Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
A hibernálást mintha nem lehetne ki- és bekapcsolni, hiába lövöm ki, a hiberfil.sys nem törlődik a C gyökérből... Másnál mi a szitu?
blattida
Elsősorban általános- és középiskolások jönnek korrepetálásra néha, de a suliban letöltött házi feladatokat tartalmazó pendrive-juk 10-ből 8 esetben fertőzött... Teljesen letakarítom a PD-t (újraparticionálom), legközelebb amikor hozzák vissza, megint fertőzött...
Elgondolkodtató, hogy a sok esetben külsős informatikai szakembert alkalmazó iskolák mire is fizetik ki a nem csekély összeget...[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
blattida
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #6001 üzenetére
Ott is az megy, mint az állami helyeken általában, mutyizás, zsebbe fizetés, szarért sokat fizetés, stb, vagy pedig nem kompetens emberek kezében van a döntés, de ez ismét az előbbi kategória...
Az a baj, hogy ez szinte általános probléma.Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
vv5204
senior tag
Az RC1-el csináltam egy teljes ellenőrzést és az svchost.exe-t,
Heur.Gen.Lama-nak azonosította. Honnan tudnám 64 bites Win 7-hez
letölteni ezt a fájlt, hogy össze vessem a sajátommal?Szerk:
blattida
Értem. Akkor érdemes bejelölni.[ Szerkesztve ]
-
-
félisten
-
-
félisten
válasz blattida #6003 üzenetére
Jó tudni, hogy még fejlesztenek rajta, bár ezen (CIS_RC W7 x64 HP) nem tudom még mit lehet. Annyira unalmas, hogy "Kérés tiltása -> OK, Kérés tiltása -> OK ..."
1x már lehetne 330/340 (és nem azért, mert valamit engedélyezek)[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
blattida
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #6008 üzenetére
Az a teszt még vistahoz készült, már elavult, de ezt Te is tudod.
Van még min javítani, semmi sem tökéletes.Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
félisten
válasz blattida #6009 üzenetére
Igen, épp ezért illő lenne egy újat írni a skacoknak, bár gondolom ott is 550/550-es eredmény jönne ki, de legalább az újdonság erejével hatna.
-
vv5204
senior tag
Fire és blattida
Köszi az ötleteket!
KillSwitch-el néztem meg először miután kiírta az AV, hogy fertőzött, de
nem talált semmit. Camas eredmény is undected lett, VT pedig 1/43.
Úgytűnik fp, csak az zavar, hogy eddig sose riasztott rá.
Még arra gondoltam rootkit, hisz nem egy önálló fájl, hanem egy rendszer
folyamat. Hogy melyik folyamathoz kapcsolódik azt nem tudom, mert az
AV naplóból nem derül ki, csak a helye. Amúgy érdekes mert fizikailag
1 darab van belőle, de az intézőbe 11-et látni.
Ha valaki tudna küldeni/feltölteni azt megköszönném! (Win7, 64 bit)
C:\Windows\svchost.exe (15,5 KB) -
vv5204
senior tag
válasz Fire/SOUL/CD #6008 üzenetére
Ha a "Beazonosíthatatlan fájlok kezelése, mint"-nél "Nem megbízható"-ra
teszed, kevesebbet kérdez bekapcsolt homokozó mellett. -
Pittu1986
tag
Helló mindenkinek.
Szia. Én küldök neked ha kell svchost.exe-t de nálam nem a C:\Windows\svchost.exe helyen van hanem C:\Windows\System 32\svchost.exe és 27 KB + a SysWOW64 mappába van 21 KB.
Küldeni eseteleg majd e-mail címre.[ Szerkesztve ]
Windows 11 22H2, MSI B250M Mortar, Crucial 8GB 2400MHZ, MSI Geforce GT 1030
-
Pittu1986
tag
Tegnap este feltettem az AVG Internet Security 2012-t próbálgattam de a Comodot letöröltem az AVG fogott néhány dolgott az MDL-ről de volt 1 amit nem gondoltam futtatom hátha, a fájl eltünt azt hittem minden oké esetleg az AVG nem figyelmeztetett. Úgy döntöttem vissza rakom a Comodot. Jól is tettem. Az AVG uninstall után vissza fel Comodo már a bejelntkezésnél a D+ kiabált na mondom tilt. Szerencse a felhő is riasztott, adatbázis frissítés után az állandó védelem fogta is. Ma reggel lefuttatam a keresést és még egyet fogott. Most már marad a Comodo végleg nincs más virnyák kergető tesztelgetés.
-
félisten
Ahogy blattida is írta, ott nem lehet a svchost.exe
-
Pittu1986
tag
válasz Fire/SOUL/CD #6016 üzenetére
Nekem elküldenéd azt az svchost.exe-t ha meg van?
-
félisten
-
Pittu1986
tag
válasz Fire/SOUL/CD #6018 üzenetére
Köszi szépen.
-
vv5204
senior tag
Bakker, tényleg! Akkor ez lesz a megoldás.
Jó tudni, hol és hány helyen van, törlöm is kifelé gyorsan.
Így már érthető, hogy miért találta vírusnak.
Köszönöm a segítségeteket! -
Pittu1986
tag
Kedves blattida nem tudod, hogy a CIS 6-ba javítják majd a Registryben való keresést? Mert az MBAM 3 bejegyzést törölt a reggeli virnyák után.
Válaszodat előre is köszönöm.
-
blattida
nagyúr
válasz Pittu1986 #6021 üzenetére
Kedves Pittu!
Fogalmam nincs róla! Előtte még kijön októberben az 5.8-as verzió, ami kisebb módosításokat, változásokat tartalmaz (ebben szerintem nincs ilyen javítás), és csak év végén érkezik a 6-os, nagy változásokkal, abban esetleg lesz, de nem tudom.
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
blattida
nagyúr
Egy komolyabb, d+-t érintő hiba miatt megjelent egy gyors javítás, frissíteni kell a CIS-t, illetve hagyni magát frissülni, az új verziószám: 5.8.210479.2111, ez már RC2!
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
Razim K.
tag
Köszönöm a válaszokat!
-már várom
-
félisten
válasz blattida #6033 üzenetére
"Nálam nincs gond a hibernálással az új cis béta mellett."
Ööö, lehet nem egyértelműen fogalmaztam. Szóval indítsd a parancssort adminként (futtatás rendszergazdaként), majd add ki a powercfg -H OFF parancsot és be is zárhatod a parancssort. Ekkor a C gyökérből el kell hogy tűnjön a hiberfil.sys.
(Ettől még alvásba(sleep) lemegy a gép, a hibernálás meg az alvás az 2 különböző üzemmód)Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Pittu1986
tag
válasz Fire/SOUL/CD #6037 üzenetére
Szia. Nekem törli is a hiberfil.sys-t. Nálad nem tudom mi lehet a probléma. Op.r. Win 7 x64.
[ Szerkesztve ]
-
blattida
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #6037 üzenetére
Oké, ezt is ellenőriztem és nálam is kitörli a hiberfil.sys-t a kiadott parancs, el is tűnt a hibernálás lehetősége...
-
-
L7wy
őstag
válasz blattida #6041 üzenetére
hát mit csinálnak ezek a Comodo Developerek?
Windows 10 x64 ----- Qihoo 360 TS
-
blattida
nagyúr
-
L7wy
őstag
válasz blattida #6044 üzenetére
Jah, hát igen félreértettem, de mindegy CISre is illik végül is, mert nem kis hibákat irkálnak a saját fórumán. Meg véleményem szerint kicsit átdolgozhatnák a GUI-t is, mert ez ahogy jelenleg áll CIS, hát erősen képzett személy kell a mélyebb kezeléséhez.
Windows 10 x64 ----- Qihoo 360 TS
-
blattida
nagyúr
Igen, cis is bugos még, de szerencsére messze nem annyira, ráadásul azért nem lehet azt mondani, hogy súlyos hibákat tartalmazna.
A GUI változóban van, a hatos felülete teljesen más lesz, illeszkedni fog az újabb comodo stílbe.
Én azonban azt nem gondolom, hogy képzettnek kell lenni a kezeléséhez, sajnos azzal, hogy nem különösebben automatizált és sok beállítási lehetősége van, ez jár. Átláthatóbb és trendibb lesz az új gui, viszont nem lesz sokkal könnyebben kezelhető, legalább is szerintem.Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
Pittu1986
tag
Egy videó a végleges 5.8-as CIS-hez.
http://www.youtube.com/user/languy99#p/u/0/8oGJ0UrwkP8Ha minden igaz jövőhéten érkezik a végleges 5.8-as CIS
[ Szerkesztve ]
-
Pittu1986
tag
Igen jól láttad. De ez nálam is előfordult az első vírusadatbázis frissítésekor a Bétaba és az RC változatokban is. Érdekes , hogy a "Hide" az első frissítéskor szürke így nem lehet eltüntetni csak "X" -elni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Milyen monitort vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Házimozi belépő szinten
- BMW topik
- Politika
- NBA és kosárlabda topic
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest