Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
milu
aktív tag
Ha fut a Win10 alatt a CIS, akkor mi a javaslatotok, a Win10 beépített Windows Defender futhat-e vagy tiltsam le?
-
Cs1csó
félisten
Ha a Windows 10-re telepíted a CIS-t - vagy bármilyen más rezidens védelmet - akkor a defender automatikusan kikapcsol. Természetesen ha eltávolítod a CIS-t csinálsz egy gép restartot akkor a Windows automatikusan visszakapcsolja a Defender-t.
Tehát MANUÁLISAN nem kell csinálni semmit.
-
GAbre
veterán
válasz temporello #10958 üzenetére
Az a baj,hogy sehogy nem lehet elrejteni!
A fókuszsegédben se!
-Vagy kikapcsolom,és mindet megkapom.
-Ha a prioritásokban próbálom keresni sincs.
-És mivel ez riasztás itt is megkapom.
És az oldalsávban is bárhogy kerestem,próbáltam kilőni sehol nem találtam.
Windows 10 topicban is feldobtam már a kérdést.De ott még csak nem is válaszoltak.
Raknék másik vírusírtót,de az eddigiek korlátozták a netsebességet. :S
Nem igaz,hogy 1ik problémából másikba botlok,és nem lehet vhogy normálisan megoldani...[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
Melyek korlátozták a netsebességedet vagy inkább úgy kérdezem mely programokat próbáltad már és MIKOR?
Ezeket próbáld:
- Avast Free - egy HARDCORE torrentes netét kihajtja rendesen - nem tudom te tolod olyan keményen mint ő :
[link] mad erre válaszoltam neki és a teszt után: [link]- Comodo Cloud AV
- BD free - mint írta az is jó csak fapadosHa kell a tűzfal GUI akkor : Windows Firewall Control (bal oldalt le lehet tölteni a magyar nyelvi fájlt és akkor azt beillesztve a telepítési mappába a program magyar lesz.)
[ Szerkesztve ]
-
mpierre
veterán
Registry-ben tudod 100%-ra kilőni ezt. A win def mindig pofázik valamit, hogy a vírusírtó így, a tűzfal meg úgy...
Gyakorlatilag így eltűnik a win def ikon a tálcáról, minden nyavalygásával együtt.
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
rostiron
őstag
Sziasztok.
Minden alkalommal mikor megnyitom a chrome-t feljön ez az ablak. Bár melyikre kattintok legközelebb megint jön. Mi ez és hogy lehet megszüntetni ?
Gigabyte B55 Aorus elite v2, Ryzen 5600, 32GB DDR4, RX6600, XFX TS-550,
-
blattida
nagyúr
Megjelent a Comodo Internet Security 2019 Beta (v12.0.0.6798)
Újdonságok:
- Full Microsoft Redstone 5 Support.
- Long path and case sensitive filenames support.
- ELAM protection.
- Extended Containment Rule "Created By" criteria with "Rating" attribute.
- Extended sanbox rules with a vendor as a criteria.
- Extended Vendor List with User rating.
- "Heuristic Command-Line Analysis" and "Embedded Code Detection" for scanning and monitoring of auto-run entries.
- Powershell_ise analysis support.
- Option to automatically scan plugged-in devices.
- Simplified installation.
- First network zone detection is performed in background.
- Widget is hidden by default but can be changed with an install setting available through the Options button.
- Updated AV engine.
- Overall performance and stability improvements.
- WDSC integration performance and stability improvements.Hibajavítások:
- Fixed extended OS boot time in some cases.
- Fixed defect where full scan fails in some rare cases.
- Unrecognized file does not launch in Sandbox second time after first viruscope detection.
- Defect where 'Cmdagent.exe' consumes 40-50 % CPU constantly in some cases.
- Rules for Website Filtering can't be added if all rules was deleted.
- Uninstall of CIS Premium is periodically failed.
- cmdagent.exe unexpectedly terminates in some rear cases.
- Defect where cmdagent.exe unexpectedly terminates after install CIS with Secure Shopping on XP.
- Sandboxed .bat scripts are displayed as cmd in active processes list.
- Containment resetting process takes a long time in some cases.
- Not able to play videos in Facebook inside sandboxed Opera.
- BSOD when playing Freeridesgames gamesIsmert hibák:
- CIS icon is not displayed in Task Bar after upgrade from Leon 11 to Wonder 12 BETA.
- It is impossible to run CIS by its shortcut on Desktop after upgrade from Leon 11 to Wonder 12 BETA.
- Settings will be lost if installed over all previous versions of CIS. 'Installer's state cannot be saved' is displayed during Wonder BETA install over a previous CIS version (please use clean install or updates)Letöltés: CAV, CFW, CIS, CIS offline telepítő
Tiszta telepítés ajánlott.
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
Pittu1986
tag
Szia blattida! Szeretném újra használni a CIS-t. A CIS 12 betát tettem fel mert nem akasztja meg a gépet mint a 11.0.0.6744 (proci: Core i5 7440 + 8GB RAM 2400MHz). Nem tudod fognak-e valamit csinálni a Valkyrel elég siralmas 3 nap után "Human" analizálással derűlt ki a fájlról, hogy "Malware" a Virustotalon meg sok kergető ugrott rá a Valkyrbe töltés előtt. Néztem a youtube-on az 5-ös verzióról videót meg emlélszem a "CIMA" nagyon gyorsan válaszolt. Valamit fejleszthetnének az AI-val vagy vissza a CIMA-t. Mert szerettem a Comodot és szeretném újra használni. Ahogy észre vettem a nod32 a clean mx- ről szedi találatok egy részét.
Viszont a web védelem az szuper.Remélem tudsz jó hírrel szolgálni.
Köszönöm: pittu1986
Windows 11 22H2, MSI B250M Mortar, Crucial 8GB 2400MHZ, MSI Geforce GT 1030
-
buhera73
csendes tag
Sziasztok! Az eltávolítóját normál vagy csökkentett módban kell indítani? Eleve ezzel törlöm a CIS-t vagy előtte a Vezérlőpultból, és a pucolója csak a maradványait takarítja ki? Köszi!
-
-
blattida
nagyúr
válasz Pittu1986 #10968 üzenetére
Szia!
Ha engem kérdezel, akkor a valkyrie (is, mint sok más comodo termék) elhalálozik vagy majd átalakul, az állandó szerver oldali hibák és az erőteljes recogniser fejlesztések is ezt jelzik.
A 12-es cis meg jó, illetve valóban jobb lesz, mint a 11-es, csak ki kell pucolni belőle a bugokat, mert vannak. Nálam megjelenése óta fent van, egy cis összeomlás volt, azt is maga "javította". Az új külső eszköz vizsgálat is működik, kisebb döcögésekkel.
Meglátjuk, mikorra lesz belőle RC.Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
Véreshurka
senior tag
Hellósztok!
Most ismerkedem a cis-el (premium 11). Még egyelőre csak úgy van beállítva ahogyan feltelepült, később tervezem csak majd állítgatni.
Egy kérdésem viszont lenne így előre is: letöltöttem egy kodi telepítő file-t a filehorse.com-ról. Mivel nem ismerem az oldalt, így gondoltam kipróbálnám az elszigetelt telepítést. Jobb klikkel rányomtam a vizsgálat az elszigetelőben. Fel is települt a program, legalábbis úgy tűnt. Azonban nem tudom, hogy ezután mi a teendő? Néztem az Elszigetelő feladatok / Aktív folyamatok megtekintése alatt, de ott nem találtam semmit. Itt olvastam erről az elérési útvonalról: C:\VTRoot\HarddiskVolume4. Itt meg is van a feltelepített Kodi. Viszont amit nem értek: nem kellett volna valamilyen értesítést kapnom arról, hogy mi lett a végeredmény? Illetve nem kellene látnom a programot valamilyen formában az Elszigetelő feladatok / Aktív folyamatok között?
Illetve még egy kérdés: itt a fórumon találtam ezt a képet. Nekem viszont sokkal kevesebb állítási lehetőségem van. Valahol be tudom még állítani, hogy több mindent lássak, vagy 2017 novembere óta ennyit változott a kezelőfelület?
Boccs srácok a láma kérdésekért, és előre is köszönöm a válaszokat!!
El Psy Kongroo
-
Alveus
tag
válasz Véreshurka #10972 üzenetére
Hogy az elszigetelőt meg tud nyitni illetve hogy dolgozni tudj benne, fel kell raknod a comodo dragon-t is, ha jól emlékszem, de ha hulyeseget mondtam kijavitanak
[ Szerkesztve ]
-
Véreshurka
senior tag
válasz Véreshurka #10972 üzenetére
"Illetve még egy kérdés: itt a fórumon találtam ezt a képet." --> a link kimaradt.
(#10973) Alveus: az alapból felkerült amikor telepítettem a Secure Shopping-al és az Internet Security Essential-al egyetemben. + ugye be is van kapcsolva az elszigetelő.
[ Szerkesztve ]
El Psy Kongroo
-
Alveus
tag
válasz Véreshurka #10974 üzenetére
A kép a comodo cloudból van, az a felhő alapú.
Megnyitod a Cis menüjét, és ott van olyan, Feladatok vagy további feladatok, ott az elszigetelő fülnel nézz szét, talán van ott olyan, hogy indítás vagy megnyitás. (baromi régen használtam már)
-
Véreshurka
senior tag
válasz Alveus #10975 üzenetére
Gondolom a Feladatok --> Elszigetelő feladatok --> Aktív folyamatok megtekintése menüre gondoltál. Itt nem találom a programot. Először én is azt hittem, hogy itt kellene keresnem, de nem jártam sikerrel... Rámentem itt a bővebben gombra, most a Comodo KillSwitch-et feltelepítette, de ez sem hozott sikert, inkább tűnik nekem amolyan feladatkezelő szerűségnek.
El Psy Kongroo
-
ƵøŁĭ
veterán
Free antivirus, VPN, and Mobile Security by Comodo
Experience complete mobile safety with Comodo Mobile Security. Among our first round of security features for this brand new version, you'll enjoy a free antivirus based on new antivirus technology, our secure mobile VPN, our identity theft protection module, our applock, and a 100% safe browsing experience.
️ Free Antivirus - this free advanced antivirus is based on Comodo's entreprise-grade technology trusted by 1,000s of companies worldwide. Comodo’s free antivirus provides real-time protection against multiple types of mobile malware including Trojans, worms, ransomware, cryptoware, spyware, and adware. Protecting over 86 million endpoints worldwide, Comodo’s free antivirus can even identify new security threats on the fly, and immediately update itself to better protect your phone.
️ VPN - Protect your privacy with Comodo’s VPN. By masking your IP address and encrypting your mobile connection, the mobile VPN keeps your browsing 100% private and secure. Using Comodo’s VPN, you’ll keep your data safe and your browsing anonymous on public WiFi. Your browsing and data remain unreadable and inaccessible even for your ISP and mobile network provider. Using Comodo’s mobile VPN you can virtually change your location to visit websites that are not accessible from your country and unlock video content or articles that are not available where you live.
️Identity Theft Protection -your social security number (US only), email addresses, passwords, credit card numbers, pin numbers, and phone numbers can be sold to the highest bidder on the Dark Web. Comodo’s identity theft protection monitors the bad guys and alerts you instantly when your sensitive information is put for sale, giving you plenty of time to change your credentials, and alert your credit card companies & credit bureaus. Comodo’s identity theft protection makes it easy to protect your identity and sensitive credentials from hackers.
Safe-browsing - Get a Secure browser by activating Comodo’s safe browsing feature. Your secure browser will prevent malicious websites from stealing your personal information (phishing), or from taking control of your browsing (browser hijacking). Enabling this feature will guarantee a secure browser that block any malicious intent.
App Lock - Block access to your sensitive phone apps. Comodo’s applock comes handy to prevent prying eyes from accessing the apps you want to keep private. With applock, no one will access your dating profile, your photo apps, or banking apps. Simply pick a pin number or a pattern, and the app is locked!
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
Tetete1
senior tag
Az internet a honfoglaló játéknál (több gép összekapcsolódásakor) 10 perc után megszakad. Eleinte csak naponta 1-2 alkalommal, mostanában 10 percenként. Minden lemerevedik és csak hidegindítással (főkapcsoló) loehet újra indítani. Mit kellene állítani? Más internetes programok
- Az érdekel, hogy mi az élet értelme?! Én megmondom neked: sánta veréb elől elrúgom a lószart - a lehetőségeink körülbelül eddig terjednek. Moldova György
-
XtremLor
őstag
Sracok kellene egy kis segitseg, Cis van fent a gepen, de a twonky-t nem engedi ki, es az universal media servert se, amint lelovom a tuzfalat minden szep es jo persze, de nem talaltam meg hol adjam hozza hogy jo is legyen
Tipp otlet javaslat?"Legen...Wait for it...Dary"
-
XtremLor
őstag
Szia!
Elnezest mindenek elott, dehogy problema!
Elso korben probaltam ezt is, tuzfal/alkalmazas szabalyok szabalykeszletet is modositottam engedelyezett alkalmazasra, ugyan ezt eljatszottam a HIPS-ben is, de csak akkor lathato ha lelovom a tuzfalat igy is, visszakeresve a topikban volt masnak is hasonlo gondja, csak nem volt egyertelmu ott se a megoldas.
twonkytray/twonkyserver eseten is is megismeteltem a lepeseket persze."Legen...Wait for it...Dary"
-
Dévacsen
senior tag
válasz XtremLor #10981 üzenetére
Jelenleg nincs fent egyik gépemen sem a CIS,de ha még most is meg van a probléma,még azt is megpróbálhatod hogy törölsz minden tűzfal szabályt,és tanulómódban indítod el a problémás programokat,és akkor megjegyzi a program minden összetevőjét,ha még így is gond lenne a hips nél is eljátszhatod ezt..hozzá teszem,ezt mindjárt tiszta gépen friss telepítésnél ajánlatos megtenni,és elindítgatni a programokat már az elején..(természetesen ha ismered őket,és hivatalos oldalról vannak letöltve,sokszor megpatkolnak kártevővel programokat,és felteszik ide oda,nem szabad sehonnan letölteni semmit,zenelejátszó,videó lejátszó,pdf,takarító progik,sőt még antivírusokat is megpatkolnak kártevővel)gondolom hogy a sandbox ot lecsekkoltad nem kapta e el az egyik összetevőjét a programoknak,én pl: program telepítéskor mindig kiiktatom egy időre az auto sandboxot,hogy ne zavarjon be,nem is szokott gondom lenni,igaz nem használok 10 es májkroszoft rendszert,mert annál sosem lehet tudni, 6 hónapos frissítési ciklust lereagálni nem egyszerű,van akinek jobban megy van akinek kevésbé,pl 8.1 es rendszernél szépen dolgozott nálam,nem volt semmi gubanc.
ཨོཾ་ཨཱཿཧཱུྃ་བཛྲ་གུ་རུ་པདྨ་སིདྡྷི་ཧཱུྃ
-
Semplar
őstag
-
XtremLor
őstag
Koszonom a segitseget mindenkinek! Amint lesz idom vegig probalom, ejszakas muszakot kezdtem meg este, igy kicsit Ko vagyok!
"Legen...Wait for it...Dary"
-
Orgi
addikt
Sziasztok,
ezer éve használok Comodot, már többször akartam kérdezni erről, de most meg is teszem Szóval időnként képes ilyen 100%-os processzorhaszálatot és vinyóhasználatot okozni a program, de nem tudom mit csinálhat. Nem frissít az tuti. Van esetleg vmi beállítás, hog yindítson egy full tesztet a háttérben hetente vagy ilyesmi? Magam szoktam elindítani a vizsgálatokat, nem igényelném ezt a funkciót... vagy esetleg vmi mást csinál ilyenkor? Szeretném kikapcsolni ha lehet
-
Orgi
addikt
Köszönöm mindkettőtöknek! Miután beírtam kb egy fél órával kiderült, hogy ütemezett teljes vizsgálatot futtatott a gép, áttúrtam a beállításokat és megtaláltam a kapcsolóját, amit blattida mondott, kikapcsoltma és meglátjuk mire jutunk így egyelőre Ha nem segít, kikapcsolom azt a másikat is...
[ Szerkesztve ]
-
Fuel
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy Comodo Firewall-ba hogy tudnám beállítani azt hogy elfelejtse azokat a dolgokat amit már megjegyzett, tudjátok a felugró ablakoknál.Köszönöm szépen előre is a segítséget!
Üdv.
Fuel -
Frenk
aktív tag
Sziasztok!
COMODO Firewall 8.2.0.5005 verziót használok. Az alábbiakban kérném a segítségeteket.
A MotoGp 19 game feltelepítése után első alkalommal a játék problémamentesen indult. A második indítást követően már fekete képernyővel a gép lefagyott.
Amikor az "Auto-Sandbox"-ot kikapcsoltam akkor megszűnt a fenti probléma.Hogyan és mit kell tenni amennyiben az "Auto-Sandbox"-ot érdemes bekapcsolni, hogy a játék is működjön? Mit/hogyan kellene beállítani?
Segítségeteket előre is köszönöm.
-
Polllen
nagyúr
Sziasztok!
Tapasztalta már közületek valaki azt, hogy a comodo rengeteget ír a ProgramData\Comodo\signatures\b0031199.cav file-ba? Nálam 7 óra alatt 839 MB-t írt összesen 1679 alkalommal... Jelenleg ez a file 430 MB.
Onnan vettem észre, hogy napi 1-2 GB adat írás történik az SSD-re akkor is, ha nem csinálok semmit... Utánajártam és ezt találtam.
A comodo oldalán találtam kb. pont 1 éves posztokat ezzel kapcsolatban, de újat nem. Lehet ezzel valamit kezdeni az uninstall-t leszámítva?
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
mpierre
veterán
válasz Polllen #10997 üzenetére
Emlékeim szerint a naplózásnál lehet állítani. Át is rakható máshova és akkor nem ír ssd-re csak frissítéskor...
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
mpierre
veterán
Aki w10 leguccsó verzióval használja a cis-t (12.0.0.6818) ne lepődjön meg:
A befrissült w10 (1903) felállása után tiltja a cis-t. De a cis is szól, hogy be kék kapcsolni, mert pőrén állsz a net kihívásai előtt. Na ezt ismételt újraindítás után a w10 is tudomásul veszi, hogy nem akarsz mást használni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest