelem, 360tse mellett, eddig nem jelentkezett gubanc, a kis lassulást leszámítva.A secure shopping meg nem teljesen új, hiszen ez a virtual kiosk néven induló, aztán virtual desktop népre váltó virtuális közegük legújabb változata, egy hangzatosabb marketing névvel és némi plusz fícsörrel, azok viszont csak a motorháztető alatt, tehát ugyanúgy nulla konfigurálhatóság...
[ Szerkesztve ]
-
Dévacsen
senior tag
Jó lett ez a béta,tisztán raktam föl 8.4 es helyére a komplett csomagot,minden simán megy,örülök hogy jelen állapot miatt még nem tették bele a Valkűrt,tartottam tőle hogy galibát okozna,a Virtual Kiosk nem hiányzik,nem használtam,volt róla szó a Comodo fórumon hogy ingyenes lesz e az uj Secure Shopping néven futó változata,majd idővel kiderül..jó az árú.
ཨོཾ་ཨཱཿཧཱུྃ་བཛྲ་གུ་རུ་པདྨ་སིདྡྷི་ཧཱུྃ
-
blattida
nagyúr
válasz Dévacsen #10032 üzenetére
Valóban nem rossz, ahhoz képest főleg, hogy az első béta változat, meg lett az eredménye a hosszasabb belső tesztelésnek és hibajavításnak, viszont még nem hibátlan, főleg nem a telepítést és különösen az eltávolítást illetően.
Más: Melih ígérete a Valkűrrel való kommunikáció gyorsítását illetően (egyelőre csak a ccav vonatkozásában):
When valkyrie is in full swing (its not yet) things will be MUCH MUCH faster...
For example: for our Enterprise customers we do 95% of the files within 45 seconds and 5% of them within average of 2 hours..Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
-
lck
senior tag
Hali !
10 bétában a "Heurisztikus vizsgálat/szint" alapból nincs bekapcsolva.
Szerintetek annak bekapcsolása befolyásol valamit engedélyezett HIPS mellett ? -
Krystal_s
addikt
válasz blattida #10038 üzenetére
Szia!
Kérdezni szeretnék.
A CIS-ben 8.4 van az a beállítás, hogy Riasztás mutatása akkor, amikor bármilyen más program próbálja módosítani telepített böngészők alapértelmezett beállításait. Mivel én Sandboxie-ban böngészek, amikor bezárom, akkor felugrik párszor ez az ablak.
Igazából nem értem miért kérdezi és a cmd.exe mit akarna változtatni. A SBoxie-ban történt változások elvesznek bezáráskor. Melyikre kellene rányomnom? Nem tudom pontosan értelmezni. A jelenlegi alatt az alap böngésző beállításait érti, vagy a Sandboxie-ban futtatott böngésző beállításokat tartaná meg?Majd lehet, hogy kikapcsolom, hogy ne kérdezzen rá, de azért érdekelne a kérdés.
-
blattida
nagyúr
válasz Krystal_s #10040 üzenetére
Szia!
A jelenlegi beállítás mindig az éppen futó, tehát jelenlegi beállításokra vonatkozik, így esetedben a második opciót érdemes választani, viszont, mivel éppen kilép a virtualizált böngészőből (sandboxie-ból), ezért akár az elsőt is választhatod, ám a jelenlegi beállítások rögzítését jelentené, amire nincs mindig szükséged...
-
Krystal_s
addikt
válasz blattida #10041 üzenetére
Igen, az lenne a cél, hogy a Sandboxban futtatott böngészőben történt változások ne maradjanak meg.
Az előbb kipróbáltam mindkettőt. Egy beállítást megváltoztattam a Sandboxieban futtatott böngészőben. Kérdésnél a jelenlegi beállítások megtartását választottam, de nem jegyezte meg. Másodszorra újra elvégeztem egy változtatást, de akkor a másodikat a jelenlegi beállítások megváltoztatást nyomtam meg.
Úgy néz ki egyik esetben sem változtat semmit. Szerintem a Sboxie felülbírálja és nem engedi a változást.
Bár még az nem világos, hogy miért a cmd.exe-re jelez és miért nem a Sandboxie egyik folyamatára. -
Krystal_s
addikt
válasz blattida #10041 üzenetére
Szia, a Blokkolt behatolásoknál 4-et jelez. Rámentem, hogy mik azok és meglepődve látom, hogy a taskeng és a MBAM. A HIPS biztonságosra van állítva. Ezek megbízható fájlok. Vajon miért blokkolta rákérdezés nélkül?
MBAM működéséhez nem lenne szükséges, hogy hozzáférjen a memóriához? Korábbi CIS verziók nem szokták blokkolni. -
-
ƵøŁĭ
veterán
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
vv5204
senior tag
Mi az a "man in the middle attacks"?
-
Fandango
veterán
válasz vv5204 #10047 üzenetére
Amikor valaki "lehallgatja" a te geped es egy masik gep kozott zajlo informaciot folyamot, tehat hozzafer az altalad kuldott adatokhoz.
Vagy rajta keresztul folyik a kommunikacio, mert elhiteti veled, hogy o az akivel te kommunikalni akarsz, o latja te mit kuldesz, es o tovabbitja a valos cel fele.
Remelem ertheto amit irtam, ha valaki jobban el tudja magyarazni, szakszerubben, akkor varjuk.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest