Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blattida
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #5150 üzenetére
Feltolni nem tudom, viszont itt egy direkt link a teljes adatbázishoz!
Innen mindig naprakész adatbázist tudsz letölteni: Adatbázis[ Szerkesztve ]
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
félisten
válasz blattida #5151 üzenetére
És akkor minden modult ki kell kapcsolni, kilépni a CIS-ből, majd az eszközkezelőben a cmdagent-et is leállítani, felülírni az adatbázis, majd CIS-t indítani újra, remélem jól rémlik...
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
blattida
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #5152 üzenetére
Igen.
Amúgy az első hsz-ben is linkelve van...
[ Szerkesztve ]
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
FREE TIBET
csendes tag
nagyon frankó a KillSwitch,1 hetes problémámat 1 pillanat alatt megoldotta.az a történet hogy a levelező proramom (incredimail) az utóbbi 1 hétben úgy indult hogy egyszerre kb 10 exe.fájl futott 1 percen keresztül,a proci 100%-on futott,a ventillátorról vetem észre hogy valami nem frankó.gondoltam elindítom a KillSwitchet,ott mutatta is piros sávban az egyiket,kijelöltem az egyiket törlésre,csak úgy próba képpen,nem tudtam mi lesz,és az összes azonos,és felesleges exét összefogta piros sávban,és kért egy ujraindítást.azóta tökéletesen müködik a levelezőm.már csak az az exe van ott aminek lennie kell,fogalmam sincs mi volt ez de nagyon örülök hogy így megoldotta,főleg hogy azt sem tudtam mit csinálok
-
félisten
válasz blattida #5153 üzenetére
Sajnos nem jött össze a CIS 5.3, erre a gépre nem lehet telepíteni, nagyon kevés RAM miatt(384MB). Olyan furcsa jelenségeket produkált, mint pl hibás a telepítőcsomagok nagy számban, telepítés közben olyan hiba, hogy nem olvashatóak a telepítőfájlok, újraindult a gép, amikor valami méretesebb telepítőt indítottam stb stb. Leszedtem, a hibák eltűntek
Megadtam egy bontónak a címet, aztán ott használtan vesz bele 512MB (DDR 333MHz-es) ramot, azzal már ellesz. Így Avast + PC Tools 7 ment fel, amiben pl meg lehetett az összes kapcsolatot szakítani, felismerte a mobilnet hálózatot stb. Sajnos ebből kifolyólag nem tudtam a CIS-t is megnézni, hogy mit kezdene a kütyüvel...
UI: Avira 10 Free-t is megpróbáltam, az meg úgy indult, hogy nem működött a védelme(antivir guard modul disabled egyfolytában és be sem lehetett kapcsolni), szóval neki is kevésnek bizonyult a RAM...
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Cs1csó
félisten
Üdv! A kérdésem, hogy van egy játék - Pro Evolution Soccer 2011 - PES 2011 - aminek az indítását nem engedélyezi a defense+ és rá is kérdez - én bepibálom hogy mindig ok és fut. DE amikor legközelebb indítom - ugyaznez az ablak fogad. Annyit elértem hogy ha TISZTA PC módban vagyok akkor engedi és nem kérdezget. de se a biztonságos se a paraniod nem jegyzi meg. Próbáltam hozzáadni a biztonságosokhoz meg érvényesítettem de semmi - a játék teljes mappáját is hozzadtam de az sem segít - úgyhogy addig marad a TISZTA PC mód, de ha ezt meg tudná jegyezni simán raknám PARANOIDRA. -mert nem baj ha kérdez de a választ jegyezze meg. - Valaki?
-
azse
csendes tag
Sziasztok.Tanácsot szeretnék kérni.Lehet,hogy nem ebbe a topicba tartozik a téma,de eddig sehol sem kaptam választ a problémámra.A szkenneléshez kell valamilyen portot nyitni a tűzfalon? Van 1 nyomtatóm HP Deskjet F370 és nem indul a scan.Azt az üzenetet kapom,hogy nem lehet megjeleníteni az activeX vezérlőket,vagy a jelenlegi beállítások nem engedik,telepítsem újra a szoftvert,amit már vagy 3-szor megcsináltam,de nem változott semmi.Nyomtatni lehet hibátlanul.Nem rég váltottam a Comodo 5-ös verzióra,(antivirust is váltottam avirára)és azért gondolom,hogy azzal lehet valami gond,de nem tudom,hogy csak azóta nem megy-e,de régebben már szkenneltem be képeket és akkor működött rendesen.Valakinek van ötlete,mi lehet a hiba? Köszi
-
eurolac
senior tag
Szia! Nekem HP Deskjet F380-m van. Azt nem írtad, hogy az üzenetet melyik szoftver dobja ki neked?!
"Azt az üzenetet kapom,hogy nem lehet megjeleníteni...."
Ill., azt sem, hogy a HP masina közvetlenül a gépedhez van-e kötve, vagy esetleg routeren belül másik gépről akarod e használni.
Ha más gépről akarsz nyomtatni szkennelni úgy tudom kell portot nyitni a gépek tűzfalain ill. a routerben is.
Ha a nyomtató a géphez van kötve, próbáltad, hogy ne a HP szoftverén/kezelőfelületén belül próbálj szkennelni, hanem a saját gépen belüli lehetőséggel??
Kép:Eurolac
-
sznorbi2
senior tag
Blattida:
Mi a különbség a CFW telepítésekor a maximális és az optimális védelem közt?
Köszi a válaszodat.
To protect and serve!
-
azse
csendes tag
válasz eurolac #5161 üzenetére
Szia.A nyomtató usb-én keresztül van csatlakoztatva a géphez és még 1 üzenet felugrik lásd a képen.Ha kikapcsolom a comodot,akkor sem megy.Most viszont kipróbáltam a kép szerint a saját gépen belül indítani és így megy a scan,de a HP Solution Center-ből nem indul.Ha nem jövök rá a hibára,akkor majd innen fogom indítani.Köszi szépen a tanácsot,legalább így elindul.
-
blattida
nagyúr
válasz sznorbi2 #5162 üzenetére
Gyakorlatilag a d+ beállításaiban van különbség, optimálisnál a d+ biztonságos módban fut, a maximálisnál pedig proaktív módban.
Röviden:
Biztonságos módban csak az általánosan támadható pontokat védi a d+, nincs szivárgásos támadás elleni védelem, stb.
Proaktív módban minden terület védve van, minden kontrollált, minden almodul aktív.
-
eurolac
senior tag
Akkor legalább az meg van oldva: ha váratlanul gyorsan szkennelned kellene valamit mégis meg tudod csinálni.
Én a helyedben Revo-val leszedném a HP szoftverét, amit a hozzá kapott cd-ről tettél fel, gondolom. Utána csinálnék egy nagytakarítást mondjuk: Ccleaner, Wise reg. cleaner..
Aztán bekapcsolnám a rejtett fájlok megjelenítését, és a C meghajtó documents and settings mappáit átnézném. Minden HP-ra utaló nyomot, mappát törölnék. Sokan Total Commander segítségével takarítanak, ahogyan itt olvasom.
Mindezek után a gyári cd-ről ismét megpróbálnám a telepítést. Ha nincs gyári cd a masinához, gondolom a HP oldaláról le lehet tölteni a megfelelőt.
Hátha...blattida: bocsi, hogy beleszóltam, nem láttam, hogy Te már előttem írtál.
Eurolac
-
Cs1csó
félisten
Köszönöm a választ, de azzal hogy a mellőzöttek közé tettem - a daemon tools már ott a shellkód inj miatt - nem segített. Azt írja hogy az explorer.exe - azaz a winfos indítja - folyamat létrehozás - pes2011 exe - ami pedig korlátlan hozzáférést kér a számítógéphez. Úgyhogy addig is marad a defense+ TISZTA PC módban - Ha van más ötlet kiváncsian várom.
-
lutiy
tag
A CIS most frissítette magát a saját frissítőjén keresztül!
Ujrainditottam és most látom hogy a verziószám is változott!
5.3.176757.1263
Nem találtam még infót róla a fórumon se hogy mi változott!
Ha tudtok valamit irjátok már be!! -
F34R
nagyúr
NEW! Full IPv6 Support in firewall
· NEW! Rootkit Scanner - Hidden registry keys, files and folders are detected
· NEW! 5 skins from COMODO, including a native windows skin
· IMPROVED! AV database updating - Virus DB size reduced significantly
· IMPROVED! AV engine - fixed some bugs and added new detection mechanisms
· IMPROVED! Cloud scanning is enabled by default in manual scanner now
· IMPROVED! Installer - It now enables/disables windows firewall/defender during the installation/uninstallation
· FIXED! CIS causes massive amount of entries in windows security audit logs
· FIXED! AV does not validate the revocation status of the certificates in signed binaries
· FIXED! BSOD in cmderd.sys -
Cs1csó
félisten
válasz blattida #5171 üzenetére
Üdv! Hihetetlen de megvan a megoldás!! Az sem segített amúgy, hogy az egész játék mappát az almappákkal együtt a megbízhatók közé tettem + shellkodinjekció mellőzők közé is betettem. A megoldás - defense+ számítógép biztonsági házirendben átállítottam egyedi szabályról - telepítő v. frissitő szabályra. és már a paranoid módban is engedi, és blattida köszönöm, hogy minden kérdésemre rövid idő alatt válaszoltál. A válaszok segítettek az agyalásban, hogy min lehet még állítani.
-
blattida
nagyúr
Ennek örülök, viszont ez csak rövid időre jó megoldás, mivel nagyobb jogosultsággal kerül futtatásra a játék és az esetleges módosulások, módosítások, kérések alkalmával automatikusan engedélyezni fog sok mindent a játék számára.
inkább hozz létre egyedi szabályokat rá vonatkozólag.Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
Cs1csó
félisten
válasz blattida #5174 üzenetére
Üdv, igazad van, de az egyedi házirend egyes pontjainál nem értem mit is akar pl. registry kulcsokat lehet hozzáadni de nem tudom melyiket van ilyen hogy fontos kulcsok, meg comodo kulcsok, átmeneti indítás , internet explorer kulcsok, ez mind a registry csoporton belül, de van olyan hogy reigistry érték is . aztán védett COM interfacen belül is van egy csomó dolog amit hozzá lehet adni stb. Ez nem teljesen tiszta. Melyiket érdemes hozzáadni, vagy beállítani?
-
blattida
nagyúr
Elég, ha a mostani játékra vonatkozó szabályokat kitörlöd, átállítod tanuló módra a falat és a d+-t is, elindítod a játékot, játszol vele, s ha fut rendesen, visszaállítod az eredeti módokat.
-
Cs1csó
félisten
válasz blattida #5176 üzenetére
Megcsináltam, töröltem a defense+ számítógép biztonsági házirendjéből teljesen, aztán tanuló módba tettem elindítom - kérdés és leokézom - az is bepipálom hogy jegyezze meg. Kétszer indítom ugyanaz - kérdés. Nem is hozott létre szabályt a defense+ - onnana ahol kitöröltem, én kézzel - még futó folyamatként tettem oda - egyedi házirend alapján jah és megbízhatók kőzé is tettem ott ahol a blokkoltakat jegyzi. Érdekes, mindegy amíg nem lesz valami más addig még mindig jobb ha a paranoid módban telepítő v frissitőként használom, bevált program. Ellenben - nem tudom hogy számít - de a tűzfalon nem engedem ki - nem szoktam online játszani vele azaz a tűzfal szabálya az maradt. bár ennek nem kéne bezavarni sok minden mást sem engedek ki: speedfan, cclean, wise, - ha valamit akarok frissíteni az kézzel megtesz. Ez bezavarhat? - mármint hogy a tűzfalszabálya az maradt.
-
blattida
nagyúr
Hát, ezzel nem vagyunk előrébb...az eseménynaplóban nézd meg, hol van, abban benne kell lennie.
Én nem cikiztelek, csak megismételtem, amit írtál...
csicso82
Elméletileg lehet, hogy bezavar, próbaképp engedd ki, telepítő, frissítő módban úgyis kimehet.[ Szerkesztve ]
-
félisten
Csak a tűzfalat használom, ami ma frissített valamit, majd újraindítást kért, de a build nem változott... Mi frissült? És ebben az új buildben mik a változások? [link]
[ Szerkesztve ]
-
vv5204
senior tag
válasz Fire/SOUL/CD #5185 üzenetére
Hi Guys,
We have just issued a small update which fixes an issue related to CMC. The problem was that CMC was showing up although the user closes the message window. It was annoying for the affected users and hence we wanted to fix this asap.
Egemen
CMC = Comodo Masszázs Központ
-
Krystal_s
addikt
win7 alatt a CIS minden alkalommal izolálja a HDSentinel progi egyik részét.
a hdsentinel.exe-t nem, csak külön ezt ez egyet...és hiába kérem h ne izolálja többet ,nem veszi figyelembe. hozzáadtam a megbízható fájlokhoz is...xp alatt nem csinálja.[ Szerkesztve ]
-
Shaba
tag
Sziasztok!
ZoneAlarm Free -t használtam, de rájöttem, hogy csak attól véd meg, ami nem támad meg...
(Mellette Ad-Aware+Avast; valamelyik, vagy mindkettő nagyon lassítja a rendszeremet.)
Szóval olvasgattam fórumokat, teszteket és a Free kategóriában a CIS bizonyult a legjobbnak.ZA le, CIS fel; első telepítés után azonnal berakta a Sandboxba az ATI controlcenteremet..Most úgy néz ki, hogy sikerült onnan kihalászni.
Egyébként - eddig - nagyon jól működik és nem fogja a gépet.Bátorság az, ha csak te tudod, hogy be vagy szarva...
-
Krystal_s
addikt
válasz blattida #5191 üzenetére
szia, először a hdsentinel.exe-t is izolálta, de rányomtam h máskor ne és az ok, de amikor elindul a progi, akkor erre a temp fájlra jelez a defense+, sandboxban futtatja és hiába kérem h máskor ne, nem jegyzi meg...ezért itt a képen látható ablakban kijelöltem ,elküldtem elemzésre és hozzáadtam a megbízható fájlokhoz. köztük is van,de mégis izolálja program indításnál és kilépésnél is.
-
blattida
nagyúr
-
-
blattida
nagyúr
Rámenős reklám, szokásos stílus, csak Nektek: Verbung
-
félisten
Kíváncsiságból rákattintottam a frissítések keresésére, talált is, le is töltötte, restart-ot kért és megváltozott a build: [link]
Csak a tűzfalat használom. Csak nálam van "megzakkanva" a Comodo, vagy másnál is frissítget(buildet)? (XP SP3 alatt használom)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- TCL LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Horgász topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest